Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 891
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Взех си ето тази шпатулка за лице https://www.emag.bg/ultrazvukovo-ustrojstvo-skin-scrubber-za-poc … 173/pd/DLYDH7MBM/
Инструкцията е много кратка обаче и общо взето нищо не разбрах. Трябва ли засължително да използвам контактен гел? Колко пъти в седмицата/месеца може да се използва? Коя приставка за какво е? Какво е нормалното времетраене на процедурата? Пробвах с търсачката, но подробности за тази не намерих във форума. Моля за помощ и обяснение Simple Smile

# 91
miss july, няма никаква представа. Моят уред е от ибей, но съм го купувала преди 3-4 години и информацията е остаряла. Подреждаш търовците и гледаш отзивите. Рускините дават подробни и хубави отзиви.

# 92
кикси,
задължително е да се ползва течност или контактен гел, на суха кожа не се работи. Може с чиста вода, с розова вода, с чай от лайка или друго.
Моята шпатула е форумната LW006 и тя няма тези цветните силиконови ръкавчета, но зелената приставка е за успокояване на кожата, а лилавата - за почистване. Според мен (разсъждавам си само) те се ползват с гел за миене и са на принципа на силиконовите гъбички, не виждам иначе как ултразвукът ще направи контакт чрез гел с кожата.
Можеш ли да снимаш упътването?
Моята шпатула е в работен режим от 10 мин., след което сама се изключва и ако имаш нужда - пускаш я пак. Аз лично правех почистване на 2-3 седмици, но като че ли ми разшири порите или просто си остарях, де. Колкото повече тормозиш пори, толкова повече се разширяват и после няма свиване, казвам да си знаеш да си по-умерена.
Има много информация в Youtube и на руски в Гугъл, потърси и ще видиш на клипче как се ползва. И аз оттам съм се учила.

# 93
Здравейте!

Много нова съм в темата за домашни уреди и реших да поискам помощ от вас.

Харесах си този уред: https://www.emag.bg/multifunkcionalen-aparat-condicia-radiochest … ?ref=fav_pd-title

Дали някоя от вас го е ползвала и може да даде мнение? Трябва ли да ползвам контактен гел или мога да сложа просто серум/есенция или крем за лице? В сайта на марката в коментарите пише контакетн гел, а в описанието на ЕМАГ крем/серум за лице и малко се обърках.

Извинявам се, ако вече е обсъждано, но не можах да намеря нищо в търсачката за уреда.

Благодаря предварително. Simple Smile

Здравейте,
Аз имам същия уред от няколко месеца-поръчах го от Алиекспрес от Китай -чаках около месец и половина и гаранция няма, но за 40 лв. си заслужава. Не съм от най редовните,но го използвам със серуми и/или крем за лице в зависимост от какво има нужда кожата-витамини,хидратация и т.н.,но по-добре е да са с гелообразна консистенция,за да може уреда да се плъзга по лицето,а и EMS не се усеща на суха кожа .За ефект -за сега не мога да преценя.Не съм го ползвала за около очния контур и носа-четох мнения,че не трябвало да се третират други,че може-ако някой го е ползвал за около очите нека сподели.

Благодаря много.

Аз на носа имам 2 капилярчета и най-вероятно няма да го ползвам там. Малко ме притеснява, не знам дали с право.

# 94
Здравейте ! Не знам дали е подходящо за тази тема , но ме интересуват мнения за ето този колан за криолиполиза. Ползвал ли го е някой и дали има ефект ? https://dermis.bg/kolan-za-kriolipoliza-dermis-2202.html

# 95
  • Пловдив
От същия колан се интересувам и аз,дано се включи някой с личен опит да сподели дали е ефективен,

# 96
От същия колан се интересувам и аз,дано се включи някой с личен опит да сподели дали е ефективен,
Преди години ги имаше и моя позната си беше взела и постигна някакъв ефект.Не знам обаче от здравословна гледна точка колко е ок.Тези вибрации върху стомаха са ми малко съмнителни.Въру бедрата ок, но върху стомаха не знам.Може би сте чувала , че на стомаха му казват втория мозък.Но пък сега може да са по контролирани, знам ли.

# 97
  • Пловдив
Мисля,че се бъркате с едни други колани от преди години, които са вибриращи, но тези тук са на съвсем друг принцип.

# 98
Мисля,че се бъркате с едни други колани от преди години, които са вибриращи, но тези тук са на съвсем друг принцип.
Щом е така и аз почвам да следя за мнения.

# 99
  • Габрово
Моля,тези които ползват  ултразвукова шпатула,да споделят с какво след процедурата си почистват кожата.
Другият ми въпрос е зачервена ли им е кожата след процедурата?

# 100
Аз след почистване с шпатулата измивам с обичйните си почистващи гелове. Нищо специално не ползвам. Просто си измивам лицето. Да, при мен се зачервява доста, особено на челото.

# 101
Има ли някой, който използва Ziip и Tripollar да сподели по каква схема си прави процедурите?

# 102
ползвам foreo bear и триполар, но не едно след друго. първото сутрин всеки ден, второто вечер всеки 3ти ден

# 103
  • София
Здравейте. Искам да си купя йонофореза, най-евтините професионални са по 120 лв.

http://rcosmeticbg.com/index.php?id=55&pid=37

В Алиекспрес гледам почти подобни на вид уреди с 200% разлика в цената. Лошото е, че не разбирам от токове.

Предпочитам технологии на 20-30години пред новите .
Някой по-консервативен, като мен да ми даде съвет за йонофореза?
Харесвам процедурите с дермапен и ролер, поне на мен ми действат добре, даже сега ще си купя, да се пробвам у дома.

И дали всъщност този огромен апарат за йонофореза, като го гледам е 20см./20см./10см. може да бъде заместен от някаква джаджа толкова малка?

В Алито това ли е йонофореза?

https://www.aliexpress.com/item/4000068395091.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Това йонофореза ли е или ултразвук:

https://www.aliexpress.com/item/32988995851.html?spm=a2g0o.detai … 3422%2315392%2392

Терапията с йонофореза се извършва със заряд „+“ или „-“.

- Третиране със заряд „-“

За тази процедура се използва чиста изворна вода. Тя се прилага за подготвяне и почистване на кожата. Заради взаимодействието на частици с еднакъв заряд се постигат два основни ефекта: тялото се изчиства от токсини и замърсявания; кожата се почиства в дълбочина.

- Третиране със заряд „+“

При тази манипулация уредът е положително зареден и се използват подхранващи или лечебни разтвори. В този случай си взаимодействат взаимно отблъскващи се положителни заради. Те проникват в дълбоките слоеве на кожата и доставят важни за клетките вещества.

- Третиране с йони:

- Ефикасно действие за почистване на кожата. Премахват се дори и дълбоките и труднодостъпни замърсявания.

- Посредством силата на позитивно заредените йони порите се почистват и се омекотяват натрупаните замърсявания, за да се изчистят бързо и лесно.

- Действието на негативно заредените йони се изразява в подхранване на кожата. Използваните се разтвори се инфилтрират до дълбоките слоеве, където разгръщат своето действие.

Мощност - 10W

Напрежение - AC100-240V, 50-60Hz

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 20:06 от ani n.

# 104
  • София
Здравейте, някой с опит с рекламация на Tripollar ?

Общи условия

Активация на акаунт