Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Оо благодаря Ви! Значи Еда печели!!
Олмаз - не че знам какво значи това де.

# 301
  • Плевен / София
Домашните ме питат свърши ли ми филма,застрелях ги с поглед и и м казах че ще говоря след 10 минути....бясна съм 😡
Аз направо... а на Селин ми идва...
Благодаря на всички за коментарите , на Али и Алекс за преводите....

# 302
Домашните ме питат свърши ли ми филма,застрелях ги с поглед и и м казах че ще говоря след 10 минути....бясна съм 😡

Изпрати ги  на ХОТЕЛ....

# 303
Хареса ми трейлъра, виждам тъжната, наранена и разбита от новините Еда бързо се взема в ръце! Борбено момиче, затова е любимия ми образ в сериала!
+1
Само че смятам, че Еда ще се заключи някак в себе си, като защитна реакция и ще го кара на сарказъм, намеци и някакви такива неща, само и само да постави на място момчето с перчема.
Е, естествено, че ще е Еда печелившата. . Или оназ русокоса кокошка със сини очи, за да има драма и Еда да си каже - ТОЙ Е МОЙ, кокошко заспала".
Пеперудке означава "Няма начин"

# 304
# 305
  • Плевен / София
ПРЕВОД НА ПРОМОТО ЗА 20 СЕРИЯ
/Не викам, просто да привлече внимание в калабалъка/

Серкан: Виж знам, че нищо няма да промени.Но аз съм влюбен в теб както в първия ден.Опитах се да говоря с теб, но не успях. Изплаших се, че няма да ми простиш.
Еда: Ако ми беше казал,ако беше честен, щях да ти простя. Щях да кажа - ела, заедно ще преборим всичко
Серкан: Не исках да носиш тежестта от моите грешки
Еда: Вече не ти вярвам
Айдан: Тези прекрасни господа не искат да участват на търга тази вечер .Най-вече Серкан.
Еда: Серкан ли
Айдан: Как го убеди
Еда: После ще ви разкажа
Някоя си: Която спечели, ще излезе на вечеря със Серкан
Еда: Ясно ил е вече ....Коя ще вечеря с теб ?
Серкан : Да

А, заедно с Али...Но няма да го трия, да си седи
Еда печели нали.....

# 306
  • In the light side of the Moon!
Значи това лайф гледане, хич не е лесно. Напрегнах се! Гледам, нищо не разбирам, следя тук, следя епизода......

Отначало еп ми се стори муден, но знам, че много неща се разтулиха и че със субтитрите ще е хубав.

# 307

Изпрати ги  на ХОТЕЛ....

Joy Само да мълчат ,да кимат и да лягат ,ще се смиля над тях Joy

# 308
  • София
Алекс, Али, приемете искрената ми благодарност, за това че ви има, че сте толкова преданни на темата, че споделяте времето и знанията си с нас! Правите ни съпричастни, активно пишещи, щастливи! Бъдете здрави, усмихнати и успешни! 

# 309
Кога излизат рейтингите?

# 310
Благодаря ви,момичета за компанията и специални благодарности на Александра и Али за превода...Незаменими сте! Бъдете здрави!
 Серията на мен ми хареса, дано и на драгия зрител от Турция също, за да имаме висок рейтинг утре..

# 311
  • Кърджали
Еда ще е бе... Серкан тепърва ще има да търчи по петите и..
доклокото разбирам ще се наддава за нещо и спечелилият ще излезе на вечеря със Серкан.
Серкан ще плати, ама ще излезе на вечеря с Еда.Друг вариант има ли?

# 312
  • София
“Влюбен в теб от първия ден.” Как така? Демек си признава, че се е влюбил в нея, още когато го закопча с белезниците?! Вай бе! “Щях да ти простя и да се борим заедно.” За какво да му прощава? Той вина за инцидента няма. С кого ще се среща Серкан? С чия дъщеря? Само не със Селин! А Еда и тя ли ще излиза на среща с някого? Ооо, не! Само да не вкарат сега някой истински съперник за любовта й. Някой нов герой. 🤮 Това няма да го понеса. Разбирам Еда да му се сърди за това, че се раздели с нея, без да й каже истината. Да му е обидена, че скри от нея, че толкова време я кара да страда и да се измъчва, защото тази раздяла я изтормози и Серкан доста я обърка, но за инцидента се надявам да не му се сърди. И все пак... не искам да тръгва по срещи с други! Олмаз. 🤬
ФРАГ:
-Виж знам, че нищо няма да се промени, но съм влюбен в теб от първия ден. Опитах се да говоря с теб, но не се получи. Страхувах се, че няма да ми простиш.
-Да беше казал, да беше честен с мен, щях да ти простя. Щях да ти кажа да се борим заедно.
-Не искам да носиш последствията от тази грешка.
-Не ти вярвам вече.
-Тези прикрасни господа не искат да се присъединят тази вечер. Най-вече Серкан
-Серкан.
-Как го убеди?
-После ще ти разкажа.
-Дъщеря ми ще излезе на среща със Серкан.
-Какво?
-Добре, а разбра ли с кого ще се срещнеш?
-Да!

# 313
Айдан да не е вчерашна, че да остави наградата да отиде в неправилните ръце Simple Smile

# 314
Кога излизат рейтингите?
Утре към 10 сутринта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт