Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Това беше

Пуснаха трейлъра и сега вървят надписи..

# 331
Замислих се нещо. Възможно ли е другата серия да видим бабата?
Наистина, трябва да разгадаем другите двама актьора кои биха могли да са, защото са под въпрос.
Момичета, за един ден изписахме 22 стр!

Още  един фраг ,озет и евентуално нови герои ...и  още 2 теми  до събота ...Кой като нас !?!?!

# 332
Ще се  сдобрят нашите хубавци, когато се наложи Еда да спасява Серкан от лапите на баба си.

# 333
По Фокс пак почваме ... Simple Smile

# 334
  • Кърджали
sofia26 , нормално Айдан първоначално да има предразсъдъци към Еда. Някое момиче хванато от улицата, пред смятаната за идеална  бъдеща /тогава вече бивша/снаха за сина и, която е израснала пред очите им, съдружници в холдинга.. Но колкото повече опознаваше Еда, толкова повече я възприемаше като специална.Просто и трябваше време да си го признае. точката на пречупвае беше помощта и да излезе първия път /със завързаните очи/, това момиче нямаше никаква причина да и помага, н онаправи нещо, което ниой не успя а направи преди това - ни близки, ни терапевти. И Айдан го оцени. След разговора с терапевката вече си го призна и на глас. Връзката майка - син в сериала също е много силна, Айдан иска Серкан да е щастлив и обичан /защото досега никой, дори и родителите му не са го обичали като хораат /...И  видя че само Еда го обича така...И най-важното - че синът и я обича повече от всичко ....
След образите на Серкан и Еда, този на Айдан ми  е най любим...

# 335
Почти милион ударихме с този фраг, за няма и половин час.. Почти!
Вярвам, че сериала ни е спасен и ще бъдем бетон !

# 336
Благодря момичета за чудната компания,Благодаря на Алекс и Али за преводите!❤🧡💛
Лека вечер от мен!

# 337
  • Плевен / София
Аз си мисля, дали пък не и сипал от нейния чай.....тези малки чашки....ми навяват мисли.....
радвам се обаче, че вече няма премълчани неща между Серкан и Еда...Тя ще вика....ще се сърди.....няма да му вярва, но тук е неговата сила....да я накара да повярва отново в него и любовта му.....Наистина роботът се е влюбил от първият момент....иначе не би сключил такъв абсурден договор и не би се променил...Айдан ми напълни сърцето...как тиччаше след Еда....
Лека нощ...мисля, че тази тема ще е аут до понеделник....

# 338
Благодаря, момичета! Страхотна компания сте!
Аз пък ще защитя Ферит, той туко що излезе от една връзка, щеше да се жени. Не знам какво точно каза на Джерен, но според мен трябва да е наясно със себе си преди да започне отношения с друга жена.
Деси Hug за новата връзка си права , но какво прави с Джерен , не е сляп ,че тя го харесва  ? Аз  не го харесвам Ферит като го гледам как се държи въобще , Мутьо Марийкин от всякъде . Ако ще се стегне и ще се държи като мъж , чак тогава му давам Джерен .
Алекс Hug , Али Hugмного благодаря за превода Flowers Hibiscus

# 339
  • Кърджали
След малко може да преведа някои моменти по като хората
Ама още не ми е минал яда към Селин...

: dessince , Ферит каза на Джерен, че е започнал да флиртува с нея за да дразни Селин, да я накара да ревнува. Но сега съжалил....Бил я харесал много..Искал само мало време преди да започне нова връзка
Джерен хубаво го попита как след тези думи изобщо очаква връзка

# 340
Алекс ,черните точки няма да ѝ ги залича на Айдан ,ако ще и звездите  от небето да свали . Арогантна  е !
/За  по-лесно ми казвайте Софи , нищо че съм и прабаба / Flowers Hibiscus

# 341
Моомичета не бойте се, след първоначалния шок Еда ще прости, тя също толкова много си обича роботчето, само малко ще си поиграе с него. Скъса ми определено сърцето сцената пред къщата на Еда и признанието му колко много я обича. Разрева ме.
Редактирам се за да благодаря за превода на Алекс и Али:heart_exl:

# 342
  • София
Ето, тази очарователна, предизвикателна и усмихната Еда Йълдъз  ни очаква в следващия епизод! Стъпила още по-здраво на краката си! Неглижирала всички, които съсипваха бавно и методично спокойните й и щастливи дни! Крайно време беше да научи истината и сама да реши накъде ще поеме нататък, с кого иска да бъде, какво иска да прави! Харесвам я такава, въпреки че в първата част от трейлъра ще плача заедно с нея, ще скърбя заедно с нея  и ще й съчувствам!

# 343
  • София
Момичета, провеждам следната анкета, за да се разнообразим. 😎 Имам два въпроса към вас и искам да чуя отговорите ви. Особено на първия и особено отговора на Налбантова. 😂

Въпрос 1: Какво точно се случи под душа според вас?

Въпрос 2: Дайте предположение за рейтинга утре. Аз залагам на 7.84 в тотала и сме 100 про първи. 🤩

# 344
Чакам Мардинската "феодалка " и истината за Ефе ,тъмен ми  е ..

Общи условия

Активация на акаунт