Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 280
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен / София
Еда ще е бе... Серкан тепърва ще има да търчи по петите и..
доклокото разбирам ще се наддава за нещо и спечелилият ще излезе на вечеря със Серкан.
Серкан ще плати, ама ще излезе на вечеря с Еда.Друг вариант има ли?
Йок.....иначе социалните мрежи ще гръмнат....

# 316
Ей , лудитееее Grinning с голям зор ви изчетох ! Епизодът много ми хареса , но с абсолютно нищо не ме изнензда . За Ефето  пак да кажа - милсля ,че бабата го е изучила наверемето и той и дължи благодарност .
Умрях си от смях с вас , да знаете .Аз също се опитвам да разбера Пернатата , ама и на мен ми е трудно . Флюбена , ама като няма ответ , си запази достойнството бе , момиче Imp
 Също така като вас си умрях от страх да не прибегнат до клишето на Серкан да му се привиди Сърничката , а то - Проскубаното пиле Stuck Out Tongue Winking Eye
И момичета , не се ядосвайте за сцената под душа , представете си само колко дълго са я снимали Керем и Ханде Joy . Не мога да се въздържа , но има ашк във въздуха и , ако не се е случило нищо , скоро ще се случи , между тях не е огън , а направо радиация Heart
Аз този Ферит не го харесвам , не обичам слаби хора . С Джерен са в еднаква ситуация - богати деца на амбициозни родители , но тя е боец , а той е Мутьо Neutral Face , даже се чудех ,че някои тук ги харесваха заедно

# 317
  • Кърджали
Доклокото разбрах казват "Kazanan Serkan'le yemege cikacak" в превод - която спечели ще излезе със Серкан на ввечеря..VМалко по -късно ще сложат субтитри на фрага на турски и тогава ще съм съвсем сигурна...
Предварително се знае коя ще спечели.. Айдан ще позволи ли Серкан да вечеря със Селин... Не..Серкан ще излезе ли на вечеря с друга..тц..Сега Еда как ще се съгласи да излезе на вечеря с него - ще видим

ни Селин, ни Ферит се опитвам да разбера вече..То бива , ама толкова не бива...
Толкова се ядосах на Селин, че от 10 минути гледам любимата ми сцена от тази серия е качена, а аз не мога да се навия да си я пусна...

# 318
Еда ще е бе... Серкан тепърва ще има да търчи по петите и..
доклокото разбирам ще се наддава за нещо и спечелилият ще излезе на вечеря със Серкан.
Серкан ще плати, ама ще излезе на вечеря с Еда.Друг вариант има ли?
Йок.....иначе социалните мрежи ще гръмнат....
Има, има... свекървата да спечели, ама да подари наградата на снахата Wink
Доклокото разбрах казват "Kazanan Serkan'le yemege cikacak" в превод - която спечели ще излезе със Серкан на ввечеря..
Да така казват, но не можах да слушам със слушалки и чух kiziniz (дъщеря ви), но сега със слушалките ми се изясни.

# 319
  • София
ПРЕВОД НА ПРОМОТО ЗА 20 СЕРИЯ
/Не викам, просто да привлече внимание в калабалъка/

Серкан: Виж знам, че нищо няма да промени.Но аз съм влюбен в теб както в първия ден.Опитах се да говоря с теб, но не успях. Изплаших се, че няма да ми простиш.
Еда: Ако ми беше казал,ако беше честен, щях да ти простя. Щях да кажа - ела, заедно ще преборим всичко
Серкан: Не исках да носиш тежестта от моите грешки
Еда: Вече не ти вярвам
Айдан: Тези прекрасни господа не искат да участват на търга тази вечер .Най-вече Серкан.
Еда: Серкан ли
Айдан: Как го убеди
Еда: После ще ви разкажа
Някоя си: Която спечели, ще излезе на вечеря със Серкан
Еда: Ясно ил е вече ....Коя ще вечеря с теб ?
Серкан : Да

А, заедно с Али...Но няма да го трия, да си седи
Еда печели нали.....

Ами не е 100% сигурно, защото за момент показаха и Селин! Очевидно, че и тя участва в дефилето, може и тя да спечели! Едва ли след събитията от днешния епизод тази персона ще се спре! Не мога да измисля, какво трябва да се случи още, или какво трябва да й се каже, за да разбере къде й е в действителност мястото!

