ВИДИН-5

• 14 917
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде
ОК, Зори- чакам Peace Hug

# 136
Абе Зори,нали съм ти казала,4е ако ти трябва майстор с компа да свиркаш Wink

Знам слънце мое, обаче ми гръмна дъното и понеже компютъра е още в гаранция, трябваше тези от фирмата да си го пипат. А иначе в най-скоро време ще се възползвам от услугите на съпружеството ти  Mr. Green , ама нека свърши Брадъра, че да можем на спокойствие да си пием ракйката  Wink

# 137

Знам слънце мое, обаче ми гръмна дъното и понеже компютъра е още в гаранция, трябваше тези от фирмата да си го пипат. А иначе в най-скоро време ще се възползвам от услугите на съпружеството ти  Mr. Green , ама нека свърши Брадъра, че да можем на спокойствие да си пием ракйката  Wink

Ок,ама и аз ли Crazy

# 138

Ок,ама и аз ли Crazy

Е къде без теб бе любов  Laughing.

# 139

Ок,ама и аз ли Crazy

Е къде без теб бе любов  Laughing.

Ауууу,трогната съм Heart Eyes
аз си мислех,4е само моя мъж искаш hahaha

# 140
  • някъде
Пак почвате вие с вашите мъже Crazy Joy Joy Joy

# 141
Аз ти казах,ти да мъл4иш и да не знаеш много-та да непо4нем и с твоя Mr. Green

какво прави бебока Heart Eyes

# 142
  • някъде
Малееее, ненаситница- не ти стига един, та втори, та и трети искаш Twisted Evil Mr. Green
Бебо спинка, после ще папка и излизаме с татито пак на разходка! Party

# 143
Малееее, ненаситница- не ти стига един, та втори, та и трети искаш Twisted Evil Mr. Green
Бебо спинка, после ще папка и излизаме с татито пак на разходка! Party

Ааааа,дай да ви дам и моя,4е ще ме побърка.за дребоса говоря-нямам търпение да дойде понеделник-щот днес е истерясал пак Twisted Evil

# 144
Ех,на мен пак ми се прецака скейпа #Cussing out
та не е лошо да вземете да си оправите кю-тата,4е едва дали моя мъж ще иска да се занимава пак с тоя пропаднал скейп...щото пак се завря на майка си в гъза...

Диди-шушумиго такава,на разходка ще ми излизаш,ама що не казваш 4е с фиона,А???

# 145
  • някъде
Моля, моля без обиди Mr. Green
Аз щях да излизам само със съпружеското тяло, но тя ми се обади и се разбрахме да се видим! Peace А ти защо не дойде- тя каза че те е видяла? Thinking

# 146
Моля, моля без обиди Mr. Green
Аз щях да излизам само със съпружеското тяло, но тя ми се обади и се разбрахме да се видим! Peace А ти защо не дойде- тя каза че те е видяла? Thinking

Щото Люби го бяха хванали истерийте и лежеше и се тръшкаше и пищеше на площадката на Широка ooooh!
Ай мерси,малко ни гледат по Широка кво се тръшкорим,та остава да ида и на киното с него Peace

Утре в други ден  ще се видим,като съм без дете Wink
Само кажете утре към колко преди обяд и може пак някаде тук дето бяхте в4ера Wink

# 147
Мацки,в4ера ми съобщиха много готина новина-много съм щастлива за бъдещото събитие.
Та събирам мнения и идеи още от сега.Нищо,4е събитието е ноември,но няма да мога да купя в последния момент,защото отделно и пари ще дадем.

Кръстниците на Люби ще се женят,т.е. те са си семейство от доста време,но сега са решили,4е ще има сватба Joy

От в4ера съм седнала да умувам и само подпитвам Орлин,ама и той незнае.Знае се,4е ще се вземе нещо като подарък-ама не се знае то4но какъв и  4е ще дадем и пари.
та давайте идеи.Подаръка бихме искали да е някакъв за спомен.защото те са в много добро финансово състояние и са хора,които си имат абсолютно вси4ко за домакинството.

# 148
  • някъде
 newsm78
ще помисля и ако измисля нещо интересно ще ти кажа
Мъжът ти вкъщи ли си е, че ми трябва за нещо? Mr. Green

# 149
newsm78
ще помисля и ако измисля нещо интересно ще ти кажа
Мъжът ти вкъщи ли си е, че ми трябва за нещо? Mr. Green

Хихихи hahahaнееееееееееееееееееееее.
айде и аз из4езвам за 4ас Mr. Green

Общи условия