🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 141
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 180
Аз имам чувството, че нарочно са вкарани такива индивиди за да бъде победител Боби. Дали пък няма некофлинктни и добри българи хайде бе.
Просто не им вършат работа.

# 3 181
  • Варна
Аз имам чувството, че нарочно са вкарани такива индивиди за да бъде победител Боби. Дали пък няма некофлинктни и добри българи хайде бе.
Сигурно работа ще им свършат, ама на нас като зрители няма да ни е интересно.
Всички кротки, възпитани, работят , не мрънкат.. идилия.. К'во да им гледаш..

# 3 182
Значи не харесвате Стоян,а просто го съжалявате.Тоест от милостиня сте на негова страна.

Стоян не е лош човек,но става за смях с това мухленско поведение и затова другите така му се нахвърлиха.Те,че прекаляват,прекаляват да,но тяхното отношение си има причина,не са го нарочили просто така.За мен той е мишок и селски тарикат.

Баш просто така си го нарочиха. Това че не може да се защити успешно, не значи че трябва да продължават и то все по-усърдно. Това си е чиста злоба, за която няма оправдание.

Всъщност има, стадо комплексари к’во друго да пра’ят? 🤔

# 3 183
Скрит текст:
Инстаграм профила на Юхууууууто е също толкова шантав като нея. На ден бълва по 10-15 сторита сигурно. Много надписи и всичко е шарено. Направо да те заболят очите.
Иначе календарът на Жанета го е подарила на Ангел.
Не ползвам инстаграм, обаче снощи на страницата на Фермата във фейсбук някой беше пуснал линк към профила на Мария. На профилната снимка не я познах! Едва ли филтри, може би млада и гримирана, зъбите не са като сега. От работа ли така се е променила, от нездравословен живот ли, но е като друг човек в момента. Написала се Мария-Динко и фамилното си, чак така не бях виждала, признавам си 😀

дай линка на Мария. Иначе na зъбите и няма нищо - просто тоя обезцветения явно е мъртав и затова изглежда различен. Може да умрял след снимките в инстаграм Simple Smile)))

# 3 184
  • Другата България
Ама какво значи с изцепките и простотиите?
Да не би някой насила да кара друг да се държи просташки и да върши простотии?
Хората са такива, каквито са, те не се преструват, това, че се показват с истинските си лица и отвън не ги харесват, зрителите ли са виновни?
Всеки е влязъл с определено поведение, нормално или престорено.
Сам си е избрал стратегия, или "стратегия".
Никой не му е виновен, че с показаното хората не го искат за победител.

Въпреки, че дори и с негативен зрителски вот, ако имаш фермерски вот и победа на финалните битки може и да станеш победител. Не зависи само от вота, дори най-малко мисля зависи от вота на зрителите.
Ако Боби си спечели фермерите и битките, както досега, за какъв наказателен вот изобщо говорим тук?
Да, удобно е да изтъкваме загубата на нашите любимци с "наказателен вот", но това не значи, че отговаря на истината.

# 3 185

Неконфликтни и прилично държьщи се хора - т.е. без секс и скандали - пари не правят!

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 19:54 от Tahiti

# 3 186
Milenkata55, може ли да разкажеш в какво се състояха етапите на кастинг? Може и на лични ако на другите не им е интересно. Simple Smile

# 3 187
Аз съм любопитна да видя Даяна след отпадане при Кадиев и Деси с Калайджиев и Екимова.Ще им стиска ли на коментаторите да кажат същите неща ,които казаха преди няколко дни.
   Не харесвам Стоян,не го й съжалявам.Но не харесвам и поведението на голямата група.Но не вярвам и на Милена,която така "искренно" се радва за нег.Тая крои нещо.Също не смятам че Дайчо за в агитката на Стоян,защото много ги кефи.Може би го съжалиха.
   А според мен Стоян няма полезен ход.Нито да остане,нито да си излезе доброволно.Обаче ако не беше се оплел в разни обяснения,спокойно можеше да си каже Това е игра,всеки има право да викне всеки на дуел.И точка.А той крак,пък искал да прати Мите на финал,пък пръстите,пък не знам си какво.

# 3 188
Боби ако е финалист категорично ще победи. Независимо с кой друг е. Всички останали успяха да настроят публиката срещу себе си, показаха толкова долно отвратително низко поведение, че хората ще гласуват за Боби. Или не толкова за Боби, а срещу другият, който и да е той.
Аз съм гласувала един единствен път в живота си в риалити формат. Ако Боби е финалист ще гласувам за него

# 3 189
Скрит текст:

Драмата на Стоян започна с пликовете, но нехаресването им е от самото начало. Просто беше в миманса, работи, хапва с тях на масата, трае си, поклюкари си, посвири на гайдата...И все си мисля, че има нещо, което ние не улавяме, не е просто тормоз над добър човечец, защото такъв нямаше. "Готините" не го слагаха в сметките, ей така щеше да му дойде времето, когато Пепи, Канчо или Данчо ще го дръпнат и пратят вкъщи. Толкова бе невидим, че продукцията го разтърси с пликовете.
Стоян има всичко най-хубаво в този живот, ако му бе потръгнало в играта щеше да е въпреки целия тормоз в детските години, а сега този тормоз го изтъква като оправдание за поведението си.

Да му е честита победата!
С кое поведението на Боби е различно от това на Стоян?
Същото мишкуване, едно към едно.
Без гайдата.
Разликата според мен, тоест разликите, са две.
Първата е, че Боби беше ценен за фермата заради строителните си умения, затова надали някой щеше да го номинира и прати на дуел.
Втората - когато все пак това се случи, и беше избран от Илиян, то си беше късмет, че беше на такъв ранен етап.
Защото Боби показа какво може, останалите видяха, че е силен и труден за побеждаване, и сега никой не смее да го предизвика. Няма и да го направи.

Самото излъчване, енергия, интонация, артикулация... на Боби провокират повече респект. Усмихнат, духовит, отделно че си е способен и силен и със самочувствие. Стоян има посърнала физиономия, говорът му е леко флегматичен, личи си че е объркан, че няма самоуважение и че респектира всички останали и гледа да им угажда повече от на себе си. Гаднярите винаги се възползват от и булват такива хора. Но пък това тяхното вече е прекалено - откровено си го хейтват и наказват за нема нищо.

# 3 190
Откъде се появи тази теория за "очаткването" ?

# 3 191
  • София
М не мисля така. Хората, които харесват Боби, може и да гласуват за него. Хората, които "евентуално ще гласуват за Боби, само за да не за друг", изобщо няма да си правят и труда да гласуват за някого.

# 3 192
  • Другата България
Боби ако е финалист категорично ще победи. Независимо с кой друг е. Всички останали успяха да настроят публиката срещу себе си, показаха толкова долно отвратително низко поведение, че хората ще гласуват за Боби. Или не толкова за Боби, а срещу другият, който и да е той.
И така да е, финалната победа не се определя само от зрителски СМС-и.
Това казвам.
Има още компоненти, които ако Боби си ги спечели честно, то в никакъв случай само вота на зрителите няма да го направи победител.
Не следва да се обезценява нечия победа заради анти настроения срещу опонента му.

# 3 193
  • Тра-ла-ла
Никой няма да разкости участниците след края. Нали въртят по интервюта в същата телевизия

# 3 194
Може ли да ми кажете от кой ден е или да дадете линк към коментаритe за Даяна в "Преди обед"?

Общи условия

Активация на акаунт