Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 817
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
На кои зони го използваш? Има ли нужда от някакво масло/крем. Имам един масажор, общо взето има две приставки, една гладка и една с топченца и се върти в кръг, ма така и не съм сериозна да го използвам редовно, иначе дават, че за целулит бил супер. Ти с каква насоченост го използваш?

# 466
Здравейте,
Някой използвал ли е този апарат за радиочестотен лифтинг:
https://karltonelectronics.com/rf/?fbclid=IwAR3T0yDDbb-CM6mAWOM0 … pOc0Eg4tAwZSp4HcQ
Можете ли да споделите мнение за него?

# 467
  • гр.Видин
Момичета, някоя от Вас ползва ли в домашни условия инжектор за мезотерапия?
Чудя се има ли начин аз да си правя мезотерапии, в домашни условия, с прецизно регулиране на дълбочината на инжектиране на веществото. Живея в чужбина и една обикновена мезотерапия (само на лице) е в порядъка на 200-300 евро, адски скъпо ми е...
Ето нещо подобно:

Разгледах го. Хареса ми и ще го поръчам в петък, че е черен /плюс игли и филъри/. Според мен си е ок и безопасно. Нещо като дермапен. А ти на процедури точно с такъв уред ли си била?

# 468
  • SF
На кои зони го използваш? Има ли нужда от някакво масло/крем. Имам един масажор, общо взето има две приставки, една гладка и една с топченца и се върти в кръг, ма така и не съм сериозна да го използвам редовно, иначе дават, че за целулит бил супер. Ти с каква насоченост го използваш?

За бедрата. В упътването пише, че не се използва върху кост, например върху коляното не може.
Ако не си сериозна с уредите, няма да си сериозна и с този. Задължително е да има масло или крем, защото иначе въобще не можеш да го плъзгаш по кожата. Аз го ползвам именно за по-доброто проникване на продукта и инфраред светлините. Не мога да твърдя, че води до отслабване. Въобще не мога да го преценя това нещо. Аз също съм като тебе не много сериозна с уредите.

# 469
Здравейте, мисля д аси взема този уред. Може ли мнение и препоръки за серуми или гелове за по-голям ефект?
BGN 61.53  32%OFF | 6 in 1 RF EMS Electroporation LED Light Photon Radio Salon Face Lifting Tightening EMS Vibration Acne Reduce Facial Massager
https://a.aliexpress.com/_msknJUO

# 470
Аз го имам, но цената тук е много завишена, а и има само едно мнение. Потърсете други търговци. По-спомен беше не повече от 20-на долара. Ефект - само за акне съм го използвала с крем с бензоил пероксид.

# 471
Минавам да похваля тази четка. https://kocos.bg/bg/Chetka-za-Pochistvane-na-Litse-Benton-Pore-Clear-Brush.p2910
Измива много добре, не е агресивна към кожата, а може и да се регулира спрямо това какво почистване искате - по-нежно или по-дълбоко. Ползвам я от две седмици и вече виждам разлика в намаляване на комедоните по брадичката. Оказа се неочаквано добра находка.

# 472
От близо месец използвам дарсонвал и съм доволна, използвам го 3 пъти седмично, около 5 минути за цялото лице. На сутринта кожата е по-плътна, порите се свиват

# 473
Момичета, за първи път ще си купувам домашен уред за лице и реших да е с масово препоръчваната шпатула за лице. Този модел дали е добър: https://alison.bg/kozmetichno-oborudvane/kavitatzionen-piling/sh … pochistvane-litze

# 474
Изглежда точно като моята, с 3 опции (използвам само една), но моята беше за 30лв от олх. Не мисля, че за 80 и за 20 (,от алиекспрес) би имало разлика точно при този уред. Аз си купих спрей лавандулово вода, пръскам една зона обилно и минавам с шпатулата, после следващата зона и така цялото лице. Винаги на мокра кожа

# 475
  • SF
Аз купих от Али експрес EMS и сега вече част от червените светлини не светят. Не знам къде да го нося на ремонт. Около 35-6 лева струваше, но почти не съм го ползвала. Ползвах го лятото, докато му се нарадвам и това беше. Уредът работи, но лампичките не светят.

# 476
Някъде, където ремонтират телефони или аудио техника. Щом вот Али, така или иначе няма гаранционен срок, та не губиш нищо

# 477
Здравейте,
Някой използвал ли е този апарат за радиочестотен лифтинг:
https://karltonelectronics.com/rf/?fbclid=IwAR3T0yDDbb-CM6mAWOM0 … pOc0Eg4tAwZSp4HcQ
Можете ли да споделите мнение за него?
И аз му се чудя.

# 478
Здравейте, зачетох темата, но не мога да мина цялата, та, ако задавам тъп и обсъждан въпрос, извинете ме.

Уред за микродермабразио - кой, откъде, има ли смисъл, резултат?

Нищо като уред не притежавам за грижа за лице, а имам нужда. Нямам време за салони. 30г, отпусната, вяла кожа, без почти никакви подкожни мазнини, първи бръчки, беше доста мазна, това го овладях, но имам нужда от още грижи.
Благодаря!

# 479
Имам, купих го преди година  използвах го точно два пъти и до там. Особено, ако кожата ти е малко по-нежна можеш и да се насиниш.
Е момента имам дарсонвал, ултразвукова шпатула, правя домашна желатинова маска (от нея съм изключително доволна!), после вече идва и грижата за кожата, кремове, нощни маски, фейс йога
Има много, което можеш да направиш и не си закъсняла все още. Прегледай темата за третиноина

Общи условия

Активация на акаунт