Промоции на книги - тема 8

• 49 490
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В озон над 20 лв е безплатната доставка.

# 511
Ама до офис, и то на Еконт.

# 512
  • у дома
Ама до офис, и то на Еконт.
На мен винаги си ми носят на адрес и доставката ми е била безплатна,но в ингерес на истината почти винаги поръчвам над 100лв-не знам това има ли значение...

# 513
Днес поръчвах, до адрес 2,99 лева, до офис на Еконт безплатно, към 30 лева беше поръчката.

# 514
  • Бургас
С какво дойдоха поръчките ви от Еднорог? На мен ми дава само доставка до адрес, няма възможност за доставка до офис на някой куриер. А аз не мога да посоча адрес защото работя няколко дни от къщи, няколко от офиса, и не знам кога ще дойдат.

# 515
Онзи ден поръчах от Озон за 28 лв. без такса доставка до адрес в София!

# 516
Поръчката от Еднорог ми я донесоха до адрес, но не беше от Еконт или Спиди (вече не помня) - може би Лео Експрес.
А вие забелязали ли сте, че в Озон има някакви нива (златно, сребърно, бронзово) и ако сте от първите две, получавате определена отстъпка на всичко? Аз съм бронз и едва ли някога ще кача ниво, защото не правя големи поръчки от там.

# 517
Днес поръчвах, до адрес 2,99 лева, до офис на Еконт безплатно, към 30 лева беше поръчката.
До офис на Спиди също изпращат безплатно. Но мисля, че доставката беше покрай празниците и сега ще върнат както беше.

# 518
Oзон вече явно не работят със Спиди, защото опциите за доставка са само с Еконт.

# 519
  • На изток от Рая
И аз видях, че Озон имат опция изпращане само с Еконт, малко ме разочарова тази нова опция. Офисът на спиди ми е много удобен, служителите много любезни, а в Еконт не обичам да ходя, ще поръчвам по-рядко...

# 520
  • под звездите
Някои от промоциите на Сиела продължават:

На Лист, също

И Изток-Запад

Жанет 45

Цитат
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Нека 2021-а ни донесе радост от делата и спокойствие в душата!

Продължаваме в 2021 специалното ни предложение за поръчки от е-книжарницата на Жанет 45: 20% + 5% за всички книги до 21.01.2021 г.

Избери тук: books.janet45.com/books

Предложението е валидно до 21.01.2021 от www.janet45.com.

Специалната отстъпка от 25% се начислява при завършване на поръчката. Доставката е безплатна при поръчка на книги над 40 лв. след включената отстъпка.

Специалните предложения, условията за поръчка и доставка можете да прочетете тук: https://books.janet45.com/specialOffers.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 13:28 от Preria

# 521
За много години!
Аз не се сдържах и направих първата си поръчка на книги за годината - комплект на Джоузеф Кембъл Simple Smile
Поне удържах на обещанието си да не го поръчвам през декември. Исках книгите, иначе трябваше да чакам Озон да ги намалят (появиха се и там, изглежда в началото на миналия месец ги нямаше, защото са нови издания). Може би накрая пак ще се окаже, че с намаленията на Озон е по-изгодно, но поне имам някаква отстъпка и доставката е безплатна.
Първата ми покупка за тази година - даже до магазина не съм ходила днес Simple Smile

# 522
А вие забелязали ли сте, че в Озон има някакви нива (златно, сребърно, бронзово) и ако сте от първите две, получавате определена отстъпка на всичко? Аз съм бронз и едва ли някога ще кача ниво, защото не правя големи поръчки от там.
Аз съм сребро, но имайте предвид, че отстъпката не важи за продукти в промоция. Но да, често се възползвам и за неща, които не са намалени.

# 523
  • Mostly in my mind
Наистина вече нямат опция за офис до Спиди. Тъпо.

# 524
  • Варна
Аз реших да питам Озон дали ще доставят със Спиди и те ми отговориха:
   Здравейте!
Да, очаква се идната седмица да можем да правим отново доставки със Спииди.
Поздрави,
Екипът на Ozone.bge.bg   

Общи условия

Активация на акаунт