Трудно намирам време да пиша, но поне успявам да ви изчета. С татито гледаме да извеждаме малкия навън колкото може повече докато времето все още е хубаво.
Честит празник на всички, които празуват днес!!! Да са ви живи и здрави малките съкровища!
Ники на 13.09 напави 40 дена и бяхме на църква да ни чете попа "Чиста молитва". Ники поплака малко, а като го взе попа веднага млъкна
Мина добре, а сега в неделя ще правим погача. Питката я поръчахме, няма да сме много хора, по-близки ще гледаме да се съберем.Иначе сме добре, колките все ни мъчат, ама са по-леки вече. Продължаваме да се кърмим, нощем прави пауза от 5-6 часа и почти успявам да се наспя. Само че тази нощ нещо не му се спеше на малкия и от 1 ч, та до към 3.30 се приспивахме и носихме. Дано да няма други такива нощи, че да се наспивам и аз

Ще разказвам утре как е минала погачата. Лек ден на всички и до скоро!
Родих го на 21.08 - доста след термина, благодарение на хищните лекари, които ни измъчиха, а после пък се разделих с него за седмица, защотко имах усложнения! Сега обаче всичко е наред и се гледкаме в къщи! Борим коликите с чая на Хип и капки и на този етап нещата протичат доста спокойно!
, да ти е жив и здрав, роден е на един и същ ден с моят син Цветан, много се радвам, за което!
ЧАО за сега от нас !
На прегледа при педито миналата седмица ме попита кога искам да идем,тъй като ни се полага талъв преглед.МОже сега или на 4-ия месец.Самата тя погледна Дария и каза 4е за нея няма никакви опасемия за луксация или нещо такова.Самата тя препоръ4а 4-и месец.Но- аз избрах този месец да идем на този преглед,4е все пак сме растели по-буйно
А и да си минем от ред и да не го мисля.Днес се сетих 4е това направление има давност 30 дни и ве4е текат. 
Освен колегите и аз нямам никакви близки тук. Даже когато станем на 40 дни ще водя бебето на гости в офиса, защото там ми е "семейството" пък и нямаме други близки у които да отидем на гости. 
.
.
и яитаха дали иска да го види,а тя бе6е на 20 седмици,и само 4ух като казава,,Колко е малко!,,и така ние бяхме на арзходка мама остана без крака, а тои ми лефтун апрез целия пат за храна
няма наси6тамне моето 4ове4е незнам накрая и мен 6те изяде.Ина4е одавна ве4е говори на мама и си гука ,и аз понякои пат ме бласкат хормоните и се рзаплаквам като го гледам.Ина4е днес у купих един прах за запека от аптеката казаха 4е е добар 6те видим
.Ина4е акотат ни ве4е са галти4ки,което ме радва много.Това за ортупеда не е ло6о,6те видя какво изследване 6те ни правят то е за цялото тяло,дали вклу4ва костите незнам