🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 26 464
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не ми е Коцето Калки Баба Яга. Уликите не пасват, освен това да е чак толкова пъргав като него... Гласът много прилича, но на него не му се налага много да го преправя освен в ниския регистър. Бабата снощи обаче беше с маратонки.
Може и черни маратонки да бяха, да.

# 106
И на представянето Баба Яга беше на равни обувки, а не на обичайните токчета. Не мога да преценя обаче дали са същите маратонки като от песента по-късно, защото се виждат само за секунда.

# 107
Баба Яга ту е на токчета, ту не. Последните две-три изпълнения са на равни обувки, на Speed също.

# 108
Аз да ви кажа мисля, че и "агента" тук си е самия Боби.🤪🤪
Хихи, добра конспирация.
Ми освен агентката ни да каже сега дали са същите маратонки и вече съвсем ще забием пирона.

# 109
  • Испания
Яката Баба Яга беше с черни чорапи и черни маратонки. Не мога да направя читав скрийншот, защото не спира да се движи.

# 110
Аз да ви кажа мисля, че и "агента" тук си е самия Боби.🤪🤪
Хихи, добра конспирация.
Ми освен агентката ни да каже сега дали са същите маратонки и вече съвсем ще забием пирона.

Хаха, до обувките не можах да стигна, беше тъмно. Но беше със сиво шушляково яке и сини дънки, за това съм сигурна Wink

# 111
Мисля, че това с появата ще бъде обяснено и оправдано след като героят си свали маската, надявам се - като победител.
Иначе- нали и при заснемането на уликите казваха, че не участва самия маскиран, а дубльор? Защо в единия случай да може, а за представянето да не може на същия принцип? Важното е на сцената за изпълнението да е истинският участник.

# 112
Има доста ясна снимка с маратонките във Фейсбук.

Скрит текст:

# 113
Хаха, до обувките не можах да стигна, беше тъмно. Но беше със сиво шушляково яке и сини дънки, за това съм сигурна Wink
Еее, ама какъв агент си ти?! Трябваше папарашки снимки да направиш, селфи и да си сканираш и личната карта накрая, че виж как не ти вярват.
Ще си останеш с половин порция цаца, май-май.

# 114
# 115
Маратонките най-ясно се виждат като е седнала на масата за разпит и си вирна крака, за да го покаже на Азис. За черните чорапи не знам, може и с чорапогащник да е била.

# 116
Еее, ама какъв агент си ти?! Трябваше папарашки снимки да направиш, селфи и да си сканираш и личната карта накрая, че виж как не ти вярват.
Ще си останеш с половин порция цаца, май-май.

Ето, отчитам го като пропуск, не ме бива в детективската работа май. Следващият път няма да се самопредлагам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 117
На мен снощи ми направо впечатление нещо за Баба Яга- предположения на панела за Боби имаше, но никой не коментира представлението. А помня като сравнение- когато Азис коментира за Златка като предположение за Хищницата, че не можело да е тя, че детето ѝ и имало РД.

# 118
Moon, гледай сега какво стана. Вися там на студа, накрая се оказа, че и бирата трябва да си плащаш, и цацата. 😃

# 119
Moon, гледай сега какво стана. Вися там на студа, накрая се оказа, че и бирата трябва да си плащаш, и цацата. 😃
Ааа,не! Не се отмятам,заслужи си ги момичето!Въпреки че можеше за по-голямо потвърждение да го попита нещо от сорта"Абе тук една Баба Яга да сте виждали" ,да видим какво ще отговори.А за този,дето се усъмни ,че нашия агент е самия Боби,ще кажа че от това по-хубаво няма-аз ще си пия бирата с цацата с него:smiles:SmileSmileSmile

Общи условия

Активация на акаунт