Днес сме тромави хипопотамчета,а през НОЕМВРИ сладки мамчета

• 14 588
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
antoshka, Вени... и аз съм от редиците на счетоводителите
е ... стажът ми е 7 години и нещо, но определено ми идва до гуша понякога, но ... засега това е начина ми за "прехрана"
а на всичкото отгоре съм и гл. счети та не знам с бебо как ще приключваме отчетната година?! Wink
Момичета наистина не смогвам да Ви изчета толкова много писателствате! Аз все още работя, но вече се чувствам на прага на силите си! Нещо и кръста ми прави номера /толкова ме боли, че място не мога да си намеря, та не знам как ще я карам.
Колкото до блоки като менструални и контракции - все по-често явление на последък.
За съжаление няма а мога да дойда на срещичката  Sad , но след тежкия работен ден само чакам да се добера до леглото ...
Добре дошли на всички нови мами!

# 61
Здравейте и от нас и честита нова темичка!
Завърнахме се и ние от тържеството по случай първия учебен ден. Незнам, обаче, кой беше по-развълнуван - аз или първокласника...Не съм очаквала толкова навътре да го приема - цяла нощ не съм мигнала  Grinning На всички останали ученици пожелавам успешна учебна година и да бъдат най-добрите каки и батковци през ноември   bouquet
Гледам, че нашият ноемврийски отбор все повече набъбва - на всички нови мами - добре дошли!
Роня, честито бебче на етърва ти - много да ги слушка и радва!
На всички софийски мами - весело изкраване на срещата довечера и ще очакваме много снимки, както обикновено!

# 62
Честит първи учебен ден на учениците ! и на техните развълнувани мами! Simple Smile
Рени, - АБЕ Лоджистикс , ама ние сме добри платци Simple Smile
Роня - не знам дали ще ти помогне за апетита, но за гърло е страшна рецепта - сока на 3 лимона и 3 супени лъжици мед се нагряват на водна баня, без да завират. Пие се с лъжица,  в продължение на един час докато е топло. Дори и в по-малка доза 1 лимон + 1 л.мед пак ще стигне Wink
Lussy, годишното при мен ще стане със заместник... но вероятно ще идвам за "едно рамо".

# 63
Момичета, благодаря за успокоението!
Остава и бебчо да ви е чул и да бъде добричък и послушен  Hug Heart Eyes

SOPHI, причерняването и др. подобни екстри наистина не се дължат на анемията, а на ниското кръвно. Но добре, че си проверила лекарството!!!
И аз винаги 1-во в интернет чета, защото вече 2 пъти ми се случва лекар или аптекар да ми казват, че нещото ставало за бременни и после се оказва, че не е така.
За убиване са!  #2gunfire

Опитай да пиеш много вода, да стоиш на хладно, да не се движиш рязко и бързо. Хапвай мед и ядки (орехи например).
Аз пия и кола в краен случай.

# 64
За въпроса на Grig, нашия татко със сигурност ще идва довечера. Вече се е престрашил окончателно Simple Smile  Joy Hug

# 65
  Благодаря ви,момичета за успокоението и подкрепата HugВече в чудо се виждам,защото днес отново се свлякох в коридорите на съда Cry-пия много вода-2-3л.,ям минимум 1 коф.мляко+ няколко айрана/и това от началото на бременността/ Cry,само към шоколада и колата много-много не ме влече,защото отивам пък на другата крайност-ще ми хвръкне сърцето SadВече не знам какво да правя.. Rolling Eyes
  Jenny,разбрах,че на теб са ти изписвали Гутрон-прочетох,че не се препоръчва за бременни-ти как се оправи с това кръвно Confused

# 66
Jenny,разбрах,че на теб са ти изписвали Гутрон-прочетох,че не се препоръчва за бременни-ти как се оправи с това кръвно Confused

