Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 53 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пратката ми от ausliebezumduft днес е пристигнала тук. Виждам, че е в някакъв техен офис. Ако утре или в събота не я доставят, не знам какво ще ги направя в понеделник. Rage

# 451
  • Балчик
Малее, големи драми, сякаш са ви единствените парфюми и е въпрос на живот и смърт. Simple Smile
Развеселихте ме, момичета.

# 452
  • София
Черният петък в Парфимо имате ли идея от колко часа започва?

# 453
Реалните намаления са по-чуждите сайтове и физически магазини. Имам предвид - Сефора Дъглъс и т.н, всичко друго е пунта мара.

# 454
  • Пловдив
Малее, големи драми, сякаш са ви единствените парфюми и е въпрос на живот и смърт. Simple Smile
Развеселихте ме, момичета.
Ами на живот и смърт е, как Grinning
Моят е до превозвач в Германия, изпускам сега единия курс, другият е след 10дни, а и след това докато дойде..... Надявам се до Коледа да получа парфюма. Треска ме тресе вече.
Само да не ми откажат поръчката поради някаква причина.

# 455
  • София
Струва ми се, че поне няколко човека ще сме с треска от AusLiebe. Grinning Да не ви разочаровам, но приятелка ми обърна внимание, че за парфюмите, които поръчах, в момента има микроскопичен надпис pre-orderable. Аз не помня да го имаше, като разглеждах асортимента в петък, но е вероятно да съм недогледала в събота вечер, защото гласенето на кошницата почна в петък срещу събота и преправях доста пъти, докато финализирам... Т.е. явно парфюмите не са налични при тях в момента и тепърва ще чакат те самите доставка отнякъде... Странното е, че по принцип в други случаи, когато съм поръчвала нещо с pre-order опция (никога не съм поръчвала парфюм на този принцип обаче), винаги е имало обявена дата, от която продуктът ще е наличен за експедиране и така човек може да си направи сметка някаква все пак, отделно го пише с огромни букви в червено и прочее. Тук няма обявена дата дори. Мисля да им пиша мейл днес или утре и да ги питам поне за някакъв ориентировъчен срок.

# 456
  • Пловдив
Мда, сега виждам, че и моят е pre-orderable. А съм сигурна, че не беше, защото знам за тази опция отдавна, разглеждам сайта от години и винаги чета този надпис.

# 457
  • София
Лили, мерси, че сподели. Ами, и аз съм сигурна, че в петък го нямаше това надписче и затова сега съм неприятно изненадана. Не съм очаквала въобще такова нещо...

# 458
  • Варна
Трябва да купя на свекърва ми Channel Coco mademoiselle, ама много скъп бре...
Някой срещал ли го е на добра цена?

# 459
  • София
Когато аз направих поръчката пишеше available in 1-3 days. В неделя вече на много от парфюмите, които разглеждах в събота пишеше pre-ordable,  включително и на тези, които поръчах.

# 460
  • София
Трябва да купя на свекърва ми Channel Coco mademoiselle, ама много скъп бре...
Някой срещал ли го е на добра цена?
Сефора -25%

# 461
  • София
Когато аз направих поръчката пишеше available in 1-3 days. В неделя вече на много от парфюмите, които разглеждах в събота пишеше pre-ordable,  включително и на тези, които поръчах.
Да, нормално и логично да се поизчерпят нещата след намалението, но пак няма обяснение защо например парфюмът на Лили не е експедиран вече 4 дни, ако е бил наличен към момента на поръчка. За моя нищо не твърдя със сигурност, защото както казах, нямам ясен спомен да съм видяла pre-orderable надписа към момента на поръчката в събота, нито в петък, но моята приятелка, за която също добавих парфюм в тази поръчка, каза, че е излизал още в събота този надпис. Та за жалост хронологията на нещата не е съвсем ясна.

# 462
L'Erbolario коригираха цените си с -30% 5 минути преди полунощ. Поръчах си Индиго. Ей така за спорта.

# 463
Makeup мат черен петък до -50% на козметика: https://makeup.bg/categorys/668101/

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 07:35 от Milen™

# 464
Въобще не е -50%, а е до -50%, ако някой открие изобщо нещото, което е с 50% отстъпка. А асортимента на намалените неща е впечатляващ. Vichy примерно е представена с... един продукт! 😆

Общи условия

Активация на акаунт