Любители на Котки - Тема 152

• 27 270
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Суза я кастрирахме за 120 лв, но пък е минало доста време, вече е на 5 г. София
Мъро го отучихме да хапе като му тикахме лапата в устата и лекичко стискахме. После като опита да хапе викаш:"ОХ" и той пуска
Късмет на Рая и бързо оздравяване.

# 121
  • Между гори и планини

Един черен крак виси от къщичката ... Няколко вечери Черко явно спи там, защото не е при мен. На това място се срещат топлият въздух от климатика и камината. Хич не е глупав. Само му е тясно 🤣

# 122
Закарахме женската котка за кастрация. Стискайте палци всичко да мине леко и бързо.

# 123
  • София
 Според мен възрастна котка да хапе до кръв стопанина си вече говори за някакъв поведенчески проблем или е била предизвикана. Позволявам си да го кажа, защото това не е първото ми коте и имам известен опит във възпитанието.

Блеки е много социален, гальовен, мъркащ  и любвеобилен. Когато сме вкъщи не се отделя от нас и участва активно във всичко, което правим. Понякога като си играем се улисва и стиска силно (май хапе само мен), а зъбите наистина са му впечатляващи. Иначе, когато иска нещо ме хапка много любовно по краката- леко и нежно.
Не съм имала хапеща котка досега.
Приемам съвети 😊

# 124
Момичета, много благодаря за гостоприемството! Уча се в движение с  възпитанието това коте, ама сложна дейност е.. м..да. Котето го намерихме, както вече ви споделих на шосето, беше, може би около , месец, сега  е 4 - 5 месеца, защото все още зъбите му са млечни, така каза доктора, все още се води бебе. 
mariat, саксията ще разкрасява стълбите, сега къде и камъчета да търся, не е толкова важна саксията ми,   но благодаря за съвета.
AnyHr -хапе гадината и не и пука, а когато дойдат и основните зъби ще ме одере жива, вероятно, но лятото пак ще я пусна на вилата и така до есента. Сега, лошото е, че аз живея на последния етаж, там където са покривите, от онези стръмни покриви по новото строителство и тази ми ти котка само ме гледа да отворя балконската врата  и със замах изкача по терасата и се катери по покрива, днес забелязах, щото ходих да я диря, че и у съседите  се намърдала, на тяхната тераса, гадината му пуста, не мота по никой начин да я спра, не мога. Ако падне...............върху мен ще падне вината, но.....животинка, иска си свободата.
Днес  купих и нови купичка, пуснали са ги в Лидл, много са хубави, щото я храних в едни керамични от кисело мляко,  от онези от гръцкото кисело мляко, тежки са и не са ми удобни, а тези са си предназначени за котка, да знаете , де, ако искате. Имат и гума по основата, за да не се плъзгат и освен това са и красивички. А, снимка на уличната превъзходна ще пусна, довечера, котето  е сиво , нищо особено не е , но си стана моята животина. . Отивам да го търся къде е, пак на покрива ще да е...м.. да.
Аз също съм последен етаж. Едното ми коте обикаляше така и надничаше в на съседите прозорците. Smiley
Прескача борда и е на керемидите. Но, лятото падна, оттогава е само на каишка, сутрин и следобяд излизаме на терасата и то си зяпа бившите територии.... Странното е, че сякаш му липсва. Още като беше след операция от травмата искаше да се качва, просто ми беше адски гадно. Sad Ама свикна, може да не е най-щастливото коте, но поне си е живо. Тази е любимата ми снимка:

# 125
И Мъри е като Блеки. Не хапе (но тя вече е на 6 и половина години), но често сутрин, ако няма достатъчно гранули (държи да има много в купичката), или пък иска да закусва с пауч, ме захапва много леко (само допира зъбите си) до глезените ми и не спира, докато не й удовлетворя искането.

# 126
  • София

Блеки е много социален, гальовен, мъркащ  и любвеобилен. Когато сме вкъщи не се отделя от нас и участва активно във всичко, което правим. Понякога като си играем се улисва и стиска силно (май хапе само мен), а зъбите наистина са му впечатляващи. Иначе, когато иска нещо ме хапка много любовно по краката- леко и нежно.
Не съм имала хапеща котка досега.
Приемам съвети 😊

Всяко коте е различно и си има характер. Мен моя котарак, който ми беше като братче и си го отгледах до 12 годишен ме е хапал до кръв един единствен път при скандал с баща ми. Кой знае защо животинчето тогава реши да вземе отношение в спора. А хапането на игра, когато си контролира силата не го броя.

# 127
  • София
Някой водил ли е възрастната си котка за почистване от зъбен камък? Моят Мимо има нужда и очаквам някаква информация. Знам, че е с пълна упойка. Но вет.док каза, че са му зле зъбите и не може да яде суха храна, явно го боли. 

# 128
Пазите си патентите за възпитание на котаци, не ги споделяте...
Кажете поне какви закрити тоалетни ползвате. Замислила съм се, заровила съм се по сайтовете от няколко дни и ... вчера видях, че Страхли пишка почти изправена на задни лапички. Astonished В такъв случай ще се събира ли в закрита (затворена) тоалетна? Как мислите? И какъв опит имате? Виждат ми се ниски затворените тоалетни... Особено ъгловите, а аз точно към такава се бях насочила, защото мястото ми е кът. Confused

# 129
  • Варна
Стиснете по един палец за моята Женя!
Днес я приеха на стационар след 20 дни разстройство. Открихме и кръв в изпражненията. Лекарствата и диетата не помогнаха засега. Ще я подложат на изследвания и утре ще знаем повече.

# 130
Стиснете по един палец за моята Женя!
Днес я приеха на стационар след 20 дни разстройство. Открихме и кръв в изпражненията. Лекарствата и диетата не помогнаха засега. Ще я подложат на изследвания и утре ще знаем повече.
О, Стейси, минахме през такъв проблем. Sad Стискам палци бързо да се възстанови котанката!

# 131
  • Варна
Какво се оказа при вас, djasra?

# 132
  • Между гори и планини
Стейси Грей, стискам палци и на краката!
П.п. аз те познавам, но няма да кажа от къде 🤭

# 133
  • Варна
Доня Дафина, на профилната снимка си ти, веднага те познах!
Мило ми стана за времето откогато се познаваме! Hug

# 134
Какво се оказа при вас, djasra?
Вет каза колит. Но дали беше/е това и дали е само това и от какво ... не мисля, че се разбра. Sad
След седмица на диета, лечебна храна и пробиотици, минахме петдневен курс с инжекционен АБ, после още пет дни през устата. Кръвта беше много, поне за моите представи, не само жилки. Sob Още не съм спокойна. Наблюдавам винаги, когато мога, какво е състоянието в тоалетната, продължавам да давам И лечебна (диетична) храна, треперя още. И при нас се проточи проблема. В един момент уж отмина, после се задълбочи...

Общи условия

Активация на акаунт