Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 80 642
  • 886
  •   1
Отговори
# 825
Др. Персенска.

# 826
# 827
Аз я направих при моята гинеколожка - Ирена Шикова, в Майчин дом.
Препоръчвам я. Ако ти е нужна повече информация за интервенцията, може да ми пишеш на лично. Успех!

# 828
Персенска е репродуктивен гинеколог и прави операции само на нейни пациенти.

# 829
Преди 2-3 години позната, която има вече две деца беше оперирана точно от нея за премахване на полип.

# 830
Или й е била близка или пациентка.. няма как да стане сега,ако не й пациент,но нека се пробва момичето 🤷♀
А и аз не съм доволна от нея, като оператор-един малък полип го маха с 2 поредни операции..не прецени правилно деня за операция на първата и се наложи 2ра(упойки,изследвания,пари..).

# 831
Здравейте , момичета ! На вас за епикризата док. ли ви се обади и след колко време беше готова , както и имах те ли контролен преглед ?

# 832
Здравейте , момичета ! На вас за епикризата док. ли ви се обади и след колко време беше готова , както и имах те ли контролен преглед ?

Каза ми след операцията ,че ще е готова след 10 дни.За тогава записах час за контролен преглед и си взех епикризата от информация.За надежда става въпрос.

# 833

Каза ми след операцията ,че ще е готова след 10 дни.За тогава записах час за контролен преглед и си взех епикризата от информация.За надежда става въпрос.
Аз съм от Русе , но док ми каза след 15 ти ще е готова но не знам аз ли трябва да звъна или да отида или той ще ми се обади нямам си идея

# 834
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз не знам къде в София да си махна полипа...искам просто жена АГ, която да прави интервенцията, колкото и смешно и нелепо да е...Хелп Simple Smile
Доц. д-р Елиза Тюфекчиева.

# 835
Аз съм от Русе , но док ми каза след 15 ти ще е готова но не знам аз ли трябва да звъна или да отида или той ще ми се обади нямам си идея
Отиваш след 15 и си я взимаш. Не бих чакала лекар да ме потърси.

# 836
В деня на изписването ми дадоха визитка с телефон на отделението и дата на която да се обадя за епикриза и резултатите от изследванията. След обаждане ме информираха, че мога да отида на място в отделението да си ги получа. Лекарят, който ме оперираха беше свободен така че веднага коментирахме всички резултати и насрочихме час за преглед след месец.

# 837
Или й е била близка или пациентка.. няма как да стане сега,ако не й пациент,но нека се пробва момичето 🤷♀
А и аз не съм доволна от нея, като оператор-един малък полип го маха с 2 поредни операции..не прецени правилно деня за операция на първата и се наложи 2ра(упойки,изследвания,пари..).
И аз не съм хич доволна от нея, не във връзка с хистероскопия а с ин витро. Като цяло от болница Надежда съм разочарована.

# 838
Момичета , ето и моя резултат от хистологята , док . ми е извън града и просто ми написа , че се повърждава полипа ,някои сблъсквал ли се е с такъв резултат , има ли нещо притеснутелно според вас ?

# 839
Здравейте, момичета! Предстои ми хистероскопия за премахване на полип в матката в болница Надежда при доктор Димитър Цветков. Притеснена съм от липсата на цялостна информация. Ако някоя от вас си е правила процедурата в тази болница може ли да сподели как точно преминава като стъпки? Единственото, което ми казаха е, че не трябва да съм яла и пила поне 10 часа преди това и че ще ми направят предоперативните изследвания на място. Не ми поискаха нито микробиология, нито цитонамазка. Направих консултация единствено с алерголог. Знаете ли какви са изследванията, които се правят на място? От опита си с операцията от апендицит знам, че трябва да съм без лак за нокти и напълно обезкосмена, но има ли нещо друго, което трябва да знам и за което е добре да съм подготвена? Благодаря предварително на всички за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт