Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 790
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Чудя де тези уреди с вакуум дали почистват лицето, има ли смисъл от тях?

https://www.emag.bg/elektricheski-ured-za-akne-i-cherni-tochki-z … ite/pd/DL671FBBM/

Ще съм благодарна, ако някой сподели опит за такъв уред Hug
Моя е комбиниран с диамантено абразио уж, освен масаж друг ефект не видях, но и съм го ползвала точно два пъти, не е моят тип уред.

# 436
  • Stara Zagora, Bulgaria
Мамчета, споделете каква електрическа четка за лице използвате Relaxed От доста време им се каня и май все към Луми спа ме влече, но не съм сигурна заслужава ли си парите или е добра реклама.

# 437
  • София
Аз използвам Clarisonic Mia 2. Имам я много отдавна. За времето, когато излезе беше революционна. Много си я харесвам и съм много доволна от нея, но все по-трудно ѝ намирам глави. Може би скоро ще ми се наложи да я сменя и темата ще ми бъде полезна. Simple Smile

# 438
Здравейте, търся уред, с който може да се постигне стягане на лицето.Някой има ли този уред https://www.emag.bg/multifunkcionalen-aparat-za-regenerirane-na- … s2/pd/D4FBP7MBM/?

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 11:06 от Rdimitrova

# 439
Здравейте! Търся уред за лице, за подарък, за жена на 60 години. Какво мислите за този: https://www.emag.bg/ured-za-mini-hajfu-mini-hifu-dylbok-lifting- … ifu/pd/DF5V1MMBM/
Ще се радвам да ми препоръчате нещо, което мога да закупя от България.

# 440
Аз никакъв ефект не виждам от него.
А в ибей и алито за на много по-ниска цена.

# 441
Аз никакъв ефект не виждам от него.
А в ибей и алито за на много по-ниска цена.
А, може ли да ми препоръчате друг уред?

# 442
Аз май не знам дали да вярвам в тези уреди въобще. Сякаш само уредите за почистване вършат някаква работа. Всички останали бошлав работа. От шпатулата съм доволна и от дермабразиото. Но те са тип почистващ. За някакъв по-сериозен резултат, човек трябва да вложи пари явно в козметични процедури.

# 443
Аз виждах ефект за пъпки, но онзи първият уред едно време. След третиране и крем на сутринта нямше помен от пъпка. Може и бялото мезо да има някакъв подобен резултат, но не съм пробвала.

# 444
И аз от моето мини хай-фу не виждам ефект, а го ползвам по-често отколкото пише.
Аз мисля, че най-доволна ще остане жената или от дермапен (онова като писалка с иглички), или от ултразвукова шпатула, защото се вижда, че върши нещо.

RDimitrova, уредът, който си показала, го имат много момичета и тук в темата му казваме "бялото мезо". Потърси в търсачката, със сигурност ще намериш мнения.
Според мен (аз го нямам) е много важно с какъв серум правиш мезото и също така ултразвуковата шпатула може да се ползва и за вкарване на серуми в кожата, тоест тя би била по-функционална отколкото мезото. Но все пак, повтарям, имам шпатулата, а не мезото и това си е лично мнение без да обвързва никого.

# 445
  • Пловдив
Аз го имам от Алито - ми доволна бях като го ползвах

# 446
Здравейте, някой ползвал ли е такъв уред? На какъв принцип точно действа? https://dermis.bg/kozmetichen-hialuronov-beziglen-injektor.html

Купих го и го подарих Simple Smile  Ходих на такава процедура и точно заради това го купих, мислех че ще мога сама, но ме хвана страх дали ще намеря чист хиалурон и за това се отказах сама да си правя Simple Smile

# 447
Да, май и аз вече се разубедих като гледам клипчета чак страх ме хваща.

# 448
Ама момичета, как сами ще си инжектирате такива неща, не ви ли е страх? Аз само на дерматолог бих се доверила за тази процедура. Те се обучават, имат натрупан опит. Дори не бих отишла при общ козметик, камо ли сама да го правя. Даже дерматолозите понякога не инжеткират точно, удрят някой кръвоносен съд и се появяват синини, не дай си боже пък да предозират и да се получат неравности. Идват ми десетки сценарии на ум, където нещата може да тръгнат на зле.

# 449
Моля кажете изпробван уред, с който реално сте видели лифтинг ефект. Още ги гледам в алито и съвсем се омотах хиляди видове са... Даже и прословутото бяло мезо е хиляда вида кое наистина действа...

Общи условия

Активация на акаунт