Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 213
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Кърджали
До снощи харесвах Ферит. Но снощи - играх си с теб, за да ревнува Селин, но сега май те искам, но не съм готов, ти ме чакай да се реша... Тц тц....

# 466
Бърборанке, лелята на Ферит я видяхме още на годежа, просто в снощната серия Айдан я представи на Еда коя е. Това е тази Дерия - слагам снимка

# 467
До снощи харесвах Ферит. Но снощи - играх си с теб, за да ревнува Селин, но сега май те искам, но не съм готов, ти ме чакай да се реша... Тц тц....
Като някоя жена, която не знае сърби ли я, боли ли я...

# 468
  • Кърджали

Жест от Серкан

Скрит текст:
Айдан: Етоз сложи и това. Еда много обича.
Сейфи: Ние ще накараме Серкан и Еда да седнат на една маса, добре. После какво ще правим? Ще ги гледаме как искат да се удушат взаимно ли?
Айдан: Ще ги наблюдаваме. Има ли между тях любов няма ли ще се опитаме да разберем. Има ли любов, значи има и надежда. Всичко е готово.
Серкан: Добро утро!
Айдан: Миличък! Добре дошъл, Миличък. Ела
Седни тук, хайде.
Серкан: Защо в такова време закусваме навън?
Айда: Времето е добре, на въздух... Хайде, Миличък, седни
Серкан: Добре. И баща ми ли ще е с нас?
Сейфи: Не, Г-н Алптекин излезе
Серкан: Тогава тези прибори за кого са?
Сейфи: За мен. И аз ще закуся. Г-жо Айдан, ще ми продадете ли хляба?
Айдан: Разбира се
Еда: Добро утро г-жо Айдан.
Сейфи: Добро утро!
Айдан: Добре дошла, Еда!
Еда: Серкан каква работа има тук?
Серкан: Серкан каква работа има тук? Майката на Серкан живее тук, затова Серкан е тук. По-важният въпрос е Еда каква работа има тук.
Айдан: Ние С Еда имаме малка работа. Ще я свършим и ще дойдем
Еда: Ако искате веднага може да излезем
Айдан: Ела изпий един чай кафе
Сейфи: Ще ви донеса прибори.
Серкан : Ах Сейфи, ах ти. Мамо, ще ми подадеш ли хляба.
Айдан: Разбира се, Миличък. Серкан, щастлив ли си в новия дом. Нещо липсва ли ти
Серкан:Имам си всичко с изключение на цветя. Еда щеше да се погрижи за тях, ама може и да не го направи вече
Еда: Като съм казала че ще го направя, ще го направя. Бъди спокоен. Благодаря, Сейфи

Серкан:Май ще завали ( маха коричките от филиите хляб, защото Еда не ги обичала) Заповядай Еда... Без да се усетя го направих. Нали така го обичаш... Да
Еда: Няма значение. Г-жо Айдан, аз ще ви чакам при конете, като закусите, елате.
Серкан: Мамо какво се опитваш да направиш?
Айдан:Нищо. Просто виках да закусим навън
Серкан: Тогава, с ваш позволение

Ще научи ли жестоката истина?

Скрит текст:
С:Еда. Ед..
Е:И една дума не казвай! (телефона му звъни) Вземи и това, вземи го - бившата ти се обажда. Вземи!
С: Еда, изч..
Е: Какво? Какво има?
С: Ще изчакаш ли, ела тук? Еда, моля?
Е:Какво има? Какво?
С: Успокой се! Успокой се малко, да поговорим ли?
Е: Какво ще говорим? Колко още ще ме обиждаш, колко още ще ме нараняваш? Какво искаш от мен? Какво искаш от мен?
С: Еда, има нещо, което трябва да ти разкажа.
Е: Разкажи го тогава, Серкан, разкажи го! Разкажи, разкажи го вече, разкажи!
С: Виж, много добре помня какво се случи снощи. Много добре помня какво казах. И стоя зад думите си. Разбра ли? Аз съм влюбен в теб и винаги ще бъда влюбен. Това винаги ще е така, няма да се промени
Е: Защо? Защо се разделихме тогава? Защо се разделихме тогава, кажи! Защо ме изостави? Защо ме напусна тогава?
С: Защото знам. Ако аз не си тръгна, ти ще си тръгнеш. Изплаших се от нещата, които ще се случат ако не си тръгна.
Е: Разкажи тогава. Разкажи ми всичко, което е в теб.
С: Еда, ръката ти кърви
Е : Забрави.. Ще ми разкажеш
С: Ръката ти
Е: Махни си ръката. Махни си ръката, ще се оправя.
С: Ръката ти кърви.
Е: Ще се оправя. Махни си ръката
Ииииии
Селин: Серкан, трябва да говорим
Серкан: Селин, не сега
Селин: Научих всичко. Всичко което криеш. Смъртта на родителите на Еда. Всичките ти лъжи .
Еда: Смърта на мама и татко? Серкан?

