Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 902
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Не, Beurer-a ми в директно от вносител за бг.
Мезото мислех от този линк. Имат доставка от Полша. Страх ме е да не отиде на митница, нямам никакво време да ходя и да се занимавам. Но, ако име нещо притеснително, мога и от другаде да поръчам.
А на този последния не му разбирам идеята... може ли да замени мезото или?!🤔

# 151
Момичета, не гледах продавача от линка, но влизам да споделя, че си поръчах от Алиекспрес шпатула с доставка от Полша и дойде за 10 дни и то с куриер Спиди, а мезото поръчах с доставка Испания и някъде за 3 седмици дойде отново със Спиди.

# 152
@Sivi, може ли линк към продуктите, които сте поръчала?
@Stensfild отговори ми продавача: 25-30khz

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:19 от oliav

# 153
  • София
Здравейте, обърнах къщата да намеря един ултразвуков масажор, който съм купувала преди поне пет години, но така и не започнах да ползвам, а в последствие съвсем забравих за съществуването му... Blush Случайно попаднах на тази тема и се сетих, че имам такава джаджа. Вероятно е мнооого по-смотан от модерните в момента, но все пак реших да го пробвам. Въпросът ми е, в аптеките и дрогериите продават ли се гелове за тези устройства или се намират само онлайн? Имам един, който съм поръчвала навремето, но срокът му е изтекъл 100%, въпреки че на тубичката няма такъв.
Скрит текст:

# 154
Това добре ли трябва да е? Извинявам се за глупавите въпроси, но съм много боса в тази област. Днес поръчах от Али-то Дерма Пен и ултразвукова шпатула, чакам ги с нетърпение

# 155
И мен ме зарибихте и днес си поръчах лед маска от Али експрес. Има ли файда от нея? Искаше ми се и машинка за стягане на шия, ама щях да фалирам напълно.

# 156
Само да открия как да копирам линка от приложението на али експрес и ще ги споделя.

# 157
Гледах доста видеа на чуждестранни влогърки и доста я ползват, някаква вълшебна ще да е

И мен ме зарибихте и днес си поръчах лед маска от Али експрес. Има ли файда от нея? Искаше ми се и машинка за стягане на шия, ама щях да фалирам напълно.

# 158
  • гр.Видин
За коя машинка за стягане на шия става дума?

# 159
За коя машинка за стягане на шия става дума?
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZhLmFsaWV4cHJ … zbXNnNDI0MDk1NTY=

# 160
Здравейте момичета! От две седмици използвам Nuface mini и определено има ефект при повдигане на контура и общо стягане на лицето. Аз обаче имам една гневна бръчка, където не виждам никакво подобрение, поне за сега.

Може ли да ме посъветвате какво апаратче би помогнало за локално третиране на тази бръчка? Мислих си за Nuface Fix. 
😌

# 161
  • Варна
Здравейте момичета! От две седмици използвам Nuface mini и определено има ефект при повдигане на контура и общо стягане на лицето. Аз обаче имам една гневна бръчка, където не виждам никакво подобрение, поне за сега.

Може ли да ме посъветвате какво апаратче би помогнало за локално третиране на тази бръчка? Мислих си за Nuface Fix.  
😌
Дермапен би помогнал.
Аз вчера си поръчах това през Полша, уж за около 3 дни трябва да дойде. Някакви отзиви да имате случайно ?

# 162

😌
Може ли малко повече инфо - какво бориш, какво и колко ти е увисването, колко често и с какво третираш, че и аз търся нещо за контур - почнало е свличането тип булдог (засега леко) и се чудя дали има смисъл да взимам такъв уред. Мерси Simple Smile

# 163
Не мога да кажа, че нещо ми е увиснало или боря нещо съществено😊  аз гo ползвам от две седмици, 5 пъти в седмицата, за 5 минути. Производителят дава първоначално да се ползва 60 дни за видими резултати, така че ще видим... Но като че ли забелязвам леко повдигане на скулите 🙄🙄

# 164
Здравейте,моля за съвет! Прочетох предишните теми ,но тотално се обърках!Искам да си купя дермапен ,който да е подходящ и за лице и околоочен контур и с подходящи серуми-витами С,хилуарон,но незнам какъв .Бихте ли ми предложили ?

Общи условия

Активация на акаунт