Изпитани сайтове за парфюми - 35

• 51 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Моята поръчка от ausliebezumduft е от 21-ви и не съм получила тракинг даже 🤔

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:10 от tuali

# 586
Съгласна съм за Парфимо и "намалението" им, но пък скоро се е появил тестер на intense cafe 100 мл за 105,50 лв, ако представлява интерес за някого https://www.parfimo.bg/montale-paris-intense-cafe-eau-de-parfum-100-ml-tester/

# 587
  • София
Моята поръчка от ausliebezumduft е от 21-ви и е е съм получила тракинг даже 🤔
Писах по-назад, не знам дали си видяла, може да е като в моята ситуация - парфюмът ми не е наличен при тях и ще го получат най-рано в края на тази седмица (4.12), след което ще го експедират. Т.е. чакането се връзва около 3 седмици вместо 1 - и моята поръчка е от 21.11. Може да им пишеш да ги питаш конкретно за твоята поръчка, но щом за седмица не са го шипнали, вероятно е същият сценарий.

# 588
Дааа, сигурно е нещо такова. Писах им с питанка, де.

# 589
  • Варна
И аз им се чудя на Парфимо!

Каква е тази препоръчителна цена на дребно, като те нямат физически магазин даже, от която излиза, че ми правят  57% отстъпка за черен петък?
Скрит текст:

# 590
И аз им се чудя на Парфимо!

Каква е тази препоръчителна цена на дребно, като те нямат физически магазин даже, от която излиза, че ми правят  57% отстъпка за черен петък?

По-скоро на такава цена би трябвало да го предлагат в техния магазин обикновено или поне да са го предлагали някога за тази цена. Но това изобщо не го вярвам, предвид че има парфюми с по 70-80 % намалени уж, които на препоръчителната цена никъде и никога не са се предлагали, примерно този Guess не мисля, че някога е бил 114 лв. https://www.parfimo.bg/guess-girl-eau-de-toilette-za-jeni-100-ml/

# 591
  • София
Парфимо с тези ефтини номерца ... и не за първи път. Да, имат добри цени, но защо така се излагат с това надуване на цени на ефтини парфюми, че уж толкова висока им била цената и ето ти сега намаление. Ние трева пасем сигурно. Hands Thumbsdown

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:35 от bubanka

# 592
Както разбрах, парфимо ЗЗП не го лови, защото не е регистриран у нас, макар щом развиват търговия на територията на РБългария, би следвало да важат и за тях търговските закони, ама... Номерата им са безкрайни и те всичките са свързани с промоции, и с цени.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:36 от Анонимен

# 593
И Емаг не са по-коректни, един парфюм го гледам от две-три седмици на една цена и имаше безплатна доставка, сега е "намален", но вече има доставка и цената излиза същата като преди намалението. Grinning

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:37 от bubanka

# 594
Мисля да пробвам един парфюм на Джъст Джак от Нотино ,незнам имитационна парфюмерия ли се води на чичо Том Ф .. утре чакам Керастаз серии от промоцията до вчера която течеше с 25%.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:36 от bubanka

# 595
Да, Just Jack са основно Том Форд и Creed. Но може би някой е по-добре запознат от мен. Аз за сега имам само Jenny Glow ( те са на Jo Malone ими.)
За да не е спам видях добра цена на 80 мл продукт в Нотино на So Scandal. 131 лева беше и с БД и с 5% отстъпка ще е супер откъм цена.

# 596
Аз пък останах доволна от намаленията на Парфимо и Нотино. Да, днес цените са скочили, видях това, но преди няколко дни имаха добри намаления. Например Парфюм Роял на Ели Сааб 30  мл в Парфимо се предлагаше за 46 лв., в Нотино на добра цена се предлагаха Ла Ви е Бел и фланкърите му /с 25% намаление и безплатна доставка/. Специално Парфимо даваше изгодни оферти от месец насам, следях цените, но може би това, което аз гледах и предпочитах, е било различно от предпочитанията на някои съфорумки, та оттам идват и различните ни мнения.

# 597
Разбира се че е нормално да имаме различни мнения след като следим различни продукти. Факт е обаче, че изкуствено се завишават цени на продукти, които с месеци струват еди си колко и изведнъж слагат табела "Black Friday" и цената с 40% по-висока от тази на която дадения продукт е седял с месеци.

# 598
В 0 ч и 2 мин. кода в Парфимо вече не действа.
Ако някой знае действащ ще съм благодарна.

# 599
  • Стара Загора
Аз си наруших диетата 🤣🤣🤣. Чакам от Dolce.bg Hypnotic poison eau secret. Отдавна му се каня и реших, че искам да си направя подарък.

Общи условия

Активация на акаунт