💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 534
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Испания
Явно одъртявам Sad
Не мога да разбера кой нормален мъж/жена ще си купи тениска с надпис "Кучка".

Може би би купил с идеята да сложи нечия снимка отдолу.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 08:42 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 726
Явно одъртявам Sad
Не мога да разбера кой нормален мъж ще си купи унисекс тениска с надпис "Кучка".

Може би би купил с надеждата да сложи нечия снимка отдолу.

# 1 727
  • София
И на мен така ми се струва, че Ралица е напълно излишна, но не може само един да е. То и той не е особено добър в коментирането, ама карай. Ако от продукцията бяха подбрали някой добър коментатор, само заради това щеше да им се вдигне рейтингът. На мен ми се е случвало да слушам футболни мачове само заради коментатора, а хич не си падам по футбол.

# 1 728
  • София
Според мен водещите го докарват само на вид. Май това е единствената положителна промяна спрямо първия сезон.
Алекс я обличаха потресаващо, а Димо и Ралица изглеждат чудесно.
Но до там. Тия заучени реплики, особено на съветите, които често пъти не се връзват с отговорите на играчите...
И Димо, който се изживява като футболен коментатор през осемдесетте. "Оуууууу." Като го чуя с тоя драматичен тон, очаквам да видя търкалящи се глави по терена. А то, псевдоатлети, подтичкват по треторазрядни препятствия и изпускат топче.

Явно т'ва е нивото. Rolling Eyes

# 1 729
Алекс беше 100 пъти по-добре. Ралица въобще не се справя /за мен и не изглежда добре/, Димо е средна работа.
имам усещане, че Чудо ще си ходи днес, жалко.

# 1 730
Алекс е потресаващо неподходяща за водещ на подобен тип предаване. И Димо, и Ралица стоят по-добре от нея в този формат.

# 1 731
Попринцип ако следваме логиката,че голяма част от играта за елиминация е ловкост,набиране на собствено тегло би трябвало предимството да е за Тодор.Чудомир самата му мускулатура не е за такива битки.Има много мускулна маса,но видимо е по силов играч от колкото атлетичен.Тодор е много пренавит на игри и като нищо от нерви може сам да допусне редица грешки и да падне,но този път наистина тренировките от ЖУЖИСТСУТУ ще му помогнат.

# 1 732
  • Испания
chudomir_grigorov

Загубихме последната отборна битка, но знам, че всеки даде всичко от себе си.
Не можем да сме силни във всичко, но заедно показахме, че можем да сме силни в много неща.

Играта вече е индивидуална...

Племе... за мен беше чест!
💙

Последното изречение може да бъде тълкувано по два начина:

1. Сбогува се с племето, защото след днес то вече няма да съществува.

2. Сбогува се с племето, защото днес отпада.

# 1 733
3. И двете.

# 1 734
На мен ми звучи баш като сбогуване, т.е по-скоро отпада.

# 1 735
Алекс е потресаващо неподходяща за водещ на подобен тип предаване. И Димо, и Ралица стоят по-добре от нея в този формат.

въпрос на възприятие. няма как да ми хареса дървото ралица.

# 1 736
  • Берлин
Добра битка. Чудих се кой искам да отпадне довечера. Чудо ми е някакъв никакъв, Тошко е кух като празен кладенец и с нищо не може да ме изненада. И все пак след цяластното представяне до момента, той има повече заслуги да е финалист.
Моят фаворит е Катя така или иначе.
Харесвам Ралица - красива, с приятен глас. За тъпите реплики вината е на сценаристите, не нейна. Димо ми е слабост. Алекс не я понасям органически и не я искам обратно
Иииии нека довечера има добра игра (ако може без кадри преди/след с Йоана). Много ли искам?

# 1 737
Предния път признаха грешно наредения пъзел на Тодор, сега се надявам да няма такива изцепки и Чудомир да победи Hands Pray Много, много искам Blue Heart

# 1 738
  • София
Явно одъртявам Sad
Не мога да разбера кой нормален мъж/жена ще си купи тениска с надпис "Кучка".

Може би би купил с идеята да сложи нечия снимка отдолу.

По моему, и една проста стрелка в произволна посока ще свърши работа... хъм...  Аз лично бих си купила подобна тениска с българския превод ей заради тази:

Вчера и играта ми хареса, и номинационният съвет след нея. 
Вайс и Тодор бяха впечатляващи, при положение, че минаха по два пъти. И че нямаха помощници при търкалянето на бидона. Виж, за пъзелостроенето ще се въздържа от коментар.
На мен Уибауите ми изглеждаха искрени в коментарите си преди и по време на съвета. Може пък наистина да са успели да стигнат до чувството за племе. Може пък наистина да са преценили, че саможертвата на някой от племето е правилният за тях начин да се случат нещата. И, като гледах Катя как плаче, за пореден път се замислих колко тенденциозно се подбират кадрите, които ни показват от екрана. В смисъл, явно не виждаме малките светли мигове по между им - а тях със сигурност ги има... Ще ми се другата година, ако изобщо направят 3-ти сезон,  да не вкарват предварително участниците по калъпите на  "злодея", "истеричката", "бебето", "ангелчето", "злия гений в сянка", "принцесата" и "големия добър смотаняк". За мен това отнема адски много от очарованието на тази игра.

# 1 739
Аз се чудя защо Катерина не номинира Милен.
За съжаление и аз имам усещането, че Чудомир ще си ходи, а не ми се иска.

Общи условия

Активация на акаунт