🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Крайно време беше.

# 646
  • където ми харесва
Казах ви аз, още в началото на вечерта, че Деси ще свали горните 2 макарона 😀

# 647
Ето затова Деси пя като себе си тази вечер, като за последно!

# 648
  • Испания
Слава Богу!

# 649
Единия дразнител си тръгва, но няма пълно щастие, другия остава да ме тормози и на финала.

# 650
  • Варна
Ето затова Деси пя като себе си тази вечер, като за последно!
А, тя щото пък предните пъти не пя като себе си...

# 651
ми да,логично беше да оставят по-мистериозния образ за финал,въпреки че Християна като пеене хич,ама хич не ме впечатли в тоя формат.

# 652
И все пак ме е яд за Макаронката, предпочитах Хищната аут, ама не ме питат.

# 653
Хайде сега да сваля маската. Джуди хубаво каза, че това не е музикален конкурс, време беше да си ходи.

# 654
Май само аз се радвам, че Хищницата е на финал. И не е речено Християна да пее като славей през цялото време. Ако бяхме я познали от първото предаване, щяхте да се чудите защо продължава напред и то на финала, както сега е с Булката и Невена.

# 655
Ако не спечели Баба Яга, направо не знам. Освен, че е топ отвсякъде и ги минава по всички параметри, Невена и Християна са печелили музикални формати, а Боби е бил втори във “Вип Денс”. Заслужава вече да дадат и на него победата. Която, между другото, си и извоюва изцяло.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 11:18 от Moon1619

# 656
  • София
Май само аз се радвам, че Хищницата е на финал. И не е речено Християна да пее като славей през цялото време. Ако бяхме я познали от първото предаване, щяхте да се чудите защо продължава напред и то на финала, както сега е с Булката и Невена.
И аз донякъде, макар че щях да съм по-радостна, ако беше някой по-известна (напр. Златка). Че аз как да я позная, като преди не бях и чувала за нея?!

# 657
Ако не спечели Баба Яга, направо не знам. Освен, че е топ отвсякъде и ги минава по всички параметри, Невена и Християна са печелили музикални формати, а Боби е бил втори във “Вип Денс”. Заслужава вече да дадат и на него победата. Която между другото си и извоюва изцяло.
Ще му стискаме палци!Напълно заслужава победата.Но дори и да не спечели,има цялата ни любов и адмирации!Спечели си ги заслужено!  Я!Десислава!Не очаквахме!

# 658
И аз се радвам за Хищницата, просто много ми хареса това момиче от Х-фактор, от интервютата с нея, симпатична ми е и ми харесва как пее.

# 659
Да си беше тръгнала там по коридорчето, както се беше засилила, така или иначе нямаше никаква изненада.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 23:01 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт