Любители на Котки - Тема 152

• 26 897
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Ами нормално е зимата да са по пухени, да ги топли. Пролетта здраво скубане ще падне.

Но ме притеснява, че не е равномерна козинката, опаката стои по-рехава.

# 646
  • Между гори и планини
Според мен прекалено много се вглеждате.

# 647
Според мен прекалено много се вглеждате.

Дано да сте права Simple Smile

# 648
Ко речи? 🤣

# 649

нова поза за сън Simple Smile

# 650
  • София
Единственият начин за справяне с гълъбите е с храна и за тявх. Не котешка, разбира се.. стар хляб или нещо..

# 651
Верми, Честит имен ден на Кольо Пантичков. Grinning Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
Поне от вкусната тортичка намаза ли завалийката. Yum Wink Grinning

Ние с Мая пожелаваме лека, топла и уютна нощ.

# 652
Джасте нищо не намаза, аз май не съм казвала, но с него сме разделени сега, аз живея на квартира и не ми дават домашни любимци, та майка ми сега го гледа. Днес ми го доведоха да си го нагушкам. ❤️

# 653
Леглото до парното,кой кат него-цял ден спи

# 654
  • София
Ами нормално е зимата да са по пухени, да ги топли. Пролетта здраво скубане ще падне.

Но ме притеснява, че не е равномерна козинката, опаката стои по-рехава.

На майка ми персийката е по същия начин, има периоди, когато космите на опашката ѝ падат повече от половината. После се оправя.

Еви от няколко дни иска да пие вода директно от чешмата

# 655
Мая и Елхата:

Чака Дядо Коледа и даже се озърта за него, възмутена, че под таз елха няма сложени още подаръци. Срамота, бива ли такава постна работа:

# 656
Мъри има нова придобивка. От Черния петък докопах изгодно и достатъчно голямо легло.

Дебело и пухкаво е, само че е шушляк. Като малко се пооправи времето (да не вали и да не е заледено), ще се разходя да купя някое подходящо като десен хасе, от което да направя подвижна вътрешна част. Хем няма да се допира до синтетика, хем лесно ще се пере.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 00:27 от Недоволна

# 657
Скрит текст:
Милите ми виладжийчета, гледам единия , Тигърчо е завзел къщата.Мислех си, че ще става и за трите, явно не.

# 658
  • София
Здравейте и от нас с Клео! Успях да наваксам, прочитайки тази тема, като ми остане време и предната ще прочета.
Надаявам се, че всички котета и тяхните семейства сте здрави! Бързо оздравяваване на двете болни дами!:blue_heart:
Искренни съолезнования на Мира и Ивекс!:hearts:
Много мъчно ми стана за 20 годишното коте, наказано на балкона. Надявам се, че стопаните му ще размислят и ще го дарят с любов и доброта!
BarbieDi, стискам палци диагнозата да не е вярна и скоро котенцето ви да е здраво!:green_heart:
Ние с Клео сме добре! Здрави сме и почти цялото семейство сме вкъщи. Клео идва да ме проверява, като съм в конферентен разговор, както и закача кака си, докато е в час. Дъщеря ми (5 клас) учи по цял ден, за да изкара 5.90 успех и да имаме и кученце. Представям си, ако това стане (аз винаги си спазвам обещанията)какъв цирк ще е вкъщи,  с темерута Клео.
Основно занимание след спането, разбира се, е пазенето на подаръците, че да й донесе и на нея Дядо Коледа голям подарък.
Прекрасни котета видях! Ето ни и нас, да не ни забравите!

# 659
  • Italia
Здравейте котколюбци Simple Smile
Преди месец прибрах една улична маца (определено социална) на възраст 4-5 години. Изключително дружелюбна, с изградени хигиенни и социални навици, много лакома и леко капризна относно храната - яде само котешка храна,  суха и паучове, към нашата на масата не проявява интерес.
Всичко изглеждаше перфектно, но в последно време започва да става агресивна. Първоначално се гушеше и галеше във всеки (живея с двете ми момчета), веднага идваше и лягаше само някой да седне на дивана - личеше си, че е домашна котка.
Последната седмица обаче започна да става агресивна - боричка се, играе (ноктите прибрани), но хапе с настървение. Друг случай - лягам си вечер, тя идва, започва да мърка, гали се и когато посегна да я погаля се обръща и захапва сериозно.
Предполагам, че е е стресирана, докато е живяла на улицата, може да е била малтретирана (няма белези или рани), но явно нещо не правя както трябва, щом така реагира. Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт