Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 702
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
alena, и аз така си мислех първоначално, но защо да не вземеш нещо доста по - добро и нов модел за по - малко пари, отколкото тези модели в Dermis или Кондиция. От Dermis поръчах ампулки аз, а дермапена от Али, точно този :
BGN 127.34  59%OFF | Dr pen Ultima M8 With 7 pcs Cartridges Wireless Derma Pen Skin Care Kit Microneedle Home Use Beauty Machine
https://a.aliexpress.com/_mKLIP5Y

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 08:52 от ivka_smile

# 691
Аз гледам мезо серуми да ползвам по време на процедурата. За всеки случай. С другите мажа следващите дни за да хидратирам. Досега поръчвах от кондиция, но сега и аз мисля от дермис да поръчам.

# 692
  • в 1001-та нощ
alena, иназ така си мислех първоначално, но защо да не вземеш нещо доста по - добро и нов модел за по - малко пари, отколкото тези модели в Dermis или Кондиция. От Dermis поръчах ампулки аз, а дермапена от Али, точно този :
BGN 127.34  59%OFF | Dr pen Ultima M8 With 7 pcs Cartridges Wireless Derma Pen Skin Care Kit Microneedle Home Use Beauty Machine
https://a.aliexpress.com/_mKLIP5Y

Благодаря ти Simple Smile С препоръка бих взела. Та са всякакви търговци - на картинак всичко е идеално, но не знаеш какво ще дойде Simple Smile

На Конциция им е толкова зле сайта ... толкова лош сайт - доста съмнения поражда в мен Simple Smile

# 693
Като дойде  моят ще дам отзиви за качество и продавач.
Сега само давам линк за инфо(намален е в момента):
https://m.es.aliexpress.com/item/1005001317646803.html

# 694
  • Варна
alena, Всичко беше идеално с поръчката, направила съм я на 15 Януари, на 16 февруари съм го получила. Ако нe поръчваш от Али, пиши ми на лс, мога да ти го поръчам аз
За иглите препоръчвам да вземеш с 16. Може и няколко нано, но те се усещат само като потупване, дупчене няма.

# 695
На мен питането за серумите ми беше дали трябва да са специални мазосеруми, които да са стерилни, или може всеки един серум, който е подходящ, да се съвмести, макар и не стерилен.

За мен е много по- добре да ползваш серумите за мезотерапия и в дните след си ползваш другите.
Моя съвет е да вземеш и нано игли за по честа употреба, не е съвсем като нищо да не се усеща или поне при мен е така. Аз не използвам обезболяващи средства и не е болезнена процедура за мен.

# 696
  • Sofia
Здравейте!Имам супер страх от игли и настръхвам само при мисълта да се набождам доброволно  сама Simple Smile Като ви чета обаче все повече се навивам за този дерма пен.Плащате ли допълнителни такси за поръчката му от Али-то като пристигне в Бг?Като си спомня каква мъка беше с тази митница преди време

# 697
  • в 1001-та нощ
ДХ3, ivka_smile, вашите май са еднакви - M8 W, вероятно сте избрали най-доброто, та и аз ще взема това. При нас има проблеми с пощите, затова може би ще се вузползвам от подадената ръка от ivka_smile да поръча за мен Simple Smile

# 698
Не знам плаща ли се нещо на митница,когато са по-големи сумите на пратката, моля продавачът да пише по-ниска сума, спрямо европейските разпоредби.Досега са били отзивчиви, но и аз съм поръчвала много рядко от там, нямам голям опит.Има тема за Алиекспрес, може там да се види.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 12:50 от ДХ3

# 699
  • в 1001-та нощ
ДДС-то мисля, че се предплаща още с поръчката поне от 1 година. Ако е от европейски склад - не се начислява. Аз нямам проблем с това, но тук има проблем с БП. Трябва да хвърлям боб, за да разбера, че имам пратка, самата поща е на много неудобно място и всичко, което би дошло с БП - изобщо не го поръчвам.

# 700
  • Варна
Не се плаща на митница нищо, ДДС-то е включено. Български пощи пращат смс тук във Варна, много искам да ги похваля Hug
alena, ако решиш - пиши.
А иначе, аз ползвам някакъв серум преди и след дермапена и после мажа с Хомеоплазмин, успокоява много!Снощи се правих без лидокаин /домързя ме/ с 0,5 и 0,75, нямам грам следа по лицето в момента . Може и със сребърна вода да се мине лицето.
chocha, то се усеща като драскане по кожата като движиш, не точно като бодене.

# 701
А ако не искам нимамъв серум по време на процедурата, не е ли много суха кожата след това? Не може ли поне нощния крем да мазна ( т. к. Планувам вечер да се правя).  Така ли да лягам направо, без нищо?

# 702
  • Варна
Ами нали затова писах за Хомеоплазмин, той е с консистенция като вазелин, а освен това и успокоява.

# 703
  • Бургас / UK
Ампулите за дермаролер могат да се ползват и за Дермапен,нали правилно съм разбрала?  Simple Smile

# 704
vici75, ако не искаш серуми, може да слагаш само алое.
Има хубави корейски серуми в алито. Явно всякакви търгомци има там, защото и от един африкански си поръчах кошница.

Общи условия

Активация на акаунт