💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 064
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Тодор пак обвинява другите... На него все някой друг му е виновен.

# 1 096
Тошко пак иска да напуква шамари, ама за съжаление такава игра още не са включили.

# 1 097
Отвратително поведение на Тодор. Жалко е, че на такива простаци и агресори им дават ефирно време. Scream

Браво на Лазаринов!

# 1 098
Аааа, Тошко "постила" на Джери за елиминация

# 1 099
Оф пак тъпите Рибари. Не мога да ги харесам. Лазаринов цял сезон е смотан и изведнъж за 2 битки стана герой, айде бе. Представи се добре, спор няма, но си остава некадърник по принцип. А Тошо да се научи да губи, че става смешен.

# 1 100
  • София
Има значение бройката, защото Лазаринов тръгва отпред и с умерено темпо. Докато коня отпред на Жътварите спринтира да настигне изостаналите Рибари. Ок, застига ги и ги елиминира, но после остава без сили и този, който е по-напред и с по-умерено темпо после печели.

# 1 101
Лазаринов спортува тенис? Не знаех. Дам, в тениса има много издръжливост...

# 1 102
Тошко пак иска да напуква шамари, ама за съжаление такава игра още не са включили.

Аз много искам да има такава игра и Тошко да се падне да я играе с Милен.Да видим кой на кого ще набие шамарите;)

# 1 103
Димо вчера,наистина каза, че предимството е за, първата игра. Май не се е изразил точно. 😜 😂
П. П. Искам кадри на Лазаринов как се крие по ъглите да почива. 😂😂😂

# 1 104
  • София
Някой пита дали миналия сезон се е играла тази игра. Не, не се е играла. Нова е и много хубава при това.

Явно предимството ще е за утре. Както и прогнозирах, Жътварите вървят към две загуби. Дано Ваня се спаси някак си, уф.

# 1 105
Само на мен ли ми се струва, ама нарочно изкарват на показ тази седмица качествата на Лазаринов и го изкарват герой на игрите? Не, че не го харесвам. Той си изкара играта. Ама доста нагласено ми изглежда.

# 1 106
Чудо - май повече се изморих да викам, отколкото да тичам Simple Smile

# 1 107
Добре де. Стратегията на жътварите е велика и гадните рибари я откраднаха. Е, защо тогава жътварите не спечелиха с нея? Нали са автори - знаят ѝ тънкостите. Ама Табуретков винаги обвинява другите за личните си провали. Както има един лаф “оправданието е като з@дника - винаги го имаш“.

# 1 108
Боби да не вземе да се откаже, и така да станат 8 за понеделник?

# 1 109
Има значение бройката, защото Лазаринов тръгва отпред и с умерено темпо. Докато коня отпред на Жътварите спринтира да настигне изостаналите Рибари. Ок, застига ги и ги елиминира, но после остава без сили и този, който е по-напред и с по-умерено темпо после печели.
Е кой го кара да спринтира?Да тръгне и той с темпото на Лазаринов.

Общи условия

Активация на акаунт