Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Седмото небе
Жани, разгледай тук, поне хубаво са описани и прецени.
https://douglas.bg/marki/shiseido/kozmetika?line=16820&produ … uct_list_dir=desc
Те сега като обновиха линията и продуктите са станали много. И като си избереш потърси някъде хубава цена.
Аз бях пробвала от мостри само флуида за комбинирана кожа с фактор и околоочния, бяха страхотни, но така и не стигнах до покупка. На Шисейдо много харесвам измиващите продукти. Особено пяната в черната туба, но ми е над психологически-финансовия праг за почистващ продукт.
Мисля, че в сайтовете от където скоро купувах парфюми мярках хубави оферти за марката. Ако ги открия ще пиша пак.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:47 от * SUPERGIRL *

# 211
За суха категорично, има разлика в ефекта на този за суха, и на този за нормална или смесена. Много по-добър е ефектът на този за суха. Не е тежък в никакъв случай.

# 212
  • Sofia
За суха категорично, има разлика в ефекта на този за суха, и на този за нормална или смесена. Много по-добър е ефектът на този за суха. Не е тежък в никакъв случай.
Това исках да чуя Simple Smile значи enriched 🌺

# 213
# 214
Когато избирам крем, за мен е важно да няма силикони и алкохол, също парабени, парафин и т.н.
В аптеките не открих такива, или имаха едното, или другото, мисля само два открих, но все им се чудих и цената не беше ниска. А и винаги оставят усещане за маска, после кожата се 'задъхва', става ми топло, потя се около носа и брадата, челото, и това заради гадния филм, който оставят.
Затова се насочих към натурални, био кремове. Първо пробвах bio vital на Дева, но е прекалено лек. Изобщо не хидратира.
После си взех няколко крема от zoya.bg, на Handmade Naturals за много суха кожа със син етикет и Replenishing с роза и шипка за суха и зряла. Синият беше мазничък, но има ужасна миризма на лавандула. След като мине време не лъщи така, но не оставя кожата хидратирана в дългосрочен план. Розовият е по-лек, но пак е леко мазен, но лицето не лъщи, по-приятна миризма, като роза с шипка, деликатна, но чак приятна не. Нещо не ми харесаха.
Накрая си взех крем с Мимоза на Biobaza. По-евтин беше от тях, 50мл за 19.90 лв. Очарована. Прекрасно и дългосрочно хидратира. Ухае прекрасно. На свежа зелена липа и зеленина. Страхотна консистенция! Става и за мазна кожа, в началото при мазни кожи леко ще лъщи деликатно, но след като попие до 10 минути става матово. !  Свеж, хидратира прекрасно, кожата е уникална мека, еластична! Няма потене. Дълго време остава първоначалното усещане след намазване. Еластична кожа.

Балсамите им за устни също са уникални. Харесвам най-много този с мед и джинджифил. Джинджифила не се усеща в аромата, по-скоро е като мед и мляко на аромат.
Това е, дано на някой му е от полза. Аз повече крем няма да търся, оставам си на този. Не ми се иска да имат алкохоли и да ми сушат кожата и т.н.
За мен никой крем не може да махне бръчките, старостта така или иначе идва, важно е добре да се хидратираме и да спим и да ядем правилно.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 12:48 от kristianaVelikova

# 215
Момичета,от къде си купувате Апивита?Благодаря
Аз ги купувам от аптеки Subra и от Аптека24.gr. Скоро забелязах, че и Нотино предлагат марката.
https://apteka24.gr/bg-product-details-3314.html

# 216
Здравейте, коментирахте алкохол в тоници и лосиони ... аз вчера получих този лосион https://www.amazon.de/-/en/Clinique-Anti-Blemish-Solutions-Clari … 018563&sr=8-1 (не го бях пробвала преди), но с отварянето на капачката ме лъхна много, много силна миризма на алкохол. Погледнах състава и естествено алкохол денат на първо място. Ще го пробвам, но много ме е яд, че не четох съставките преди да поръчам.

# 217
Здравейте, коментирахте алкохол в тоници и лосиони ... аз вчера получих този лосион https://www.amazon.de/-/en/Clinique-Anti-Blemish-Solutions-Clari … 018563&sr=8-1 (не го бях пробвала преди), но с отварянето на капачката ме лъхна много, много силна миризма на алкохол. Погледнах състава и естествено алкохол денат на първо място. Ще го пробвам, но много ме е яд, че не четох съставките преди да поръчам.

