🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Боже, каква изненада! Не мога да повярвам! Десислава била Макарона Joy
Още съм в шок Smile
Чудех се коя може така да омаже Аеросмит и добре,че си тръгна.

# 691
  • София
Самостоятелно имам предвид Simple Smile

# 692
  • София
Някой може ли да ми обясни какви са тия "подбрадници" плексигласови, които се носят от голяма част от публиката? Едва ли заместват маска, защото не стигат и до средата на устата. Явно имат функция за която не успявам да се сетя?!

Ето с такива е публиката https://images.app.goo.gl/kNMiuj4Mh4YZt94v5  . Заместват маската. Задължават ги да са шлемове, за да се виждат лица и емоция.

# 693
В повечето западни страни шлемовете не се признават за ефективно защитно средство. Който иска може да ги носи, но в комбинация с маска. В България обаче явно не в така.

# 694
  • Пловдив
И аз всяка вечер се чудя защо публиката е пълна с деца. А снощи започнах да се чудя тези деца не са ли с родители, които поне малко да ги контролират, а не да ги пускат да ходят на сцената постоянно да се "гушкат" с изпълнителите.

# 695
Според мен това е рисунките е нагласено, за да запълнят време. Според моите племеници - Аз ако съм си нарисувала булката, ми няма да искам да си я подаря на самата булка, а ще си я пазя 😀
Наистина много неестествено ми се струва това с децата и излизането на сцената .

# 696
  • Пловдив
След снощното изпълнение на Баба Яга и аз съм й фен! Брей, този Боби голям талант се оказа.
Невена я преоткрих в това шоу. Винаги съм я харесвала, но с избора си на песни тук успя да покаже невероятен глас и изпълнение.
Хищницата до края е загадка за мен. Никак не съм убедена, че е Християна.

# 697
Zlatina Savova Нека се заблуждават на финала на Маскирaният певец всички ще останат с зяпнали усти и опулени лица особено онези от бг мама и панела какво по хубаво от това с изненада да завърши финала на Маскираният певец а е време и Маги Халваджиян на финала да седне в панела при онези тримата. ........-От ФБ на шоуто.Леле,що така?Ако не бяхме ние,от БГ мама,щяха да се чукат по кратуните,кой е този или онзи.Добре,че им навираме уликите в лицето.Накрая вместо мерси...До събота ще репетирам как да си "опуля лицето".И що ни четеш,Златинке-не разбрах...

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 08:27 от rainbow9020

# 698
Искам да кажа, че хората не са виновни за тия шлемове. В едно от първите предавания водещите казаха "Следващият път елате с шлемове, за да ви се виждат усмивките" или нещо от този род. Жената, която писа тук, че е спечелила покани, може да потвърди, че се изисква от публиката да носи такива Simple Smile
Отделен въпрос е, че някои в публиката са с маски, но в крайна сметка не могат да ги върнат заради това, че не са си донесли шлем. И още по-отделен въпрос е колко тези шлемове предпазват в действителност.
А това с прегръдките, плакатите и подаръчетата е много сладко и не разбирам как на някого може да му пречи такова нещо. На бас че повечето от хората под маските ще си ги запазят след предаването за спомен и от благодарност. Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:11 от Yo_Ana19

# 699
Въобще не е фалшиво това с рисунките, напротив - много е детско. И моите искаха да носят рисунки и да се джуркат в публиката.
Яга е номер 1!

# 700
  • София
Някой може ли да ми обясни какви са тия "подбрадници" плексигласови, които се носят от голяма част от публиката? Едва ли заместват маска, защото не стигат и до средата на устата. Явно имат функция за която не успявам да се сетя?!
Ако се поставят правилно си вършат работа, но там в предаването повечето са ги сложили за да отбиват номера.

Шлемовете вършат работа, ако се ползват заедно с маска.

Вършат абсолютно същата работа като маските. Няма смисъл да носиш маска и шлем едновременно.  И двете служат да пресекат силата на издишвания от теб въздух, за да не се насочва директно към близко стоящ човек до теб. Само, че когато шлема се носи като козирка, той вече не върши никаква работа.

И при шлема и при минишлема пак повтарям всичко зависи от това да са поставени правилно!

# 701
  • Испания
Скрит текст:
Ако се поставят правилно си вършат работа, но там в предаването повечето са ги сложили за да отбиват номера.

Шлемовете вършат работа, ако се ползват заедно с маска.

Вършат абсолютно същата работа като маските. Няма смисъл да носиш маска и шлем едновременно.  И двете служат да пресекат силата на издишвания от теб въздух, за да не се насочва директно към близко стоящ човек до теб. Само, че когато шлема се носи като козирка, той вече не върши никаква работа.

И при шлема и при минишлема пак повтарям всичко зависи от това да са поставени правилно!

Това абсолютно не е вярно, но нито имам желание да влизам в дискусии, нито тук е мястото.

# 702
Баба Яга много ми хареса (отново) снощи и за мен той е победителят във формата, каквото и да се случи следващата събота, ще си повтарям и гледам отново изпълненията на тази маска, защото винаги са изключително зареждащи с добро настроение!
Младите дами вчера ми бяха скучни.

# 703
Знаем Боби колко обича да кара ски. Те вече не оставиха никакво съмнение у нас...

# 704
rainbow9020, мани я тази женица, кой знае какво безумно предположение има за Баба Яга... най-вероятно лишено от всякаква логика. Появява се улика за спортове, Константин бил; появява се улика за котенца, Валери Божинов бил; появява се улика за Двама мъже и половина и Чарли, Асен Блатечки бил; появява се улика за "Уморените коне не ги убиват, нали?", Калин Врачански бил; появява се улика за човек с пари, Захари Бахаров/Иво Танев/Румен Луканов бил; появява се улика за кукер, Ненчо Балабанов бил; появява се предметна улика палки за барабани, Калин Вельов бил...

Общи условия

Активация на акаунт