Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 010
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Кърджали
Еда им казва че няма как да не познава  си познава цветята от тяхната цветарница...

Серкан възможно ли е да у влюбен в теб
Не ..За него е важно какво мислят другите... Иска и за като Селин цял живот да съм влюбена в него

Еда си тргъва...Не искала да говори със Серкан..V

Енгин ги събира всички горе, явно да не се дочуе нещо

Селин е истинска гъска..Иска от Лейля списък със всичко, с което се е занимавал холдинга през 2002 /годината на инцидента/...

# 136

"... виждам червено, червено, ох червено" 😂
Уви тук сцената с яхтата от 365 дни на тази песен няма да я видим, ама душът поне със сигурност ще е горещ 🥵
И аз много я обичам тази песен.

# 137
  • София
Това е една много любима моя песен > https://youtu.be/VYIdx0J7SPA
От филма 365 дни е. Ако сте го гледали... това е песента от кекс сцената. Наистина ще отива за саундтрак на този момент със закопчаването на роклята. Много е еротичен. 🥰

"... виждам червено, червено, ох червено" 😂

# 138
  • Кърджали
Взимат проекта от Емре... Алптекин ги убеждаваше половин час че холдинга е нямал нищо общо с онзи инциден

Ефе
серкан . Трябваше да говоря с теб, но май вие двамата имате да си говорите за нещопо-важно

Изглежда се успокои
Мина без проблеми
Наистина не вярвам как така хладнокръвно излъга
Какво да направя според теб
Очаквах да поемеш отговорност

# 139
Селин като един Инч Хай, от два погледа всичко ще нареди....нямам думи 🤢

# 140
Ефе ги записва...май

# 141
  • Кърджали
Фифи казва на Айфер че всички говорят за ястията които Айфер е правила по поръчка за една известна личност.
Фифи и казва че трябва да си отвори провил, за да рекламира нещата, които готви...

# 142

Ефе
серкан . Трябваше да говоря с теб, но май вие двамата имате да си говорите за нещопо-важно

И си остави гадното копче сакото, гаранте с включен телефон, за да разбера за какво иде реч... бляк. Мъжка клюкарка Rage

# 143
  • София

Елементарно, не можаха ли нещо по-оригинално да измислят?! Ефе си оставя сакото и на никой не му минава през ума, че това не е случайно! Въпреки че, какво очаква да чуе Eфе? Нали адвокатите му знаят за инцидента?!

# 144
  • София
Ах, Ефе... голям пислик си!

# 145
  • Кърджали
Какво мислиш да правиш
Трябва да го съобщи пред медиите
Той една се съгласи да се извини пред нас, как очакваш да го съобщи на медиите
Само така ще си тръгне...

Виждал ли си Еда
Не ..Защо
Казах и че искам да говоря с нея и изчезна

Селин искала да говори със Серкан, за съвещанието в което не я допуснал
Селин, взехме проекта в Лондон, само това те интересува
Ама искам да говорим
Имам по-важна работа

Сейхфи
напрегната сте, трябва ви кафе
ОСтави кафето, трябва да направим план
какъв план
Да съберем ЕДа и Серкан. Серкан е влюбен още в Еда... Еда трябва да разбере за чувствата му
Хахаха.... Да чуя това от вас, къде са камерите

# 146
Али, Бърборанке да, да, на мен това ми стана смешно, но повече ме накефи, че и Керем е съгласен с това 😂😂 Кой знае колко червено е имало в реала, но толкова да не издребняваме, не сме такива клюкарки като Ефе 😂😂😂

# 147
  • Кърджали
Енгин убеждава Ефе да пусне изявление до медиите че е виновен за грешката
Ви ене сте ли правили грешки
Правили сме..Но сме се извинявали .Ако не се извиниш целият офис ще се настрои срещу теб

А ти знаеш леля стана феномен
Да..Леля ви само феномен не беше ставала ...
Ааа..кога това

Серкан тръгва към цветарницата да търси Еда..Айдан я вика на среща там  ...нали не можела да излиза без ЕДа, а и я подтиква по много фин начин - събирали пари за млади момичета, за образованието им

И Еда не е малко обаче - Нямала да се облече официално, щяла да иде по дънки

бабата е бре, спечелихте...
Здравейте, мога да ви кажа че със сигурност за смъртата на сина ви е отговорен Алптекин...

# 148
  • София
“Кой знае колко червено е имало в реала...” Ах, Налбантова, обичам те, ще ме умориш! Дай Боже да има. 😅
Али, Бърборанке да, да, на мен това ми стана смешно, но повече ме накефи, че и Керем е съгласен с това 😂😂 Кой знае колко червено е имало в реала, но толкова да не издребняваме, не сме такива клюкарки като Ефе 😂😂😂

# 149
И на Ефе,бая са топирали перчема 😂

Общи условия

Активация на акаунт