🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Какво значение има какво е предаването? Важното е, че ако иска, може да звучи по коренно различен начин - може да си преправя гласа, да имитира, може 100 неща, въпреки това в “Маскираният певец” изпя 12 песни и на всичките до една звучеше като себе си.

# 676
Не съм фен на Макарона, не ми беше любим герой. Но за мен Десислава е една от най- добрите певици. Не само в нейния жанр. Може да пее всичко и е сладурана, за разлика от киселата Есил.

# 677
  • София
Една от най-добрите ни певици не е учила музика и ги прибира в джоба си повечето съвременни изпълнители

# 678
Харесвам Десислава. Поли Генова толкова пък бягаше от себе си, че отпадна и отнесе доста критики, че пеела фалшиво...Не е много ясно какво иска публиката, явно нещо средно. Иначе и аз се радвам, че Макарона не е на финал.

# 679
  • Бургас
Хареса ми и на мен Десислава. Слушах я с удоволствие днес.
 Разбира се Баба Яга е номер едно.

# 680
Поли според мен отпадна заради кофти избора на песен, не заради това, че фалшивееше. “Paranoid” не беше за втори лайф.

# 681
Не знам за кой път стана ясно, че не те си избират последователността на песните. Поли пък в Капките цял сезон пя като себе си и реално победителят тогава нямаше конкуренция.

# 682
Кога съм казала, че тя си е избрала последователността? Казах, че е кофти избор за втори лайф. Не съм уточнявала дали е избор на изпълнител, музикален продуцент, режисьор или който и да било.

# 683
Пуснах само свалянето на маската-твърде много грим ми се струва. Имам усещането, че я бяха оправили по време на рекламите.

# 684
Предполагам ги гласят по време на рекламата, когато свалят маската.
Иначе, ако стои цяла вечер с тежък грим в тоя костюм, ще излезе като сварена в тенджера под налягане.

# 685
Пламена е от Горна Оряховица и много се вързва да е Хищницата. Булката е ясна. Баба Яга е най-много ми харесва, но се надявам да не е някой Бахаров, че хич не са ме любими. Големият мога да го преглътна, но Явор е отвратителен. То и след изцепката му в Биг брадър не би следвало да го канят в телевизията.

# 686
  • Ню Йорк
Някой може ли да ми обясни какви са тия "подбрадници" плексигласови, които се носят от голяма част от публиката? Едва ли заместват маска, защото не стигат и до средата на устата. Явно имат функция за която не успявам да се сетя?!

# 687
  • Испания
И аз това се чудех. Даже писах тук в някоя от първите теми, че според мен не служат за нищо. Те ме втрещяват и малките деца в публиката.

# 688
  • София
Според мен нито шлемовете, нито тези парчетийки вършат каквата и да е работа, ама вече бая предавания минаха и никой нищо не им казва по въпроса.

# 689
  • Испания
Шлемовете вършат работа, ако се ползват заедно с маска.

Общи условия

Активация на акаунт