Скрит текст:
Е:Серкан
С: Еда, трябва да поговорим с теб.
Е: Май има сериозен проблем.
С: Да.
Е: С баща ти ли е свързано?
С:Да. Една ужасна грешка, която е допуснал в миналото, сега ми отнема най-скъпото нещо.
Е: Не го позволявай. Не носи отговорност за грешките на баща си. Щом е в миналото, ти нямаш вина.
С: Еда, трябва да отидем някъде и надълго да ти разкажа нещо.
Е: Ти ли изпрати цветята?
С: Не. Не прочете ли бележката?
Е: Каква бележка?Ти моите неща ли четеш?
С: Според мен трябва да изхвърлиш тези цветя, предизвикват алергия.
Е: Да да, сигурна съм че е така.
С: Кой е този, дето иска да се запознава с теб?
Е: Не те интересува
Идват там адвокатите на Емре и Ефе. Представят се.
С: Заповядайте, идвам. Извини ме. Трябва да свърша това. Изчакай ме, ще поговорим.

Ще ѝ разкажа истината
Скрит текст:
Серкан се сетил че си има кабинет...
Е: Какво става, братле?Защо искаше да говорим тук?
С: От отдавна не сме се качвали тук. А и исках да сме далеч от другите.
Е: Добре си го решил, липсваше ми тази стая. Откакто Еда се появи ти се закотви долу. Дали аз да не взема тази стая?
С:Твоя да е, ще е добре. Така спокойно ще си правиш там онова, което правиш напоследък..тайно...Няма значение. Виж сега... Не знам как ще го кажа. Аз... Еда не може да е с някой друг. Не трябва, не може. Не искам. Не искам, Енгин, наистина, за пръв път чувствам нещо такова, не искам...
Е: Че си прав, прав си, но какво ще направиш...
С: Трябва да се сдобрим. Защото... Тя с някой друг... Не...Не може... Затова трябва да кажа истината. След онази история с къщата,никой не ми вярваше, само тя повярва в мен. Само Еда каза "това не е твоя грешка". Винаги беше до мен.
Е: Кажи ѝ тогава. Да става каквото ще става. И без това Еда има правото да го знае. Ако Еда ти прости след всичко случило се, значи имате любов, която ще пребори всички трудности. Но ако не може да приеме случилото се, всичко ще свърши.

С: Ще е научила истината. Да. Трябва да говоря с нея. Ще говоря.
Е: Кога?
С: Сега
Е: Сега ли?
С: Да. Да, ще говоря с Еда.
Е: Ще го направиш значи
С: Нямам избор. Лейля, какво е това?
Л: Дойдоха в Артлайф. Толкова красиви цветя трябва да са за вас.
Е: Боже Боже. Що па да не са за мен?
Л: Енгин бей...
С: Леля остави ги в кабинета ми
Е: Чакай малко. Имало бележка
С: Не ги оставяй в стаята. Дай ги на някой. Не ги искам.
Е: За Еда са. Пише името ѝ.
С: Какво? Каква Еда? "Искам да те опозная"
Е: Значи не познава Еда, иска да я опознае.
С: От кого са? Кой ги е пратил, Енгин?
Е: От къде да знам..
С: Това шега ли е?
Е: От къде да знам, братле
С: За Еда ли са?
Е: От къде да знам..
С: Добре. Изгори ги, изгори тези глупави цветя
Е:тц, занеси ги на Еда, как ще ги гориш
Л: Ще е странно нали да направя такова нещо.

Гледай само мен
Скрит текст:
Селин: Добре дошъл! Да изгледаме ли заедно филм?
Серкан: Не. Много съм уморен.
Селин: Добре. Аз ще си взема душ.
Серкан: Добре

Серкан:Дори вероятността да бъдеш с някой друг ме убива. Да те докосва както аз те докосвах. Да те гледа както аз те гледах. Да се усмихваш на друг с усмивката, с която озаряваше моя ден. Знам, егоистично е, но искам да си само моя. Гледай само мен, усмихвай се на мен, докосвай мен, бъди моя.

(Еда си спомня за вечерта в която Серкан ѝ подари перцето за китара
С: Това нека ти е спомен за тази вечер. Сложи го при дартца си
Е: Наистина ли? Това е много хубав подарък. Наистина е много хубаво, благодаря ти. Щастлива съм сякаш съм го получила от известна рок звезда)

Еда: Не мога да те забравя. Как да обичам някой друг докато те има теб. Душата ми, тялото ми, сърцето ми... Всичко ти принадлежи. Знам че е невъзможно, но искам само ти да ме гледаш. Да се усмихваш само на мен, да ме докосва, да бъдеш мой.

