Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 820
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
"Бяло мезо" от българскати сайт има ли? Не поръчвам от Али и тема подобни, не ми се чака с месеци.

# 451
  • No Line On The Horizon
Здравейте, търся да закупя за подарък четка за почистване на лице. Чудя се между Braun, Philips или Remington. Коя марка бихте ми препоръчали, бюджетът е до 120 лв.

# 452
Здравейте, търся да закупя за подарък четка за почистване на лице. Чудя се между Braun, Philips или Remington. Коя марка бихте ми препоръчали, бюджетът е до 120 лв.
Има стотици мнения в темата, просто си направете труда и Само след 1..2 страници ще намерите мнения и снимки на същия въпрос. ☺️

# 453
  • София
Препоръчват Ремингтон.

# 454
Здравейте, имам четка за лице на Philips - VisaPure, но забелязах, че навсякъде приставките към нея са изчерпани. Дали някоя от вас е попадала на съвместими за модела приставки, защото моите вече са за смяна и не мога да я ползвам?

# 455
Аз търсех информация за един уред, и случайно попаднах на тези двама симпатяги, които разобличават редица митове, наложени главно от т.нар. инфлуенсъри, на които самата аз съм честа "жертва".
За съжаление е само на английски.
https://www.youtube.com/watch?v=Pt-Av72djzo

Обсъждтат всякакви теми и продукти. Аз давам горното видео само защото говорят за продукта, който аз търсех, но със сигурност имат и много други полезни.

# 456
Ами тук много сме споделяли, че почти никакъв ефект няма от домашните уреди.

# 457
Аз съм доволна от ултразвуковата шпатула за лице. Факт, не прави чудеса, но добре остъргва кожата и брадичката ми особено има голяма разлика.
Имам и дарсонвал, но е от скоро и нямам ясно мнение. За сега май ме домързява да го ползвам, пък и трудно го включвам в рутината, ползвам и третиноин и става сложно.

# 458
Аз съм много доволна от дермаролера. Но си иска търпение, постоянство и подходящите серуми.

# 459
Аз съм много доволна от дермаролера. Но си иска търпение, постоянство и подходящите серуми.
Имам дермапен от няколко месеца и още не съм започнала с него именно заради тези серуми. Четох, четох какви и от къде да купя и накрая се обърках...

# 460
Имам дермапен от няколко месеца и още не съм започнала с него именно заради тези серуми. Четох, четох какви и от къде да купя и накрая се обърках...
Вижте в Condicia

# 461
Момичета, изчетох последните страници, но не намерих коментари за Braun FaceSpa Pro 911

https://braunshop.bg/product/epilator-i-pochistvashta-chetka-za- … face-spa-pro-911/

Мен ме интересува четката за почистване и при ставката за нанасяне на крем. Намерих ревюта от инфлуенсъри, но са в партньорство с Braun и не съм сигурна колко искрени са в ревютата.

# 462
Момичета, някоя от Вас ползва ли в домашни условия инжектор за мезотерапия?
Чудя се има ли начин аз да си правя мезотерапии, в домашни условия, с прецизно регулиране на дълбочината на инжектиране на веществото. Живея в чужбина и една обикновена мезотерапия (само на лице) е в порядъка на 200-300 евро, адски скъпо ми е...
Ето нещо подобно:

# 463
Здравейте, някой има ли мнение за този уред https://dermis.bg/ured-3-v-1-s-ultrazvuk-infrared-i-elektrostimulacia-0705.html

# 464
  • SF
Да, аз го имам и през лятото го ползвах редовно. Сега съм го изоставила с надеждата да започна отново.
Кажи какво искаш да знаеш. Не мога да ти кажа дали се отслабва от него. Лятото съм по-активна и съответно с 2-3 кг по-слаба. Сега само работя, движа се рядко, не пия много вода, защото не ми е топло и не се сещам и съответно съм качила и задържала 2-3 кг.
В интернет ревютата са му супер, но аз не мога да преценя какво точно прави.
Ако се сещаш нещо конкретно да питаш, питай.

Общи условия

Активация на акаунт