Казах ти миналия път, че са ми го изписвали ПРЕДИ да забременея, защото по приннцип ми е много ниско кръвното. НООООО гутрона не те лекува, а само временно докато го пшиеш действа. Като го спреш пак е старото положение Sad. Сега когато имах пак кризи (вече бременна), само АЙРЯН СЪС СОЛ и повече солени неща и КОЛА и НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД, без кафе. Повече трябва да лежиш.. друго не знам. Дано се оправиш бързо Simple Smile

# 67
Привет и от мен момичета  Hug.

Преди мъничко надникнах в темичката на септемврийските мами. Много мило ми стана като четох за новите бебчета. Хайде още малко и сме ние  Peace.
SOPHI  и аз се чувствам така още от началото на бременността си  Sad.Да не ти говоря как си купих роклята за сватбата. В магазините ми прилошаваше редовно. И сега съм така .Да ти кажа честно от многото изписани ми хапчета нищо не пия. Гледам като ми е зле да си стоя у нас. Пия течности, но никакво кафе и кола, че пулсът ми е 120 Naughty. Направо ти се чудя как издържаш още на работа. Аз от април съм в болнични и добре, че е така...иначее...направо не се виждам. Сега поне е хладничко, та кръвното не пада толкова, ама ден с ден не си приличат.
Ей много счетоводители в този форум   Flutter.

Хубав ден от мен и една страхотна вечер. Да видите като сте заедно как всичко ще ви мине  Joy  bouquet

# 68
  Извинявай,Jenny,ако съм се повторила с въпроса си,забравила съм,че съм те питала EmbarassedДаа...най-бързо се оправям със солен айран Confused....Благодаря ти още веднъж  bouquet

# 69
Заглъхването на ушите и падането на гласа е точно признак за рязка промяна в кръвното надолу, нали?  #Crazy Sick

Както и прозяването май...?! Thinking

# 70
SOPHI, май ти е време да си вземеш болниачен и да оставиш няко друг да помага на ТЕмида

# 71
А може ли да се оправят зъби през 8-9 месец? Упойките не са ли противопоказни  newsm78?

# 72
Заглъхването на ушите и падането на гласа е точно признак за рязка промяна в кръвното надолу, нали?  #Crazy Sick

Както и прозяването май...?! Thinking

На мен ми глъхнатушите,прозявам се постоянно,причернява ми.... Sick-да,границите на кръвното се доближават Confused

Цвети,май ще трябва да се ориентирам към напускане на офиса newsm78 Wink

# 73
А може ли да се оправят зъби през 8-9 месец? Упойките не са ли противопоказни  newsm78?

ами могат доколкото знам- да чукна на дърво- аз за сега нямам проблеми- миналия път се разминах без нито 1 кариес дори- дано и сега да е така

мами, на мен ми изникна малко работа и се надявам да мога да се включа към групата довечера- но най- рано в 7

# 74
   СОФИ, извинявай за откровенността, но е \както сигурно би казала ти\- престъпна небрежност да продължаваш да работиш при проблемите, които имаш. Припомни си случая  от преди 3-4 месеца, когато една бременна в 6 месец, беше колабирала в банята, получи огромен кръвоизлив в мозъка, почина, а бебето \500-600 гр\ беше спасено в нашата болница -ВМА- в шокова зала. Органите на родилката дадоха за донорство. Съжалявам, че трябва да ти го припомня, но понеже теб нищо не може да те уплаши съм длъжна да ти припомня, всъщност от какво идва реалния риск при колабс.. Софи, често ти се случва, моля те мила, вземи си болничен и после и отпуска!!Айде зарадвай ни всички, че вече не си в зала, а в къщи..  bouquet
   Елмира при нормални стойности на пулс и кръвно, може да се ползват упойки \без адреналин\ при спешни случаи - вадене на зъби, инцизии и др. Упойка без адреналин е лидокаина..чистия.
  П.П Мами, по-рязка съм със Софи, не за да я стряскам, а за да и припомня, че човек трябва да е егоист , работейки преди всичко за себе си \в случая и за детето си!\

Общи условия

Активация на акаунт