После ще преведа още някои сцени...Имаше го и обяснението защо момичетата висят само в къщата на Еда

# 469
Преди да седна да гледам епизода с англ суб да попитам, според вас случайно ли е, че точно тази песен е сложена като фон на сторито на Керемчо с Хандето🤔 (Серканчо и Еда имах в предвид🤭😋)

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:07 от Thebursin

# 470
  • София
Не знам дали е случайно, но по-важното е, че на Керем му допадна идеята и ришерна сторито. Надали е пропуснал филма 365 дни и не знае от коя сцена е песента. 😆
Преди да седна да гледам епизода с англ суб да попитам, според вас случайно ли е, че точно тази песен е сложена като фон на сторито на Керемчо с Хандето🤔

Много благодаря на Алекс за преведените сцени! 🍫 Явно Айше чете мисли или бг-мамма, защото започна да отговаря един по един на въпросите ни. Ето, сега ще обясни и какво правят момичетата постоянно в дома или в цветарницата на Айфер и Еда. Wink

# 471
  • Кърджали

Неслихан пак ме усмихна.
Отсега нататък все аз ще играя ролите на негова майка

# 472
Добро утро Flowers Hibiscus
За мен рейтингът показва само едно , денят не е бил проблемът , просто има отлив на зрители и това е положението,  не им харесва, не им се гледа такъв съвременен сериал , в който няма забрадки и баладични турски песни Joy
И нещо от фб да ви усмихне деня

# 473
И в рейтингът на SOMERA от снощи  сме първи Simple Smile

П.С. Снощи пак е имало футболна среща Wink
Алекс, много благодаря Simple Smile

# 474
  • София
Мики, аз също мисля, че не беше проблем денят, но това с отлива на зрители не е окей за нашия сериал. Sad Чудно ми е как така лятото имахме толкова високи резултати, какво стана след това? Рейтингите рязко паднаха на 12-ти и 13-ти епизод. Какво се обърка, така да се каже?! Ох, наистина искам да спя спокойно, да не ги мисля тези рейтинги, да знам, че сериалът ни не е застрашен и ще го гледаме 30-40 епизода. 😭 Това е първият и последният сериал, който гледам в реално време! Повече няма да си причиня такъв стрес заради тези скапани рейтинги. 🤬
Добро утро Flowers Hibiscus
За мен рейтингът показва само едно , денят не е бил проблемът , просто има отлив на зрители и това е положението,  не им харесва, не им се гледа такъв съвременен сериал , в който няма забрадки и баладични турски песни Joy
И нещо от фб да ви усмихне деня

mi_si, а какъв рейтинг измерват Сомера?

# 475
Бърборанке , просто нямаше такава конкуренция тогава май. Ако имаше две опции за гледане, то и двете ще са с висок рейтинг, но като станат 6,7, нали виждаш сега какво се случи.
Ама да се надяваме, че дори и този малък скок нагоре, ще удовлетвори онези, които ги засяга и ще ни оставят на рахат. Ти недей се кахъри толкова, кой знае колко неща има, за които си нямаме и понятие, че се говорят и случват там във Фокс-а.

Аз се чудя следното, защо Джерен заведе Ферит в дома на Еда, тя също като Селин си има родители и къща? Мело също заведе Каан, но тук не помня историята с родителите й.. На родителите на Джерен толкова ли не им дреме с кого се среща дъщеря им?

Mi_si ем че да, то нас кой ни бресне за слива, ние рейтинг не правим, баси хората 🤬

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:40 от Nalbantova

# 476
Бърборанке, предпочитанията само на турския зрител Simple Smile

П.С. Лично мнение - рейтингът в Турция се прави въз основа на българската поговорка „Който плаща, той поръчва музиката“ ... това е положението

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:50 от mi_si

# 477
  • Кърджали
Джерен не се разбира с родителите си, Фифи също, Мело живее в къщата, заедно с Еда.
Джерен това обясняваш снощи на Ферит, понеже те двете с Фифи не се разбират със семействата си, а Айфер винаги  се е грижиламзс тях, са си създали нещо като алтернативно семейство. Дали да си обещание, че всеки ден ще го започват заедно, винаги ще закусват заедно. И винаги спазват това си обешание.
Сега докато приспивам Анди (тъй де, сина ми) ще преведа още някоя сцена

# 478
😈 Хюлия Авшар е доста млада за баба мисля. По-скоро лелята на Ферит? 😤

Става, става... Аз я харесвам, достойна баба ще е... И хич не е млада.... Нали в Мардин се омъжват рано-рано...?
Исках и друго да споделя... Размениха ролите на двамата наши герои в психологически аспект... В началото Еда беше спокойната, разбиращата, уравновесената, сега - напротив... Побърка я любовта на Серкан... Докато Серкан, който беше роботохолизиран, сега изпитва такива дълбоки чувства и се опитва по всякакъв начин от две серии насам  да "укроти" неукротимата енергия на Еда... И за тази ситуация нашият народ има обяснение... "С какъвто се събереш, такъв ставаш..." Simple Smile Дано поне в следващата серия, след разкриване на тайната, бариерата на несподеленото да е преодоляна и двамата да се успокоят и преминат на онази емоционална чЕстота, която да ги накара да затрептят едновременно,  в порива си един към друг...

# 479
Бърборанке, лелята на Ферит я видяхме още на годежа, просто в снощната серия Айдан я представи на Еда коя е. Това е тази Дерия - слагам снимка

Ако това е лелята на Ферит, коя е жената до Айдан в трейлъра - някой беше качил снимка с нов персонаж в офиса, от лайфа - снощи в лайфа, в АртЛайф бяха и тази жена и Айдан...? Коя може да е?

Общи условия

Активация на акаунт