Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 749
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
В смисъл като прави дупчиците да изтича продукт навън ли? А поръча ли някакъв серум към нея? Чудя ѝ се и аз.

# 511
В смисъл като прави дупчиците да изтича продукт навън ли? А поръча ли някакъв серум към нея? Чудя ѝ се и аз.
По скоро разбрах че протича от винта...
Да поръчах Anti hair loss Otesaly mesoterapy, Meso BB Matrigen.
Мислех да започвам мезотерапия за лице и скалп със дермапен,но ще пробвам първо с хидро иглата.
За лице някой серуми се препоръчва да се сложат на лицето и да се мине с дермапен, някой са за поставяне след .

# 512
  • Варна
Поръчах и аз с някоя и друга ампулка, да видим. Търся някакви ампулки с липолитик, в сайта на dermis има едни изчерпани с фосфатидилхолин 5%.Нещо някой да е пробвал, да се вкарва с мезо, дермапен, ролер?

# 513
  • Варна
Тази хидро игла не е ли за еднократна употреба? Сменят ли се иглите?

# 514
  • Варна
Не, за многократна, титаниеви игли със златно покритие. Дезинфекцира се както дермаролера.

# 515
  • Варна
Ясно, не съм фен на дермаролерите.

# 516
  • Варна
Само, че това нещо си има пълнител и там се слага продукта. Аз искам да поръчам дермапен, но наистина не мога да се ориентирам все още кой.

# 517
  • Варна
Аз си ползвам спринцовка за мезококтейлите - бода с дермапена, пръскам, разнасям. Същото е, но без рисковете от инфекция.

# 518
# 519
Здравейте,
Чудя де тези уреди с вакуум дали почистват лицето, има ли смисъл от тях?

https://www.emag.bg/elektricheski-ured-za-akne-i-cherni-tochki-z … ite/pd/DL671FBBM/

Ще съм благодарна, ако някой сподели опит за такъв уред Hug

Aз имам подобен на доста добър бранд за козметика и не виждам особена файда. Може би защото порите ми са доста чисти, откакто ползвам ретиноиди, киселини и т.н.

# 520
И аз имам подобен, използвала съм го точно два пъти. Кожата ми е много чувствителна и не е моето нещо определено

# 521
  • София
Здравейте,
Чудя де тези уреди с вакуум дали почистват лицето, има ли смисъл от тях?

https://www.emag.bg/elektricheski-ured-za-akne-i-cherni-tochki-z … ite/pd/DL671FBBM/

Ще съм благодарна, ако някой сподели опит за такъв уред Hug

Aз имам подобен на доста добър бранд за козметика и не виждам особена файда. Може би защото порите ми са доста чисти, откакто ползвам ретиноиди, киселини и т.н.
Бихте ли казали и точно кои продукти ползвате?
С каква кожа сте?

# 522
Здравейте, преди доста години си купих четка за почистване на лице - Philips VisaPure BSC111/06 и бях изключително доволна от нея. Четката пристигна с една резервна глава, която мисля беше препоръчително да се сменя на всеки 2-3 месеца. След като я ползвах 2 месеца потърсих нова глава, но никъде я нямаше налична. Търсих много дълго без успех. Днес отново се сетих за тази четка и пак потърсих, но все още няма наличност на резервни четки на Филипс. Някоя от вас има ли тази четка и как се справя с проблема? Ако я има някъде в чужбина с удоволствие ще си поръчам, но досега не съм намерила. Благодаря предварително!

# 523
Здравейте. Следя темата от известно време в търсене на уред. Нагледах се на китайчета, представяни за професионално оборудване за салони. Благодарение на темата открих уебсайт, който предлага японски rf уред за домашна употреба.  Единственият наличен е базов модел, за съжаление много бедно предлагане в ЕС на уреди от марката....Преди малко го поръчах и ще дойде до вкъщи чрез посредник. Стискайте палци!

# 524
kruhan, преди няколко дни си поръчах ампули за дермапен от condicia и една ампула струва 12.90лв,ако купиш под 10бр.Аз си взех две, защото не съм сигурна дали ще имат някакъв ефект или ще трябва да търся друг вид.
От месец някъде ползвам дермапена, като миналата седмица за първи път използвах и ампулата. Обаче кожата ми рязко стана суха, стои една такава сбръчкана и днес даже взе да се бели. Не знам на дермапена ли се дължи или на нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт