Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 893
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, някой може ли да сподели дали си заслужава този комплект и по-конкретно четките за лице на Braun? Изгледах случайно едно видео, в което боготворяха четката за почистване лице и нейните невероятни резултати особено за проблемна кожа , иииии ще е хубаво да чуя и още отзиви. Благодаря ви предварително!

# 121
Епилаторът и четката ги имам купени поотделно. Четката според мен не си заслужава, защото космите й са твърди, а епилиращата й част функционира много зле. Епилаторът обаче е страхотен. С приставката за лице работи много прецизно и четките са много хубави, което елиминира потребността от другия уред. Като епилатор работи най-добре от тези, които съм имала, може и под душ, но аз там само приставката за масаж ползвам. С едно зареждане издържа много дълго.

Ако двата уреда са на цената на епилатор, вземай за да пробваш, но иначе не си заслужава четката. Щях да забравя да кажа, че работи с батерии, които се хабят много бързо и като сменях втория път батериите, пластмасата около капачето се счупи, че го лепих с тиксо, но така батериите веднъж хващат, веднъж не.

# 122
  • Sofia
Аз точно този епилатор съм пробвала и само ми късаше косъмчетата. Освен това пластмасовия масажор отдалечава пинсетите от основата на космите и затова се получава това накъсване ( според мен)

# 123
Имам и епилатора и четката, само че епилаторът е без кръглите четки приставки, отделно са купувани.

Четката за лице, малката, ако се ползва с нормалната синя четка наистина идва  малко груба за ежедневна употреба, но с розовата за чувствителна кожа, е много хубава, почиства меко и нежно. Но синята наистина идва малко груба за ежедневно почистване.
Епилиращата част, не знам какво да кажа, рядко я ползвам, върши работа, но аз лично я купих заради четката.

# 124
Лилавата и синята четка принадлежат към епилатора. Бялата четка с епилиращата приставка за лице са отделен уред. За него казах, че е с твърда четка. На епилатора синята четка е за ексфолиране, лилавате е мека и е за миене.

# 125
Вярно, че беше за ексфолииране, обаче и за тази цел ми идва груба на мен. Сигурно е била лилава оригиналната, обаче и тя ми идваше твърда за всеки ден и я смених с  розовата за чувствителна кожа и оттогава не съм купувала други, винаги купувам розовата.

# 126
Момичета, благодаря за отзивите. Отказах се дам толкова пари заради четките, защото епилатора нямаше да използвам и не си струва да го взимам. Търся хубава четка за почистване на лице. Четох много хубави коментари за четката на Philips visapure, или нещо такова, но вече не се предлагат. Чудя се в какво да вложа, че да си заслужава и да има ефект, а не да е поредната непотребна вещ.

# 127
Защо държиш да е електрическа, при положение, че в аптеки и дрогерийни магазини, си има щадящи четчици. Аз лично имам електрическа от епилатор, обаче доста ми наранява лицето, един път прекалих и носа ми започна да се бели. Аз бих заложила на обикновенна четка на твое място. Има всякакви силиконови, ултразвукови, такива тип електрически също.

# 128
  • ENGLAND
Открих ви случайно, но успях да изчета само тази тема.
Искам да си взема ултразвуковата шпатула, но не знам какво да гледам. Тези от алиекспрес на които сте дали линк тук, в Англия ги няма, а от алито е малко рисковано да поръчам, след този Брексит слагат мито както им дойде.
Отворих ебей, там десетки видове. Какво да гледам като поръчвам, или всичко е късмет?

# 129
Аз и в друга тема препоръчах, но за мен за петна от пъпки най-ефективен е Stratamed. Течна превръзка. Позволява и грим да сложиш отгоре и спомага бързото регенериране на кожата. Е, не е за темата, но може да е от полза.

Дорет, аз имам LW 009, това е най-поръчваният модел, най-познат. Иначе и другите са със същите функции. Гледай да има повече отзиви продавача за конкретния продукт ако ще поръчваш от Али, помоли го да пише по-малка стойност на поръчката или направо гифт, за да не плащаш мито.
Лошото е, че нямат гаранция и ако държиш на това - по-добре си купи от Бг сайт.

# 130
  • ENGLAND
Аз и в друга тема препоръчах, но за мен за петна от пъпки най-ефективен е Stratamed. Течна превръзка. Позволява и грим да сложиш отгоре и спомага бързото регенериране на кожата. Е, не е за темата, но може да е от полза.

Дорет, аз имам LW 009, това е най-поръчваният модел, най-познат. Иначе и другите са със същите функции. Гледай да има повече отзиви продавача за конкретния продукт ако ще поръчваш от Али, помоли го да пише по-малка стойност на поръчката или направо гифт, за да не плащаш мито.
Лошото е, че нямат гаранция и ако държиш на това - по-добре си купи от Бг сайт.

Благодаря, аз намерих в английския Амазон, това тук е най-сигурно.

Може ли линк или как изглежда Stratamed? Остават ми много петна след пъпки от алергия.

# 131
Здравейте, момичета! Да попитам тези от Вас, които имат четката за почистване на Remington , с какви почистващи продукти я използвате?

# 132
Здравейте, момичета! Да попитам тези от Вас, които имат четката за почистване на Remington , с какви почистващи продукти я използвате?
с мицеларния гел на Гарние в момента.

# 133
С всякакви гелове за измиване на лице съм я ползвала. Обикновени, с абразивни частици, без такива и т.н. Имало е случаи, когато самите гелове не се пенят толкова, но като ги сложиш на четката, прави много хубава пяна.

# 134
Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет 😃 На 36г, не съм използвала много козметика досега, но вече ще ми се наложи. След второто раждане ми се появиха големи кафеви петна по лицето и множество по- малки. Отделно вече на челото имам бръчка 🙂, а и имам разширени пори на бизите. От около година ползвам четката на Ремингтон с измивна пяна и много ми допада, тонизира кожата.
Имам нужда да ми препоръчате козметика или начин за заличаване на тези петна. Направо се чуда дали не съм за дерматолог 🤔

Общи условия

Активация на акаунт