Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 000
  • 886
  •   1
Отговори
# 330
Кактусче, искрено ви желая успех следващия път!
Много благодаря ❤️

# 331
Кактусче, So Close, къде сте правили хистероскопиите и кои ви каза за възпалението? Питам защото и аз имам същия резултат, но други двама лекари тотално отрекоха възпаление - като показах записа от хистероскопията.
Вибрамицин ли ви изписаха? Извинете, че така питам, но съм леко объркана.

# 332
Кактусче, So Close, къде сте правили хистероскопиите и кои ви каза за възпалението? Питам защото и аз имам същия резултат, но други двама лекари тотално отрекоха възпаление - като показах записа от хистероскопията.
Вибрамицин ли ви изписаха? Извинете, че така питам, но съм леко объркана.
На мен нищо не са ми изписали още. След 2 седмици ще правя микробиологична биопсия, когато лигавицата е достатъчно дебела. Като излязат резултатите, тогава ще ми назначат лечение, а не на сляпо. Има и цветни снимки, които ще ми покажат при следващия преглед, на които добре се вижда къде точно е възпалената тъкан. При мен със сигурност има възпаление. Вярвам на 1000% на моят репродуктивен лекар, доктор Чапанова. В болница Надежда правих моята хистероскопия. Напълно възможно е и възпалението да е в следствие от големия полип, понеже не е на цялата матка, а само на едната стена. Ако лекарят не те е предупредил, с Вибрамицин трябва да избягваш всякакви млечни продукти, иначе лечението няма да има никакъв ефект. Успех ти пожелавам! 😊

# 333
Много благодаря! Нищо не ме е предупредил, добре че сега постя. Иначе аз реших да направя лечението, въпреки че други двама ми казаха че няма нужда. Преди няколко месеца бях направила цистит от нищото (не правя почти никога). Иначе на мен биобсията не ми показа нищо притеснително.

# 334
Момичета, бях да ми слагат гел днес, хистерото беше на 14.03. Доктора каза, че било нормално да има кървене, ама аз леко се филмирам, че на моменти ми теква  повече , на моменти леко. Особено сега след гела пак ми протече повече и се притеснявам дали е нормално?

# 335
Здравейте, включвам се с два въпроса? Препоръка за хистероскопия в София, при кой лекар и къде сте доволни? И втори въпрос случвало ли ви се е различни лекари да ви казват, че нямате полип, а други, че имате. Тотално са ме объркали вече...

# 336
Здравейте, включвам се с два въпроса? Препоръка за хистероскопия в София, при кой лекар и къде сте доволни? И втори въпрос случвало ли ви се е различни лекари да ви казват, че нямате полип, а други, че имате. Тотално са ме объркали вече...
Здравейте. То идеята на хистероскопията е именно да се установи има ли полип и ако да, да се премахне. При мен не е имало разминаване в мнението на лекарите. Само не бяха сигурни полип ли е или миома. Иначе правих при д-р Делчев в Доверие и съм доволна.

# 337
Аз правих оперативна Хистероскопия при др Калчев и съм доволна. При мен също имаше разминаване на мнения, дали е нужна или не. Тогава прецених, че ехографът, който използва др Калчев е с повече възможности и за това вижда неща, които другите доктори не виждат. При мен операцията беше за корекция на формата на матката.

# 338

При мене такъв е случаят. Моят гинеколог, при който ходя на прегледи, има съмнения за полип. Друг пък гинеколог каза, че не вижда полип при изследване с вагинален ехограф. Затова се разбрахме с моя гинеколог да ходя от време на време на прегледи при него. Не бих си направила Хистероскопия, когато има само съмнения за полип.

Aria Mia - "ехографът, който използва др Калчев е с повече възможности и за това вижда неща, които другите доктори не виждат" - и какъв е по-точно този ехограф, който има повече възможности?

# 339
Потвърждавам за ехографа на д-р Калчев. Технически не мога да кажа подробности, но разликата е очевидна, а той показва на големите екрани и обяснява кое какво е.

# 340
Потвърждавам за ехографа на д-р Калчев. Технически не мога да кажа подробности, но разликата е очевидна, а той показва на големите екрани и обяснява кое какво е.

Сигурно д-р Калчев работи в София, нали?

При гинеколога, който ходя, също има голям екран пред мене. Също ми показа за съмнителния полип и го видях.

# 341
въпросът не е в големината на екрана, а в качеството на картината. На ехографа на Калчев се вижда все едно си вътре в матката, ако има полип няма да има съмнение, ще се види дори от необученото око на пациента. И да, само броени лекари в София имат подобен вид техника

# 342
въпросът не е в големината на екрана, а в качеството на картината. На ехографа на Калчев се вижда все едно си вътре в матката, ако има полип няма да има съмнение, ще се види дори от необученото око на пациента. И да, само броени лекари в София имат подобен вид техника

Бихте ли написали къде работи и телефон за връзка? Може и на лични съобщения да ми напишете. С НЗОК ли работи?

# 343
Работи в собствен медицински център, това са контактите
Скрит текст:
Не мисля че работи със здравна каса, прегледите и процедурите са на високи цени, но за мен си заслужава.

# 344
Здравейте, момичета! В петък на 18.03 ми правиха оперативна хистероскопия за коригиране формата на матката. Забравих да попитам доктора какъв срок на въздържание трябва да спазваме. Момичетата преминали през такава процедура биха ли споделили опит. Днес е 3 ден и вече се чувствам съвсем ок и кървенето почти напълно изчезна. Благодаря ви! 😊

Общи условия

Активация на акаунт