Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 287
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
В момента ми се псува.VАм ане като Керем с усмивка..Ами направо със злоба... А не бях такъв човек...
От таз Селин и на Ферит не успях да се ядосам.Мекотело жалко
Псувай си Алекс.. И аз това правя🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

# 286
  • София
значи има фраг! благодарско! Анчето!

# 287
Ето ви един симпатичен, пиян Серкан Gift Heart

# 288
  • Кърджали
Щом са пуснали промото, значи серията е на края..V А аз се надявах на още малко. Сега ще го преведа. Пак ще има и тъга и забава...

# 289
# 290
# 291
  • София
Изгледах фрага за следващия епизод! Качен е в Ютуб. Анчето е качила линк, затова няма да се повтарям. Момичета, Селин вече започна много да ме дразни. Знам, че я оправдавах, опитвах се да я разбера, давах й шансове, но край - то нейната наглост край няма. Още ли се бута между Серкан и Еда? Що за липса на достойнство е това? Бясна съм й. Ама и на Серкан скоро много ще се ядосам, ако не я постави на мястото й веднъж завинаги и не я разкара от живота си!

# 292
Пърл я няма този еп, забелязахте ли?

Добре ,че я няма ,тя е другият ми дразнител ...Супер праволинейна ...до баналност ,няма угодия и на нея .....

# 293
  • In the light side of the Moon!
можеха малко повече да ни отпуснат от под душа....
големи скръндзи са...... какво е това, няколко секундички. Язък им за мокренето само!!!!

Най-вероятно ще ни покажат повече като ретроспекция, така както ни показаха малко повече от нощта с драпериите/завесите няколко епизода по-късно! Така предполагам, надявам се!

от твоята клавиатура в ушите на Айшето. Smiley

Фрагчето е хубаво!

# 294
Добре де, в новия епизод вярно ще има драма, разбирам го. Еда ще е разочарована.
Селин какво прави на тържеството, нагла такава??? и Серкан й се радва?!?!? Чакайте сега... той напук на Еда ли прави, иска да я кара да ревнува ли?!?!?!??

# 295
  • София
Хареса ми трейлъра, виждам тъжната, наранена и разбита от новините Еда бързо се взема в ръце! Борбено момиче, затова е любимия ми образ в сериала!

# 296
Домашните ме питат свърши ли ми филма,застрелях ги с поглед и и м казах че ще говоря след 10 минути....бясна съм 😡

# 297
ФРАГ:
-Виж знам, че нищо няма да се промени, но съм влюбен в теб от първия ден. Опитах се да говоря с теб, но не се получи. Страхувах се, че няма да ми простиш.
-Да беше казал, да беше честен с мен, щях да ти простя. Щях да ти кажа да се борим заедно.
-Не искам да носиш последствията от тази грешка.
-Не ти вярвам вече.
-Тези прикрасни господа не искат да се присъединят тази вечер. Най-вече Серкан
-Серкан.
-Как го убеди?
-После ще ти разкажа.
-Спечелилата нали ще излезе на среща със Серкан?
-Какво?
-Добре, а разбра ли с кого ще се срещнеш?
-Да!

Алекс, тъкмо като стане така, че пишем едновременно, ако едната не е разбрала нещо, а другата е, си помагаме една на друга Hug

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 22:08 от ali.yor

# 298
  • Кърджали
ПРЕВОД НА ПРОМОТО ЗА 20 СЕРИЯ
/Не викам, просто да привлече внимание в калабалъка/

Серкан: Виж знам, че нищо няма да промени.Но аз съм влюбен в теб както в първия ден.Опитах се да говоря с теб, но не успях. Изплаших се, че няма да ми простиш.
Еда: Ако ми беше казал,ако беше честен, щях да ти простя. Щях да кажа - ела, заедно ще преборим всичко
Серкан: Не исках да носиш тежестта от моите грешки
Еда: Вече не ти вярвам
Айдан: Тези прекрасни господа не искат да участват на търга тази вечер .Най-вече Серкан.
Еда: Серкан ли
Айдан: Как го убеди
Еда: После ще ви разкажа
Някоя си: Която спечели, ще излезе на вечеря със Серкан
Еда: Ясно ил е вече ....Коя ще вечеря с теб ?
Серкан : Да

А, заедно с Али...Но няма да го трия, да си седи

# 299
  • София
явно това е краят на серията...отново реклами...

Общи условия

Активация на акаунт