Ами от едно шишенце едва ли ще ти навреди толкова, просто може ако ти е по-суха кожата да я пресуши малко, да наруши бариерата и да излезнат пъпчици и зачервявания. А може и само с пресушаването да минеш. За пъпчици ще е добър да ги третираш сигурно, само на проблемни места, когато излизат. И аз се изморявам от това четене на етикетите за всичко. Отнема много време, но като си намериш продуктите, после купуваш пак от тях без да се замисляш. Виж, той даже си пише, че е против пъпки. Пробвай го поне, а ако ти суши наистина остави само за определени зони, когато има нужда.

# 218
Ще го пробвам със сигурност, с нормална кожа съм (от носенето на маска често се появява някоя пъпчица).

Пробвай го поне, а ако ти суши наистина остави само за определени зони, когато има нужда.

# 219
И аз от носенето на маски редовно имам гадни подкожни на брадата, ужас! Лекувам ги със спрей Неомицинум. Но се дава само с рецепта. То е антибиотик за кожа, с антибактериална активност. Някои го ползват и при изгаряния. Скоро заради операция ми го изписаха и го приложих и на пъпките и ми допадна, веднага се свиват и изчезват. Някак действа в дълбочина маха бактериите под кожата. После мажа коректор отгоре и съм готова.

# 220
Здравейте, търся съвет за дневен крем. От доста време не мога да намеря подходящия, всичко ми прави филм на лицето и кожата ми започва да лъщи. Търся мнение за следните продукти, кожата ми е смесена с Т зона, склонна към омазняване:
https://www.notino.bg/svr/hydraliane-lek-krem-za-lice-za-intenzi … tacija/#tabAnchor
https://www.notino.bg/neutrogena/curcuma-clear-lek-khidratirassh-krem/#tabAnchor
https://www.notino.bg/neutrogena/hydro-boost-face-zasshiten-krem … spf-25/#tabAnchor

Използвам хидратиращ концентрат на SVR и съм супер доволна, май съм се насочила и към крема. В същото време използвам измиваща пяна на Neutrogena, пак съм доста доволна. Какво мислите, дали да избера концентрат и крем от една и съща марка и линия?

# 221
landlake, тази серия на Клиник е специално предназначена за акне, много помага, но и много изсушава. Аз я използвах преди 10ина години в ранните си 20 години, чудесно ми се отразяваше на проблемната тогава кожа. Сега вече имам значително по нормална кожа, от време на време ми излиза по някоя пъпка, сега от маската като всичи ми излизат където ми търка маската. Ползвам същата серия, но само на проблемните места, особено този лосион, доста е силен и пресушава, но това си е неговата цел така или иначе. За да не съм съвсем офтопи, хидрантът който е като следваща стъпка балансира нещата, наистина трябва да се подхожда с внимание, особено за суха и нормална кожа.

# 222
О, този тоник и аз си го купих без да искам неотдавна Joy В магазина нямаше този, който обикновено ползвам и anti-blemish solutions беше първия, който ми се изпречи пред очите. Бързах и изобщо не съм обърнала внимание, че не пише anti-redness, която серия e за чувствителна кожа склонна към зачервяване и ми е супер, а anti-blemish ....  Joy Е, усетих се чак, когато го отворих и усетих миризмата на спирт и лекарства Joy Не е драма, имам тийн, на който от време на време му излиза някоя пъпка. За тези цели върши доста добра работа. Отгоре му давам да слага хидратиращото гелче на Клиник, което ми е подарявано с разни покупки и също не става за мен, но за него е съвсем ок.

# 223
Хидратиращото гелче кое е? За лосиона за суха кожа DDML ли става въпрос? Точно него си купих и много ми хареса. Прави кожата мека и хидратира без да отавя мазен филм. Аз съм с нормална, зимата леко суха кожа и ми е достатъчен като за дневен крем

# 224
Това е гелчето
Скрит текст:
Лосионът е друг продукт. Имам, във варианта за суха кожа.
Скрит текст:
Комбинирам със зеления успокояващ концентрат и ми е супер.

Общи условия

Активация на акаунт