Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 652
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, търся си бюджетна лятна количка. Да е компактна с малки размери, че колата ми е двувратка и с другата е ужас. Да е стабилна с легнало положение.
Какво мислите за чиполино орео или микси.

# 676
Момичета, в немския амазон cybex balios s 2in1 днес е намалена, черната за 310 евро. Аз си поръчах сива, тя е 340. https://www.amazon.de/gp/product/B082FLGWZD?pf_rd_r=3HDH8QR61BQG … mp;th=1&psc=1 Не знам линкът дали ще работи.

# 677
Момичета, видяхте ли новата ergobaby metro+. Днес я пускат в продажба за Европа. Сложили са и телескопична дръжка и може да се ползва с кошница за кола, което е плюс според мен, но теглото и всяка година расте нагоре.

# 678
Здравейте, имам въпрос към мамите, който са запознати повече със сайбекс. Мисля да вземем шаси cybex priam-черното матовото. Но за коша в един английски сайт към cybex ми излизат и кошове на gb maris.
Въпроса ми е дали коша с подходящи адаптери може да се закачи към шасито на сайбекс приам ?

# 679
Здравейте, имам въпрос към мамите, който са запознати повече със сайбекс. Мисля да вземем шаси cybex priam-черното матовото. Но за коша в един английски сайт към cybex ми излизат и кошове на gb maris.
Въпроса ми е дали коша с подходящи адаптери може да се закачи към шасито на сайбекс приам ?
GB са към Cybex, но артикулите не са съвместими. Няма да можеш да сложиш коша на шасито на Priam, адаптори те ся съвсем различни. Съвместими са Balios S lux и Talos S lux понеже ползват един и същи кош за новородено.
То ако можеше така да си правим комбинации щеше да е супер, ама за съжаление няма как Simple Smile

# 680
Привет, някой има ли мнение за количката CAM Taski Sport 3в1? Thinking

# 681
Освен Амазон откъде може да се поръча количка извън България?

# 682
Освен Амазон откъде може да се поръча количка извън България?
От всеки един сайт, който предлага международна доставка. Simple Smile Сега единствено от UK не е изгодно заради митото. Но пък Германия си е добра опция с превозвач.

# 683
Привет дами.Предстои ни покупка на лятна количка.Бих помолила за съвет и мнения за тези две колички или нещо горе долу в този ценови диапазон.Бих искала да има пълно легнало положение и няколко позиции на гърба.
Не знам всъщност дали към летните колички предлагат и допълнителни принадлежности ,като чанта,дъждобран и т.н.  или се закупуват отделно.Предварително се извинявам ,ако вече някъде по назад сте обсъждали за тези две колички.

# 684
Звездичке, от тези две колички давам своя глас за Чиполиното. Този модел на Лорели не ми допада никак, виж моделите на Лорели Фиорано и Фиона, мисля че са по-добре от този модел. Също и Чиполино Микси е една от най-добрите летни колички лично по мое мнение 😊

# 685
Здравейте! Някой запознат с количката Up and Down на Chipolino? Събирам всякакво инфо и мнения за нея - доволни, недоволни. Забележки/плюсове. Да помогна на една мама да вземе решение да я купува или не 😊 Благодаря!

# 686
Здравейте, Дами!
Събирам мнения за този модел количка: Мilu Kids Бебешка количка 2в1 Castello? Някоя от вас с лични впечатления, доволни ли са, че вече от толкова избиране се побърках.....

# 687
Здравейте. Харесах количка втора употреба, но много запазена Cybex Priam с летен кош. Проблема е, че жената, която я продава е от Латвия. Писахме си. Изпрати ми още снимки. Количката е без забележки и цената е много добра и каза, че може да я доставят с DPD, които са към спиди. Цената на доставката от врата до врата също е добра. Проблема е, че с международна доставка с тази фирма няма опция наложен платеж. И тя ми каза, че мога да и изпратя парите по револют или друга система, и тя да ми изпрати пратката с проследяващ номер, за да гледам как се движи. Попитах дали мога да изпратя половината сума предварително и другата половина след като получа количката и не се съгласи на този вариант. Изпрати ми сайт, в който търгува с колички и каза, че от 5 години се занимава с това и обратната връзка на клиентите и беше положителна. Профила във фб също не изглежда да е фалшиф и като цяло не мисля, че ще ме излъже, но все пак не ми се рискува да преведа над 1000лв, при положение, че не съм сигурна какво ще ми изпрати и дали изобщо ще ми изпрати нещо...

Имате ли представа дали има друг вариант за доставка, която да предлага наложен платеж, чрез посредник или някакъв друг вариант ?

Да се доверя ли на жената и да я поръчам ?

# 688
А няма ли вариант да я вземете от ОЛХ, например? Пълно е с  Priam.
Аз лично не бих рискувала да платя предварително количка, ако не е от проверен сайт Simple Smile

# 689
За тези пари и в БГ можеш да си намериш Cybex Priam втора употреба.Какво включва комплекта?

Общи условия

Активация на акаунт