Съжалявам да го кажа, но в темата много пъти беше писано, че Селин не е сериозна интригантка! Оказа се, че е! И лъже, и се интересува от неща, които не я касаят! Просто в нейния образ Айше Кутлу е събрала почти всичко негативно, което се е сетила за второстепенен женски образ! Страхотна героиня е спретнала, яко ни лази по нервите! Вече 19 епизода! И перспективата е да я гледаме още очевидно!

P.S. И да си кажа, докато не съм забравила, че отново съм разочарована от Серкан Болат! След като в такъв важен момент той не можа да каже на Селин "Git", така както категорично каза на Еда в края на еп. 7, всички влюбени погледи и думи за мен са напълно омаловажени!

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 22:27 от nrgmama

# 320
Благодаря на Али и Алекс за това, че винаги са на линия и превеждаха, за да може поне малко и ние да сме в час на най-основните моменти в серията! Heart
Благодаря и за компанията Ви момичета! Heart

Помните ли? Бях казала, че КАТЕГОРИЧНО не искам нищо да чета и да гледам предварително, защото изненадата я няма никаква. Е, не издържах. Повече от седмица да чакам за превод ми идва в повече, та днес се изкуших Grinning Е, вярно, онлайн гледах само в края, четох просто преводите , но не съм гледала серията. Надявам се, че като гледам превода ще ми е интересно.

# 321
Алекс, Али невероятни сте! Flowers Hibiscus Hug

# 322
  • Плевен / София

Аз този Ферит не го харесвам , не обичам слаби хора . С Джерен са в еднаква ситуация - богати деца на амбициозни родители , но тя е боец , а той е Мутьо Neutral Face , даже се чудех ,че някои тук ги харесваха заедно
аз писах, че за мен е мухльо...но ми се искаше Джерен да го промени...но мекотелото си е мекотело...Ферит направи това, което Селин направи с него...

# 323
  • София
След като прочетох и превода на Алекс, навързах нещата. Оф, надявам се Селин най-после да отстъпи, нямам нерви за нея повече. Нека не им се бърка на нашите. Друго занимание да си намери. Да ходи на йога с Пъръл или да се запише на грънчарство. А най-добре да замине с Ефе за Италия - да му оправя имиджа, например. 😏 Дано Еда да спечели и да имаме романтична вечеря. Явно ще има драма, но ще само в началото на епизода. Simple Smile

# 324
Проскубаната нагла кокошка видяхте ли в какъв тоалет се е подредила - катя някоя гейша. Мизерницата й с мизерница.
Като довтаса при Серкан беше с намерението да го "освободи" от тайната. Разбирам защо не можеш да бъдеш с Еда, няма нужда повече да криеш, давай да продължим напред заедно. Така ми се стори подтекста на казаното от нея и нахилената й надменна физиономия към Еда.
Демек, няма как вие двамата Серкан и Еда да сте заедно защото баща му е убил родителите ти. Как не й трепна пилешкото сърце.

# 325
  • София
обявиха, че след 2 минути ще пуснат по FOX фрага...

# 326
Скъпата на сърцето ни Еда дали няма да скрои номер на Серкан - много невинно го попита дали знае...

# 327
Айдан да не е вчерашна, че да остави наградата да отиде в неправилните ръце Simple Smile

Айдиту и тя колко пъти загори манджата ...то не беше пренебрежение ,самочувствие .Само като си спомня годежа . А и при нея "интереса клати феса "  Еда като я изведе извън имението и после при Серкан ....а беше чичекчи къз...
Единствен Серкан  оцени  Еда  още с първото виждане , беше омагьосан , а като се знае какъв  "педант " е ....

# 328
Благодаря, момичета! Страхотна компания сте!
Аз пък ще защитя Ферит, той туко що излезе от една връзка, щеше да се жени. Не знам какво точно каза на Джерен, но според мен трябва да е наясно със себе си преди да започне отношения с друга жена.

# 329
Замислих се нещо. Възможно ли е другата серия да видим бабата?
Наистина, трябва да разгадаем другите двама актьора кои биха могли да са, защото са под въпрос.
Момичета, за един ден изписахме 22 стр!

Общи условия

Активация на акаунт