Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 80 872
  • 886
  •   1
Отговори
# 300
Да, нормално е да има болки като при цикъл. За около 2 часа отшумяват.

# 301
  • София
Зависи какво са правили, моята беше като нейната и имах страшни нетърпими болки до следващия ден и после отшумяха. Започваха отново с кървене за кратко през няколко дни докато матката се чисти и щом изхвърли парче кръвта и болките спират.

# 302
Разбира се, че е нормално да имате болки и кървене. По нормално от това няма, защото е имало интервенция в матката. При по-чувствителни жени може и няколко дни до седмица да има болки и леко кървене, и пак зависи какво е правено.

# 303
На мен ще ми чистят сраствания след няколко кюретажа и ще ми слагат хиал.киселина в едната стена,че е изтъняла доста след кюретажите. Уж казаха,че е по-леко от кюретаж,но ще видим. Леко ми е притеснено,но явно трябва да се направи и това.

# 304
Благодаря,момичета. Поуспокоихте ме!

# 305
Здравейте, момичета! Честит празник, бъдете много щастливи и обичани!
На мен ми предстои диагностична хистероскопия след имплантационни неуспехи. Може ли диагностичната хистероскопия да премине в оперативна при необходимост?

# 306
Здравейте, обръщам се към момичетата правили диагностична хистероскопия в Тутракан. Моята беше вчера, но доктора не дойде да ми каже какво е станало и какво следва от тук нататък. Предстои ми още един опит ин витро и сега незнам за кога да си запиша час? Ако някой е бил в същото положение ще съм благодарна да сподели каква е процедурата.

# 307
А на някоя от вас да й се е случвало след хистероскопия първите дни да има странен дискомфорт..не мога да го опиша. Болката и кървенето спряха още вчера, т.е на втория ден. Днес ми е трети ден и имам едно странно усещане все едно ми се пишка (наистина си пишкам повече)..не мога да го опиша..не е болка, ами тъпо усещане..дали е нормално? Предполагам,че от разширяването може да е така или да съм настинала нещо?

# 308
Присъединявам се здравейте момичета . На 39 г съм едно раждане секцио до сега никакви проблеми  и хоп последен преглед полип 9 мм в матката. От 2 месеца  забелязах  малко по обилен цикъл. Една седмица тече и уж спре и после 3 4 дни зацапва мн оскъдно. Отдадох го на изкаран ковид но.... лекара ми каза следим още един цикъл . Много съм изплашена.. взе ми цитонамазка  дали може резултата да се повлияе от полипа??

# 309
Присъединявам се здравейте момичета . На 39 г съм едно раждане секцио до сега никакви проблеми  и хоп последен преглед полип 9 мм в матката. От 2 месеца  забелязах  малко по обилен цикъл. Една седмица тече и уж спре и после 3 4 дни зацапва мн оскъдно. Отдадох го на изкаран ковид но.... лекара ми каза следим още един цикъл . Много съм изплашена.. взе ми цитонамазка  дали може резултата да се повлияе от полипа??

Няма да повлияе на резултата от цитонамазка.

ИмаМ един въпрос към всички: вярно ли, че след направена Хистероскопия да ви се пишка често и да имате усещането за пълен и не изпразнен мехур? Също така и да изпускате урина. Наистина като прочетох някои коментари, ме хвана още по-голям страх от Хистероскопията. Имам проблем с честото уриниране с диагноза Свръхактивен Пикочен Мехур. От години се боря с този проблем. Много ме е страх да не се влоши проблема при мене след тази оперативна интервенция, ако се наложи наистина.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 16:38 от Jennifer_w

# 310
# 311
Скрит текст:
Присъединявам се здравейте момичета . На 39 г съм едно раждане секцио до сега никакви проблеми  и хоп последен преглед полип 9 мм в матката. От 2 месеца  забелязах  малко по обилен цикъл. Една седмица тече и уж спре и после 3 4 дни зацапва мн оскъдно. Отдадох го на изкаран ковид но.... лекара ми каза следим още един цикъл . Много съм изплашена.. взе ми цитонамазка  дали може резултата да се повлияе от полипа??

ИмаМ един въпрос към всички: вярно ли, че след направена Хистероскопия да ви се пишка често и да имате усещането за пълен и не изпразнен мехур? Също така и да изпускате урина. Наистина като прочетох някои коментари, ме хвана още по-голям страх от Хистероскопията. Имам проблем с честото уриниране с диагноза Свръхактивен Пикочен Мехур. От години се боря с този проблем. Много ме е страх да не се влоши проблема при мене след тази оперативна интервенция, ако се наложи наистина.

Нямам такива оплаквания и не съм чела/чувала да е нещо срещано, но HOPE.LOVE.PATIENCE е писала малко по-нагоре за същото нещо. По-скоро говорете с лекаря си по темата, ако се наложи хистероскопия.

# 312
Скрит текст:

Нямам такива оплаквания и не съм чела/чувала да е нещо срещано, но HOPE.LOVE.PATIENCE е писала малко по-нагоре за същото нещо. По-скоро говорете с лекаря си по темата, ако се наложи хистероскопия.

Благодаря. Докато не бях прочела такива коментари, нямаше да говоря с гинеколога си за този мой проблем, който го описах по-горе, и дали има такъв риск.

# 313
Не съм имала такива оплаквания след хистерото.

# 314
Днес ми е вече 6-ти ден от хистероскопията. Първият ден имах повече кървене, на втория ден спря, но от вчера имам нещо като зацапване(розовеникаво, жълтеникаво) и пак дискомфорт. Не е болка, но усещане. Случвало ли се е на някой? Докторът ми каза на 21 да звънна за контрола. Притеснявам се да няма някоя инфекция, въпреки че нямам температура, болки или обилно кървене. Просто зацапване и тъпо усещане.

Общи условия

Активация на акаунт