Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 290
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Еда след рекламите, но е малко напълняла и подстригана, че и катинар си е пуснала:

# 271
Сцената в банята не беше ли доста изрязана ... във фрага беше сякаш малко по-дълга ...

# 272
Еее, предполагах, че това е последната сцена, ама се надявах да не е. Broken Heart
Малко е дразнещо че с тия фрагменти показват края на епизода - ние се запалваме с тях уж за епизода, ама се оказва, че са промота на по-следващия епизод все едно..
Селин е доволна змията.... радва се за мъката на Еда, мисли си, това е, най-после Еда ще се махне от животът им.
SobSobSob
Ще чакаме фрага тогава, щом са обещали дано донесе малко позитивизъм, ама видях, че бабата се е появила.

# 273
Добре де..Какво ще дават до 2 часа тяхно време... то ясно че новата серия няма да е до тогава..ама да отпуснат още малко .... Поне Серкан да изгони тази завинаги от живота си...
Сигурно ще дадат серията отново...
На финала на серията  70 Потребители и 134 Гости преглежда(т) тази тема.
 Балконът удържа, но на мен Селин ми скъса нервите....Базпордонна жена...Където не я сееш ...там никне....

...и на мен Гости ...ама ....Жалка !!!!

# 274
За косата и вънка... гадна, долна, ниедна кокошка Imp  Imp  Imp
Ама Серкан да я постави където и е мястото сега... ДЕФОЛ ГИТ.... Аман беее... Как пък капчица достойнство няма тая...

# 275
  • In the light side of the Moon!
можеха малко повече да ни отпуснат от под душа....
големи скръндзи са...... какво е това, няколко секундички. Язък им за мокренето само!!!!

# 276
  • София
Така ще свърши и ще чакаме до другата събота. Аз съм доволна - епизодът беше СУПЕР. И това се казва силен финал. Развръзката ще е в другата серия. Дано само не ни покажат всичко във фраговете. Рейтингите очаквам да са дори по-високи другата седмица. Още по-интересен епизод се очертава. Чудя се сега накъде ще поеме сценарият - ще има ли драма и непрощаваща Еда или ще ни изненадат?! Много се надявам да измислят нещо оригинално, което да ни хареса.

п. п. Добре че ме има мен и моите розови очила, че съвсем бяхте откачили да не гледаме кокошка под душа. 😅 Да ви призная и на мен за секунди ми спря дъхът, ускори ми се пулсът, но се опомних и си казах “олмаз”. Айше не може да направи такова нещо! Любовта на Серкан към Еда е чиста, няма да я опетни с подобна глупост.

Мислех си, че пиян Серкан няма да ми хареса, но беше много сладък. Според мен за първи път се напива. 😂

# 277
Еда след рекламите, но е малко напълняла и подстригана, че и катинар си е пуснала:

Еййй, такава омраза не съм изпитвала към персонаж от сериал, мамицата й, бял косъм ще ми излезе заради нея 😒
Ще ме "умориш" от смях ...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
  • Бургас

Еййй, такава омраза не съм изпитвала към персонаж от сериал, мамицата й, бял косъм ще ми излезе заради нея 😒

Мноооого готино! Хахахахахахахахахахахах!
Момичета, велики сте!

# 279
  • Кърджали
В момента ми се псува.VАм ане като Керем с усмивка..Ами направо със злоба... А не бях такъв човек...
От таз Селин и на Ферит не успях да се ядосам.Мекотело жалко

# 280
  • In the light side of the Moon!
Пърл я няма този еп, забелязахте ли?

# 281
  • Плевен / София

# 282
# 283
Може изненадата да е сцената под душа в по-нецензуриран вариант пак само за интернет. Както бяха направили с воалите.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 22:00 от ali.yor

# 284
  • София
можеха малко повече да ни отпуснат от под душа....
големи скръндзи са...... какво е това, няколко секундички. Язък им за мокренето само!!!!

Най-вероятно ще ни покажат повече като ретроспекция, така както ни показаха малко повече от нощта с драпериите/завесите няколко епизода по-късно! Така предполагам, надявам се!

Общи условия

Активация на акаунт