Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 746
  • 757
  •   2
Отговори
# 525
За да се бели лицето , значи последния път сте го направила ,както трябва микрониидлинга . Винаги след процедурата се наблюдава суха и белеща се кожа ,колкото и да я хидратирате . Реално тя така се обновява и за това след 14 дни се вижда ефекта след процедурата

# 526
За да се бели лицето , значи последния път сте го направила ,както трябва микрониидлинга . Винаги след процедурата се наблюдава суха и белеща се кожа ,колкото и да я хидратирате . Реално тя така се обновява и за това след 14 дни се вижда ефекта след процедурата
Благодаря! Беля се като змия 😁

# 527
Gera, нормално е споко. Аз след дерма пена нанасям серума и след десетина минути мажа с цикатридина маз. Ползвам я няколко дни след процедурата сутрин и вечер и междувременно крем за лице и серумите, които си купих от makeup( те не са мезо но ги харесвам за поддръжка след процедурата) Когато  усетиш че ти е опънато или сухо просто се намазваш.
Серумите на condicia като се отворят, ако не изразходиш цялата ампула, задължително я дръж в хладилник до следващата процедура.

# 528
Gera, нормално е споко. Аз след дерма пена нанасям серума и след десетина минути мажа с цикатридина маз. Ползвам я няколко дни след процедурата сутрин и вечер и междувременно крем за лице и серумите, които си купих от makeup( те не са мезо но ги харесвам за поддръжка след процедурата) Когато  усетиш че ти е опънато или сухо просто се намазваш.
Серумите на condicia като се отворят, ако не изразходиш цялата ампула, задължително я дръж в хладилник до следващата процедура.
Благодаря много!

# 529
  • Варна
Т. е. кога слагате серума на лицето - преди или след Дермапен, понеже очаквам моят. А иначе след дермапен ми препоръчаха Хомеоплазмин за мазане.

# 530
Аз преди слагах само след. Напоследък слагам и преди и след. Но само след е достатъчно.

# 531
И аз слагам и преди и след, за да "набутам" съставките по-навътре в кожата при боденето, така ми каза и дамата от Condicia.

# 532
И аз слагам преди и след.

# 533
Здравейте, днес пристигна уредът за RF, който си бях поръчала.

В момента се зарежда. Няма включена козметика към него, затова си поръчах от същия сайт контактен гел за RF уреди с глицерин. Ще споделя впечатления след известно време употреба. Харесала съм и един домашен лазер за лице, но вероятно ще се насоча към него в края на годината.

# 534
  • София
От десетина ампули от Кондиция не видях ефект. Полските от makeup за мен са ужасни, лепнат ми и не попиват. Добре че попаднах в темата за азиатска козметика и напоръчах серуми. Ползвам тях с мезото или дермапена. На мен също ми се бели лицето след него, но аз съм и с трет и …. постоянно ми се бели 🤷♀. Относно дермапен и нанонакрайник за околоочната зона, поръчах нанонакрайници и нищо не правят. Ползвам си обикновените с иглите, просто намалявам дълбочината на действие.

# 535
От десетина ампули от Кондиция не видях ефект. Полските от makeup за мен са ужасни, лепнат ми и не попиват. Добре че попаднах в темата за азиатска козметика и напоръчах серуми. Ползвам тях с мезото или дермапена. На мен също ми се бели лицето след него, но аз съм и с трет и …. постоянно ми се бели 🤷♀. Относно дермапен и нанонакрайник за околоочната зона, поръчах нанонакрайници и нищо не правят. Ползвам си обикновените с иглите, просто намалявам дълбочината на действие.
Мишчица, може ли линк към серуми, от които си доволна? Ако са и от БГ сайтове още по-добре. Корейците са много по-напред в козметиката, та нищо чудно, че не си доволна от другите.

# 536
  • Варна
На мен също ми се бели лицето след него, но аз съм и с трет и …. постоянно ми се бели 🤷♀.
Ама то трябва да има поне леко излющване за да е била ефективна процедурата.

Кой прави тука cupping и какви ползвате? От Алито сякаш ми се струват гаднички, вероятно твърди и трудни за ползване.

# 537
  • София
SitaraB в момента ползвам тези 3 те. Количеството и на трите е достатъчно много /особено първата 100 мл/, ползвам ежедневно от 2 месеца и не съм минала и 1/4 от всяка. Освен това често ги пускат на доооста по-добра цена.
https://www.yesstyle.com/en/ample-n-ceramide-shot-ampoule/info.h … ml/pid.1091791360
https://www.yesstyle.com/en/isntree-twreal-bifida-ampoule-50ml/i … ml/pid.1067993315
https://www.yesstyle.com/en/cos-de-baha-gn-galactomyces-94-serum … ml/pid.1103824141

Някой спи ли с подобни лепенки, и дали има смисъл според вас? Аз спя предимно на ляво и разбира се лявата ми назолабиална е по-видима..

# 538
Здравейте момичета!
https://tehnoshop.info/kavitaciya-i-radiochestoten-lifting-lw101.Такива апарати гледам в Алито на доста по ниска цена.Доста по високи са херцовете.Правила съм си и професионални,та се замислих дали няма да са по ефикасни този вид апарати???Гледах клипчета има доволни.Някой с преки наблщдения?И още едно птане?Някой има ли апарат за фотоподмладяване?И има ли ефект?Лично аз имам доста апарати,четка,мезото,кислороден пилин,дермабразио,шпатула и силкенфейс тит с радиочестота.От всичко съм доволна,но и често нередовна!

# 539
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ултразвукова шпатула за почистване на лице.
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт