Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 787
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Не мога да го ползвам, кърмя Simple Smile благодаря, иначе. Знам за ползите му, по-натам. Може ли линк към Вашия уред?

# 481
Dwale може ли да споделите желатиновата маска

# 482
  • София
Намерих четката на Ремингтън намалена от Озон и се чудя дали да си я взема.... Вашето мнение

# 483
Рядко я ползвам вече, но все пак мога да кажа, че е хубава. Когато имам време си правя масаж с някоя маска. Най-малкото, много е приятно и отпускащо. Четката също е хубава

# 484
  • София
Заслужавa ли си инвестицията?

# 485
  • София
Заслужавa ли си инвестицията?
Заслужава си. Цената е мега ниска. Ползвам я редовно.

# 486
Здравейте, днес попаднах на интересен уред - Уред за втриване на крем в дълбочина SHIMANI. Писах на сайта и ми отговориха - Здравейте, да, чрез вибрация уредът помага кремът да навлезе по-дълбоко и така да има по-добър ефект върху кожата. Чела съм много, питала съм много, дори скоро попитах собственичка на козметичен салон и тя също ми каза, че не знае за уред, който да вкарва продукти на маслена основа. Някой запознат и е с този уред, или въобще може ли продукти на маслена основа да се вкарват в кожата?

# 487
Според мен си е чист рекламен трик.

# 488
Чнг, гърлс.🥳🎈
Да се похваля по празниците получих подарък Д'арсонвал иии вече ми е любим. Изпозлвах и използвам , ефект има веднага и ще продължавам. Закупен е от Алиекспрес, използвам 3пъти в седмица, на чисто лице след като го почистя от останали пъпчици. Ефектът- успокоява кожата, убива бактерията на акнето ( според мен ), само не знам още как действа на порите. Това е и за каквото го използвам и искам да боря с него след акне, акне и разширени пори. Мисля да започна и да го използвам на косата на гаджето , заради оредяване на косата. Но не знам дали ще има смисъл 😁🤪🤭
 - Имам няколко въпроса за тези които притежават.
До каква степен сте стигнали и кога ?
Например аз първата седмица използвах на минимална сила, след това започнах да усилвам силата малко по малко , но взе още не съм стигнала до макс.

С/върху какво използвате? Например- знам, че се използва с марля или сулфатиазол пудра, аз за сега правя на лице директно, но иска да пробвам с пудра сулфатиазол. Проблемът е , че не живея в Бг и ще трябва да поръчам ако някоя девойка може да препоръча някоя марка или сайт бих се радвала ☺️.

Next, е Дерма Пен разбира се пак повлияна от темата тук си го пожелах за Коледа, но тук имам доста повече въпроси. Не съм използвала все още, закупен е от Алиекспрес също, ще използвам за белези от акне и фини линии и пори. Въпросите ми са
С какъв продукт използвахте? Отново ако някоя може да препоръча и интернационален продукт и сайт за поръчка.
Имам примерни дълбочини на иглите, но бихте ли споделили вашите и иглите с които правите, защото аз имам само 12бр , а видях , че за околоочната зона се използват нано приставка. И с какво движения използвате?
Като цяло всичко би ми било полезно и благодаря предварително, съжалявам за дългият пост и ако се повтарям в темата от преди.

# 489
Дарсонвал и аз го използвам на писта суха кожа, като съм изчакала поне 10-15 минути след миене, но е досадно, защото в някакъв момент когато загрее не се движи гладко по кожата. Тогава сулфатиазола върши идеална работа. Той е супер евтин, но и ефективен, след края на процедурата чакам 15 минути (така бях чела някъде, дори и на суха кожа да е да не се мие веднага след процедура) измивам и каквато грижа следва.
И аз съм доволна, но от две седмици не съм ги ползвала, че слагах филър и доктора каза не 🤷🏻‍♀️

# 490
  • sofia
https://www.saloncare.eu/aesthetic/aesthetic-devices/darsonval-h … DESC&limit=25
Здравейте момичета-за този мнение? Благодаря предварително Simple Smile

# 491
  • Варна
Искам да ви питам, момичета, изчетох ви, кой от двата дермапена да взема?
https://dermis.bg/ured-dermapen-dr-pen.html
https://dermis.bg/bezjichen-ured-dermapen.html
В момента са намалени, явно това е добра цена, не мога да преценя, нали тази марка препоръчате?
Също така, искам да питам Didi дали си е взела някакъв уред за целулит? Също дали някой дермапен може да се ползва за целулит или с някакъв липолитик?

# 492
  • SF
И двата се намират в Али експрес за 1/4 от тази цена.

# 493
  • Варна
Леле. А това ли е оригиналният Dr Pen, който трябва да търся по принцип?

# 494
Скрит текст:
Искам да ви питам, момичета, изчетох ви, кой от двата дермапена да взема?
https://dermis.bg/ured-dermapen-dr-pen.html
https://dermis.bg/bezjichen-ured-dermapen.html
В момента са намалени, явно това е добра цена, не мога да преценя, нали тази марка препоръчате?
Също така, искам да питам Didi дали си е взела някакъв уред за целулит? Също дали някой дермапен може да се ползва за целулит или с някакъв липолитик?
[/quote]
Аз имам безжичния, доволна съм, според мен е по-лесно и по-удобно с него. И аз го купих от този сайт, пак на промоция беше, май по черните петъци, около 130лв ми излезе по спомен. И  да Dr Pen е марката. Спрециално това, не бих го купила от Алиекспрес, нещо, с което си бода лицето и скалпа. Намерила съм в друг сайт и касетки на много добра цена, сменям ги след 2 употреби.

Общи условия

Активация на акаунт