Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 53 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Да, и на мен ми се сториха много. Помня, че в Елинор беше на 120 + код за 20% намаление. Тогава взех Roses Vanille, а трябваше и двата Grinning.

# 151
Може и този да се одобри, особено на тази цена направо си е попадение.
https://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-absolu-de-nuit … um-za-jeni-50-ml/
С голяма трайност и не остава незабелязан.

# 152
Моля за мнението ви относно този Idôle L'Intense, 90 мл.

Капачката се върти свободно във всичко посоки. И тези ръбове в горната част малко ме притесняват. Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:15 от Ellinor*

# 153
диетата ми не е нарушена все още, поръчах от изключенията й - парфюм, който е почти втора бутилка и парфюм от онези два, които бях писала, че съм купила в душата си
докато оформя поръчката, парфимо увеличиха цената на единия с 3 лв. и свалиха на другия с 1 лв. - почти не се подразних

# 154
  • Sofia
диетата ми не е нарушена все още, поръчах от изключенията й - парфюм, който е почти втора бутилка и парфюм от онези два, които бях писала, че съм купила в душата си
докато оформя поръчката, парфимо увеличиха цената на единия с 3 лв. и свалиха на другия с 1 лв. - почти не се подразних
Стана ми весело, диета с изключения Joy
Не съм се замисляла какви биха били при мен, но може би твърде изгодна оферта..
Добре е , че няма такива почти Simple Smile

# 155
Мостри на Mancera могат ли да се поръчат изгодно отнякъде? Че в Dolce искат за 2 мл и то намалени по 7 лв. Леко прекалено ми идва.

# 156
И аз уважих ЧП поръчах на майка ми 1 парфюм и 1 за подарък а За мен 1 кутийка с мостри от Нотино.
 За elfragrance.bg има ли код за отстъпка или ЧП?

# 157
  • София
Базила, аз си накупих няколко отливки от ибей. Читави са. 10мл по 20лв. Пръскам си и добре, че бяха те, защото толкова блудкава ми се стори Велвет Ванилата, че щях яко да изгърмя, ако бях я взела насляпо.

Аз се отчитам с един Sensuous, поръчан от Парфимо. Не сложих нищо друго, че да ползвам намалението и сега де чудя, ако пусна още една поръчка, мога ли да се обадя да ми ги обединят и да го ползвам (-10л).

Умувам над тази оферта, но не съм поръчвала никога от този сайт. Ударете едно рамо, момичета. Simple Smile

http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … h=noir+pour+femme

# 158
кеч, давай, всичко е наред със сайта

# 159
Мерси, Catcher, за там пък не съм се сетила да погледна. Отивам.
Иначе, това не е ли сайта на така наричаното "момче" в темата? Не съм поръчвала, но само доволни коментари съм чела.

# 160
  • София
Мерсии, Бубанке. : )

Базила, май е "момчето", да Joy

# 161
https://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-absolu-de-nuit … um-za-jeni-50-ml/
. Ако ще го купувате,побързайте,че цената му се покачва. Вчера и предните 4 дни беше 35 лв. И доста други цени,които следя,са нагоре.Че и включени в " оферти" ЧП

# 162
. Ако ще го купувате,побързайте,че цената му се покачва. Вчера и предните 4 дни беше 35 лв. И доста други цени,които следя,са нагоре.Че и включени в " оферти" ЧП

Този парфюм ми е в любими от около 2 месеца и постоянно си сменя цената. Преди няколко дни беше дори 34лв. Стои си и чака неговия ред, пазя го за допълване за евентуална отстъпка Simple Smile.

# 163
Цените в parfimo, makeup и др. така си играят по принцип, не само сега.

Днес си взех поръчка от parfimo. Детето страшно много хареса Wonder Woman!! И аз, ама няма да се доредя, най-много да си открадвам по няколко пръскания без да разбере.. Bowtie Веднага си го прибра. Simple Smile С него получих и Girl of now за подарък, както винаги, всичко е наред с parfimo.

# 164
...
 За elfragrance.bg има ли код за отстъпка или ЧП?

BLACKFIVE2020 дава допълнителна 5% отстъпка на всичко

Общи условия

Активация на акаунт