Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №68

• 43 107
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
стиска ли му ? на лиглата бурхан

а и цивилизования начин на общуване / ако въобще го е придобивал / го е оставил в германия

# 121
Интересно защо кака му не му прислугва в болницата. Нали все се бие в гърдите, че тя го отгледала и й е син, пък и нейния възлюблен е причината той да е в болница.

# 122
Еха, аз се радвам, че Байрам се връща. Искам да развият всички ужасни сюжетни линии. Искам Сакине да си намери майстора в негово лице. Искам да види защо жените трябва да отстояват своето женско достойнство и гордост, а не да се чудят как да задържат един мъж - с отстъпки ли, със сервилност ли, като му родят син ли!  Щом представят историята като по истински случай, нека да е като в живота - трудно, болезнено, с дилеми, без розови облачета!

И искам Баръш да го направят още по-чаровен, още по-привлекателен, още по-внимателен, чувствителен, състрадателен, умен. Него може да го направят като филмов герой, да не е съвсем реален мъж от живота. Grinning

# 123
дани .лошото е че нямя да се опре на сакине -съпругата до гроб , а ще легне на гърбът на щерка си

мери , кака  го играе влюбена мома  , и изоставя всички - като и свирне "' лелеяния бурханчо " и  нейната бенал с бебето на бързо заряза

# 124
# 125
# 126
Зейнеп прие танца, да не разваля настроението, но Мехди какво ще си внуши... Simple Smile
Камерата обходи лицата на сватбарите, чудесно режисьорско решение!

# 127
  • Плевен / София
Нух се сецна, като вдигна булката...

# 128
Нух се сецна, като вдигна булката...
стана ми смешно, все едно гледах Акиф от ИН Laughing
Мехди пита Мюжгяна, защо го нарича син.....

# 129
  • Плевен / София
Сакине се възнесе от небесата...Една целувка не решава проблемите....
Интересно Мехди за какво говори със Сакине...Зейнеп май вече няма да е стажант. Бурхан преби Мехди, заради отхвърлянето от Мюжгян, или за да си върне за боя от Мехди предния път?
Мехди пада все по ниско в очите ми...взе да рови и в телефона на Зейнеп

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 21:24 от gostenka68

# 130
И сега като се яви с табелка и баща й.  Бившият й мъж, пребит и превързан я следи, обсебен от нея. И къде е мястото на Зейнеп в социалната верига!?

В този сериал силният пол са жените. Мъжете всички се провалиха - баща й, "вторият" й баща, бившият й годеник, бившият й мъж. Нух - все пак Джемиле му предложи да се оженят. Бурхан, за какъвто и да се мисли,  в крайна сметка  беше пренебрегнат от Мюжгян. Засега "държи фронта" само Баръш...

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:58 от mari08

# 131
  • Плевен / София
Да...оказва се, че "силният" пол не винаги е силен...Стори ми се, че делото с бившият съпруг на нермин Екрем върви в добра посока...ще излезе зайче от там...
Серията започва от начало... За неуспелите да я гледат....

# 132
Привет Hug
рейтинга..........
малко е паднал, но важното е да е стабилен!

нови.........

# 133
Ами дойдоха в повече кетъринг-напъните на трите кюлявки. Честно, изобщо не ми се гледат Султани, Еминета, Сакинета. На Зейнеп огън и гори под задника, утре аха аха ненормалника Мехди ще си купи пистолет, тия сандвичи пекат.
Не ми се гледат и вайканията на Мюжгян, и разправиите с Бурхан.
И на Зейнеп ме е яд. Как пък не се научи, че милосърдието извира от сърцето, ама спрямо някои хора излиза през носа. Крилца му даде на Мехди уста, като вися в болницата над главата му. И той за благодарност й изтри снимките от телефона. Баси наглия тъпанар. Малко му беше боя. Сега като се появи баща й ще започне да се прави на закрилник, уж я пази от него и го държи под контрол.
 Нафуканата гумаджийка като видя дебелия остави "потенциала" да се оправя сам. Даже не звънна да провери намери ли го Зенеп.
На ММ често му казвам - по-добре да те окайват, че жена ти е крива, отколкото да те съжаляват, че е проста.
Същата максима важи с пълна сила за Зейнеп. Един ден всички на които е помагала ще й обърнат гръб и ще я забравят. Ще останат да я помнят тези, които е респектирала с ум и твърдост. Ако продължава да е такава мека Гана ще си загуби работата и независимия живот. И накрая дори няма да помни заради кого го е направила.
Нямаше динамика този и предния епизоди. Зейнеп и тя не показва кой знае какво, така че нормално е да е спаднал рейтинга, според мен.

# 134
DariVale, на мен пък обратно - този епизод ми се видя една идея по-динамичен от предходния.

Относно рейтинга - все ми се струва, че върви с малко забавяне и всъщност числата отразяват оценката на публиката за предходния епизод. Т.е. ако предната сряда действието ми е било мудно, много е вероятно тази да не си пусна телевизора на ТВ 8, освен ако фрагманите не са ме грабнали наистина много. Ще ми е интересно другата седмица да видим как ще сме, за да проверя дали теорията ми е издържана Stuck Out Tongue Closed Eyes

Иначе снощи отново имаше силни социални послания, сложени в устата на Зейнеп. Одобрявам ги, защото знам, че Демет действително стои зад тях и е хубаво, че в една Ердоганова Турция има хора, които отстояват смело ценностите, в които вярват, независимо че това може да им навлече проблеми.

И на мен Султан и Емине са ми доста пишман бизнес-дами, пък това, че Сакине разбира повече от тях и ги наставлява изобщо не ми харесва, защото самата Сакине ми е адски дразнещ образ още от самото начало на сериала. А Нермин, която реално много повече може да ги посъветва, само седи около тях и хич не рачи да им помогне...

Малко измислено беше и скрибуцането на Кибрит в адвокатската кантора. Хората работят по важни дела, а някаква си пикла им пили нервите с цигулката на шефа Rolling Eyes Но нали, сериал да става.

Интересно е обаче, защото Бурхан реши, че трябва да пребие Мехди, за това че Мюжгян го отряза лично. Явно мъжете в тази махала не могат да приемат "не" за отговор. В това отношение двамата са си лика-прилика. Само Нух е различен. Ще ми е интересно тази дистанция с Джемиле дали ще успеят с времето да я преодолеят или бракът им ще си остане само на хартия, както беше със Зейнеп и Мехди в началото... Очертават се интересни паралели.

Сега и включването на Байрам съвсем ще размъти водите. Да видим как ще продължат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт