Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Моят дермапен е М8,безжичен от Алиекспрес. В българските търговци са същите и идват пак от там . Накрайникът се ползва еднократно.

# 496
А тези в сайта да не си мислите, че са от някъде другаде? И те са от там, само че в пъти по-скъпи. Моят също е от Али и се бода с игли, които идват стерилизирани и запечатани. Няма нищо притеснително.

# 497
Напълно съм съгласна, че уредите, които се предлагат тук са същите. И моят дермапен е от Али. Бихте ли споделили какви ампули използвате и откъде ги купувате.

# 498
Не ползвам някакви специални ампули. По-скоро имам серуми с колаген, охлюви и бета глюкан и капя от тях. Обмислям да взема и някакъв пептиден серум. Ползвам много корейска козметика и ьа целта върши чудесна работа.

Цитат на: Nio

link=topic=1271581.msg44111641#msg44111641 date=1641761077
Напълно съм съгласна, че уредите, които се предлагат тук са същите. И моят дермапен е от Али. Бихте ли споделили какви ампули използвате и откъде ги купувате.

# 499
Моят дермален ( d-r Pen ) е от condiciashop. Там имат и много голям избор серуми, които са специални за мезо терапия. Макар че излизат скъпичко малко. Една ампула от 5 мл. струва 7.20 лева и трябва да си купиш минимум 10. Могат да се смесят различни. Напоследък си поръчвам от makeup едни полски серуми - с колаген, с хиалуронова киселина, с витамин ц … които са по 30 мл и са по около десетина дванадесет лева. Доволна съм и от тях.
Аз предпочетох да взема от български сайт дермапена си заради сервиз и гаранционно обслужване. Избрах този с кабел захранване, защото смятам че батериите бързо се развалят.

# 500
  • Варна
Моят е този с кабела, от dermis го взех. Кабелът е дълъг и изобщо не ми пречи. Ако има голяма разлика в цената (не отворих да видя), по-добре вземете с кабел, не е изобщо болка за умиране. Други разлики не знам дали имат двата. Не съм го ползвала за целулит, само за лице и коса. За целулит имам вендузи, но реално една програма ме отърва от него.

# 501
Диди, каква е програмата? Аз също имам вендузи, ма пуст мързел

# 502
Аз посинявам пт вендузите, от еъчни масажи също.Бях чела
някъде,че не е добре това и спрях.Не знам дали е така.

# 503
Аз не успях да се справя с целулита с дермапена. От лятото се правя на целите бедра. Сега съм спряла за малко че почнах с фото епилатор и да не стана на петна ме е страх. Но съм и демотивирана де…че никакъв резултат няма. Може и да не ползвам подходящ серум. Гледам че има такива за целулит за мезотерапия. Но пък си купих уред за домашна кавитация от dermis. Дано с него успея до лятото да се отърва от целулита. Смятам че комбинирано с тренировките ми, хранителния режим( който всъщност почнах скоро… досега си хапвах всичко) и кавитацията ще успея. Дермапена за сега само за ръцете ( отгоре дланите ) и челото ще ползвам. Много добре работи тая машинка за изглаждане на бръчици. Супер е за това, но за целулит при мен не стана.
Забравих да кажа че и устните си правя с дермапена. Слагам серум преди процедурата с колаген, а след - с хиалуронова киселина. Честно да си кажа бухнаха малко.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 21:58 от Kruhan

# 504
Момичета, навихте ме и мен за ДР Пен и май ще е от али, обаче не знам с колко игли да си взема. Този с 36 игли как ви се струва https://www.aliexpress.com/item/4000818041285.html?spm=a2g0o.sto … .3.774072c9dTf3eF

# 505
На мен не ми се отваря линка, но аз имам всякакви - с 11, 16, 32

# 506
Мерси за информацията. Иначе знам за масажите, правила съм. Но ми е почти невъзможно да си организирам през ден масажи, да не говорим, че да попаднеш на истински специалист там е доста трудно. Повечето правят силови масажи, нищо общо с лимфен дренаж и техника. Затова исках да съм независима в къщи с някакъв уред.

Здравейте,
Намерихте ли уред за домашно ползване в борбата с целулита? ако да- моля споделете марка, вид, резултат
Благодаря много

# 507
  • Варна
Диди, каква е програмата? Аз също имам вендузи, ма пуст мързел
Скрит текст:
Insanity workout на ShaunT

Иначе за целулит дермапенът трудно ще има ефект. Освен да уплътни кожата за да не е толкова видим, друго не може да направи, целулитът е по-дълбоко. Дори и вендузите нямат особен ефект при дълбок целулит.

# 508
  • Варна
А тази хидра игла да има някой от вас? Звучи по - "неангажиращо", особено цената а обяснението звучи добре.
https://dermis.bg/hidra-nidul-20-dermis-1503.html

# 509
А тази хидра игла да има някой от вас? Звучи по - "неангажиращо", особено цената а обяснението звучи добре.
https://dermis.bg/hidra-nidul-20-dermis-1503.html
Прочетох че е възможно да има протичане от ходро иглата, но ми се стори интересно и я поръчах. Чакам я с нетърпение и ще дам отзиви като я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт