Измамници в OLX

• 5 097
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
ИЗМАМНИЦА НЕКОРЕКТНА! МАРГАРИТА КАМЕНОВА ,ТЕЛЕФОН 0878748436  - измамница внимавайте с нея изпратих и обувки на стойност 290 лв всеки ден обещава ,че ще отиде да ги вземе и не отива !! Накрая 22 лв доставка платих обратно! Който види този номер да го блокира за да не изпати като мен! Една седмица лъжи.
Село-Брест-Област Плевен

# 31
Внимание  - В. Илиев - с телефонен номер 0896882387 - Поръчват до Офис на Еконт - София - Красна Поляна

Имах обавя в Олх, обади ми се полу неграмотна жена и ми остави данни за изпращане на вайбър, изпратих
поръчката, защото и друг път са ми оставяли данни там или на смс и хората са си взимали това което са поръчали. Поръчват до Офис на Еконт - София, красна поляна и след това не си взимат пратката. Пуснал съм го/ги и в nekorekten.com/bg/ там има два идентични сигнала за същото, което ме кара да мисля, че е човек на офиса, който изпомпва фалшиви поръчки за определен процент. Изгорях с 16лв Simple Smile, но научих важен урок и то доста евтино.

# 32
  • Велики Преслав
Ще си позволя малко да Ви критикувам градивно.
Като сте я чули, че е неграмотна, защо изобщо се съгласихте. Аз редовно продавам по нещо, било то през олх или маркетплейс, че вече съм се убедил, че с тези, които не могат да навържат изреченията си няма да стане работата.

Най-обичам да ми се обадят и да започнат примерно (случай от онзи ден) вдигам и отстреща директно се започва с това.

—Пералнята има ли някакви проблеми, ако го купя, ША го пускаш ли по ЕКОТА. Директно затворих. Какво мога да направя с човек, дето даже не му идва на ум, да си започне разговора с поне едно здравейте.

# 33
Като имате съмнение, искате авансово плащане или поне половината, за да покрие куриерските, ако не си вземат пратката.

# 34
Да може да поискаш авансово плащане но сигурно ще се откаже купувача. Този подход аз го използвам за стоки със скъпа доставка - 40+ лева, това са гуми, детски колички, бяла техника и др. Аз съм имал много продажби на неграмотни хора които си плащат точно, наскоро обаче имах и една невзета стока на такъв човек, това е риск на бизнеса, не можеш да се защитиш от всичко. За хилядите ми продажби, които съм направил съм си изградил статистика. Например при типично женските стоки - красота и облекло риска от непотърсена пратка е много по-висок. При неграмотните хора отново ако е жена риска е по-висок. При типично мъжките стоки обикновено дори не отбелязвам връщането да е за негова сметка, 99% си плащат стоката без коментари.

# 35
Ако това ти е бизнеса, може да кажеш, че е работен риск. Аз продавам спорадично няколко пъти в годината, обикновено на символични цени. Ако ми се стори съмнителен човек, може и да откажа да продам.

# 36
Вкарвайте некоректните тук:
https://nekorekten.com/bg/
И винаги преди изпращане си ги проверявайте в същия сайт, може някой преди вас да е вкарал некоректния там.
Имах такъв случай и уведомих купувача, че излиза в сайта като некоректен, изпрати ми веднага капаро, за да може да си купи артикула.

# 37
Ще си позволя малко да Ви критикувам градивно.
Като сте я чули, че е неграмотна, защо изобщо се съгласихте. Аз редовно продавам по нещо, било то през олх или маркетплейс, че вече съм се убедил, че с тези, които не могат да навържат изреченията си няма да стане работата.

Най-обичам да ми се обадят и да започнат примерно (случай от онзи ден) вдигам и отстреща директно се започва с това.

—Пералнята има ли някакви проблеми, ако го купя, ША го пускаш ли по ЕКОТА. Директно затворих. Какво мога да направя с човек, дето даже не му идва на ум, да си започне разговора с поне едно здравейте.

През годините и аз съм се убедила, че вземане-даване с неграмотник не води до нищо добро.Той, за да се е оставил да бъде неграмотен, не уважава себе си, а какво остава за другите....

Общи условия

Активация на акаунт