🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 516
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 310
Май още от времето на Сблъсък са си опосуми. Дразнители №1

# 2 311
Егати тоя Мирон колко ме дразни.

"Опосумите" го измисли Глория, защото дъщеря й тогава гледала филмчето и те й напомняли за тях.

# 2 312
  • Вестерос
От на Мирон предаването, колко са заинтригувани всички от битките, които не са се паднали Grinning

# 2 313
ДХЗ, Donna Paulsen, diziler, Джуд, благодаря, дами Simple Smile
хахах, да, и те така - винаги двама винаги като опосумчетата.
Все го срещах и не знаех, че става въпрос за тях.

# 2 314
ДХЗ, Donna Paulsen, diziler, Джуд, благодаря, дами Simple Smile
аз съм М Wink

От на Мирон предаването, колко са заинтригувани всички от битките, които не са се паднали Grinning

И в същото видео в последната минута дават отпадналия участник застанал между Иван и Андрей, когато закриват предаването, хахаха. Това видео трябва по принцип да бъде видимо след 22 ч. в събота

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:48 от diziler

# 2 315
Аз да питам, ако ИКОНАТА отиде на финал, другите 3ма ще се откажат да играят за паричките и ще му ги дадат, барабар с първото място ли?

Или, тогава може - когато на Калоян се падне да играе срещу дядото за 100 бона?

# 2 316
Митко е дал 2 точки на аламанаха??? *Опулени очи*
Да, защото Стоян бил "кълвал" 2 седмици.
Не,защото алманаха не е битка на знание, а битка за реакция и спринт

# 2 317
Да, това със спринта на алманаха не мога да им го простя на опосумите. Голяма глупост.

# 2 318
  • Варна/Амстердам
Ванчето излезе карък, печелейки еротичен календар на Осипова от търга, но така й се пада! В последно време лае с глутницата и не ми прави добро впечатление.
Календарът иначе могат да го сложат в мандрата, за да не забрави Надето колко дни има до Страшния съд и момента, в който за първи път от много време ще остане без думи. 🐍
Това, което показаха от въпросния календар, напомня на евтините еротични постери, висящи по стенита на всяко обущарско ателие, автосервиз и железария през 90-те години. (На места и в наши дни😅)

# 2 319
  • София
Уф, поредна вечер на глупостта, започна да им става навик. То вярно, че толкова си могат, но пък тяхното не се търпи. Прости хора. И колкото са по-прости, толкова са по-гръмогласни и зли. Стоян пък как не разбра, че каквото и да направи, и по корем да се повлече, те просто не го харесват и няма и да го захаресват, все ще им е трън в очите. А и след като стана вече ясно кой е иконата, стожерът и олицетворението на фермата, ми да дават направо наградата на чичо Митко и да пръскат измъчения панаир.

voxxymoxxy, у мен календарът извика асоциация с постерите от тираджийска кабина. Joy

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 01:35 от Reinа

# 2 320
Изкушавате ме да изгледам видеото от "Животът зад Фермата", но при положение, че дуелите останаха едни от оскъдните интересни кадри за този трагичен сезон за мен, ще се въздържа. Въпреки че не виждам големи шансове за победа от страна на Чичо Митко, утре ще стискам палци за него. Simple Smile

Интересно ми е и да видя как ще се развият събитията около любовният тъпоъгълник. Очаквам Петър да се отдръпне от Дайчето след отделеното от нея внимание (което явно е главната цел на Петър, "сближавайки се") и тя рязко да преоткрие Данчо отново. А защо пък да не се "припознае" в личността на някой от останалите мъже?

Изказвания от типа "някой си заслужава още много бой" са ми крайно неприятни и грозни. Независимо от обстоятелствата и ситуацията, смятам че физическият тормоз не е приемливо решаващо действие. И никой няма правото да определя кой заслужава да бъде тормозен или има нужда от бой.

# 2 321
  • Тра-ла-ла
То нали във Фермата е суша и за да не се случи (в) "Планината Броукбек" ...може да обособят една мъжка WC кабинка и там календара с Осипова Bowtie

# 2 322
То нали във Фермата е суша и за да не се случи (в) "Планината Броукбек" ...може да обосбят една мъжка WC кабинка и там календара с Осипова Bowtie

Заслужават календар с Надя те, гола по гумени ботуши.

# 2 323
  • Sunshine state
За Стоян съм на дуела и то не, защото не харесвам Митко, а защото съм против агитката му. За съжаление до там опрях..

# 2 324
Animal Mouse Добре де Ванче-Шкафче, като избра Дана за втори дуелист с аргумента, че иска да остане във фермата, защо нямаше другарски съд?

Animal Ant Преди да изгонят Милена, Даяна пита жените, какво толкова им е направила, само се опита да продължи линията на Габи, тогава Ванчето гракна, че никой не е длъжен да се съобразява с думите на Габи. Няколко седмици по-късно, Ванче врещи срещу Поли, че направила женски дуел, пък Габи нали била казала .... Следващата седмица,  Animal Bee Надка прави женски дуел, Ванче ни гък-ни мък.

Animal See No Evil Чичо Митко е забавен персонаж, само да не ти е в къщата. Мъж, зодия Лаладжия, с асцендент Джаста-Праста. Истински му се радвам за историческите знания, но това не стига да го канонизираме. Пък и той си каза многократно, що да е на пангара човекО, да не е луд, да ходи да се бута, да поема отговорности. Много пъти си личи, че има мнение, но си премълчава да не си създава неприятности.

[bold]Продукция[/bold], направо  забравихме за какво сме се събрали, ама като че ли за едно предаване, Фермата му викахме едно време.

Общи условия

Активация на акаунт