Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 53 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
В dolce.bg малко по-евтин и тестера, а и има код за  -5% вече. Бързо измина времето на кода   -10%
Но не е за на сляпо, много непредвидим в развитието си парфюм.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 08:47 от Фръц!

# 361
Това е най-странния парфюм който съм имала. На моята кожа е мръсно, прашно нищо. И слава богу нищо общо с Бакара. И да, задължително първо тест.

# 362
Даже си трябва подробно разносване, че на мен за едни 5мл ми се разкриха 15 лица на аромата Joy Подкрепям, че е най-странния парфюм до сега, който познавам.

Perfume-bg.eu  - слабо представяне откъм щедрост

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 09:24 от Фръц!

# 363
На мен от Estee Lauder Bulgaria, ми отговориха, че продуктите могат да се закупят само на място в магазините.

# 364
  • ново
Мега намаления в парфимо 😂😂😂
Оправиха ми деня. Честно казано разчитах на тях за някои подаръци, но ще ме прощават.

# 365
На мен от Estee Lauder Bulgaria, ми отговориха, че продуктите могат да се закупят само на място в магазините.

И на мен така.
мМного жалко.

# 366

И на мен така.
мМного жалко.

Бях се наточила за няколко неща, ама няма.

# 367
Много добра цена на метеоритите на Герлен, ако някой го вълнува https://makeup.bg/product/103252/

# 368
  • Пловдив
На някой шипнаха ли му поръчката вече от Ausliebezumduft?

# 369
  • София
Да, на мен в понеделник.

# 370
  • София

Да не те отчайвам, но моя поръчка чаках 10 дена да я изпратят до адрес на превозвач.

# 371
  • Пловдив
Значи ще си почакам и аз. Все още е със статус processing.

# 372
  • София
И аз се канех да питам същото - и моята виси на processing, а е от събота вечер. Sad Друг път шипват много бързо, но явно сега ще се чака повече, ако са имали много поръчки.

Да не те отчайвам, но моя поръчка чаках 10 дена да я изпратят до адрес на превозвач.
Толкова се бавят обикновено, ако поръчката се състои само от мостри. Мисля, че беше споменато някъде в самите условия. Такъв ли беше случаят? Иначе ако говорим за поръчки на пълноразмерни бутилки, винаги са шипвали на следващия работен ден при мен.

# 373
  • София
Само мостри беше, може и затова да се е забавила.

# 374
Моята поръчка от тях преди 2-3седмици им отне поне 3-4 дни, преди да я маркират шипната. Не бяха мостри.

Общи условия

Активация на акаунт