Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 687
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
  • Anywhere
На i-candy седалката след 6 месеца е анатомична, т.е.няма равно легнало положение като на Пег Перего. Ако това не Ви притеснява за бебето не е проблем!

# 661
Здравейте, момичета.
Бих се радвала ако ми кажете от опит мнението си за количка с помпащи се колела и такива с гел/пяна.
  Харесала съм две моделчета, като по-леката и маневрената е с помпащи гуми.
Моля за вашето мнение относно тази тема. BlushHeart

# 662
Здравейте, момичета.
Бих се радвала ако ми кажете от опит мнението си за количка с помпащи се колела и такива с гел/пяна.
Имах Bexa line с помпащи се гуми. За мен това беше водещо в избора. За 2,5 години ежедневно ползване гумите не бяха мръднали- нито напукани. За този период един-единствен път ми се спука гума, но тогава минах през стъкла и явно беше станала белята. Да не говорим, че изглежда много по-меко вози.
Сега съм с Cosatto woosh. Няма такова друсане!

# 663
Помпащите возят мнооого по-меко. А и щом това е по-лекият вариант, не се чудете. По принцип аз купих лятна с непомпащи, за да ми е лекичка и от най-малката неравност на бебето му подскача главата.

Здравейте, момичета.

# 664
Момичета, много моля за линкове на изгодни чужди сайтове за бебешки колички. Преди пазарувах от английски, ама предвид Брекзит вече не ми се иска.... Има ли подобни немски такива? Може и да не са немски.... Благодаря предварително Hug

# 665
  • София
Amazon.de, mytoys.de и Lidl.de следих аз, в крайна сметка купих от Амазон. Зависи какво търсите, моя опит е за Грако.

# 666
В Лидл има ли колички? Не бях се сещала за тях. Мисля, че преди са ми се мяркали коментари на хора, които си поръчват разни неща от там, но не бях обръщала особено внимание. Ще ги проверявам и аз вече. Благодаря.

# 667
Amazon.de, mytoys.de и Lidl.de следих аз, в крайна сметка купих от Амазон. Зависи какво търсите, моя опит е за Грако.
благодаря, ще погледна Hug

Според вас Грако или Киндеркрафт е по-хубава и доказала се марка? Моля за мнения и препоръки за модел лятна количка.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 20:47 от aDream

# 668
  • Anywhere
Напишете kinderwagen в Google и ще ви излязат най-популярните немски магазини!

# 669
  • София
благодаря, ще погледна Hug

Според вас Грако или Киндеркрафт е по-хубава и доказала се марка? Моля за мнения и препоръки за модел лятна количка.
Аз си купих второ Грако сега, другата марка не съм ползвала. Като съотношение цена-качество за мен са чудесен избор (назад писах отзив със снимки на Breaze lite).

# 670
Здравейте и предварително се извинявам, ако повтарям някой скорошен пост - прегледах темата, но набързо.
Моля за мнения за тази количка  Easywalker Harvey 2  - http://bebino-bg.com/product/4101/easywalker-harvey-2-exclusive- … mo-chuvalche.html]
Първа бременност ми е и изобщо не съм ориентирана какво-що, приятелки с кой знае колко изчерпателно мнение нямам. Отидох днес на опознавателна обиколка, тъй като бях набелязала още няколко марки (Peg Perego, Cybex евентуално, Hauck и т.н) и толкова ми хареса Harvey, че склоних половинката да я вземем, нищо че още съм в 4-ти месец Grinning
Нямам база за сравнение с много други колички, нито тук където живея има изобилие от магазини, затова ще съм много благодарна за вашите мнения.
Моите изисквания са да е лека и сравнително елегантна, тъй като съм ниска и до нещо огромно ще стоя нелепо.

# 671
Здравейте и от мен. Количка сме купували за дъщеря ми преди 7 години. Тогава изискването ми беше пълно легнало положение на летния кош, максимална дължина и ширина на летен и зимен кош, цветна, а не черна, сива, тъмна количка.
Тогава купихме Тутек Грандер, жълта. Много  бях доволна, малко голяма е, но аз съм с кола, нямам проблем с пренасяне и се събираше в багажника. В момента търся отново количка в хубав цвят, а не черна, сива, тъмна. Очакваме момиче отново. Искам да има пак макс.дълъг зимен и летен кош, бебето се очаква в август. Търся и пълно легнало положение на летния кош. Количката ще държа в гаража, защото вкъщи няма да я внасям. Търся 3 в 1 вариант.
Гледах отново Тутек, както и някои модели от Айко. Нямам лично наблюдение над колички последните години.
За мен са важни цитираните по-горе неща.
Моля ви за предложения. Благодаря.

# 672
  • Anywhere
Щом Тутек Ви е допаднала вижте Bebetto, имат нови и цветни модели. Също така в Мое Бебе имат няколко марки с цветни модели. А консултантите им са много отзивчиви!

# 673
Здравейте и от мен. Количка сме купували за дъщеря ми преди 7 години. Тогава изискването ми беше пълно легнало положение на летния кош, максимална дължина и ширина на летен и зимен кош, цветна, а не черна, сива, тъмна количка.
Тогава купихме Тутек Грандер, жълта. Много  бях доволна, малко голяма е, но аз съм с кола, нямам проблем с пренасяне и се събираше в багажника. В момента търся отново количка в хубав цвят, а не черна, сива, тъмна. Очакваме момиче отново. Искам да има пак макс.дълъг зимен и летен кош, бебето се очаква в август. Търся и пълно легнало положение на летния кош. Количката ще държа в гаража, защото вкъщи няма да я внасям. Търся 3 в 1 вариант.
Гледах отново Тутек, както и някои модели от Айко. Нямам лично наблюдение над колички последните години.
За мен са важни цитираните по-горе неща.
Моля ви за предложения. Благодаря.
Имам предложение, пишете ми на лично ако Ви интересува.

# 674
Здравейте,
някой да знае нещо или да има лични наблюдения за комбиниранте колички на Junama и Тако (Полски)
https://aiko-bg.com/product-50265060004?

Общи условия

Активация на акаунт