💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 562
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Стискам палци на Чудото да победи Тодор. Надявам се Димо да остане водещ на трети сезон, за Ралица ми е все тая.

# 1 756
Боби и да не беше контузен пак щеше да се скатае.

# 1 757
  • София
Между Тодор и Чудомир със сигурност избирам Чудомир. Тодор вчера пак се опита да шмекерува и много ме подразни. Но жътварите си заслужиха победата въпреки шмекеруването на Тодор. Обаче аман от тези пъзели, да не сме в детската градина!

# 1 758
Аз не разбирам Леко контузеният някак тичаше към пъзела по-бързо от Милен и Чудото .. Thinking
Докато Милен му преглеждаше крака и го диагностицираше компетентнто, че чудих коя постановка гледаме:
- единият е толкова доктор, че не може да различи симуланта или
- и двамата играят и си пригласят в театъра.🤔😀

А на Ивана ще й кажа, че тук също има печат на тениски на всеки ъгъл. Каквото и да е имала предвид. 😀

# 1 759
  • София
А на Ивана ще й кажа, че тук също има печат на тениски на всеки ъгъл. Каквото и да е имала предвид. 😀

Ивана има някаква фен база и ще използва новопридобитата си известност за реклама. Не е открила топлата вода с някакви елементарни тениски, то и това е начин да окрупни участието си в предаването, особено за начало. Точно това трябва да правят участниците в това предаване, които имат минимален акъл, а не да влязат да се излагат и контузват с надеждата да вземат голямата награда.

# 1 760
Ох, толкова да искам да отпадне Тодор, но желанието да ги гледам с Катя в общо племе надделява. Така че, колкото и да ми харесва Чудомир, тази вечер тайно ще съм за Тодор. Да отпадне от здрав мъж като Чудо няма да е достатъчно унижение за него. Искам Катя да го докара до желание да си среже вените, а после и да отпадне от нея.
За протокола - и Катя не ми е в кръвната група, но само тя може да го сложи на мястото му.

# 1 761
  • Козлодуй
Всичко живо отслабна тези два месеца, само Джералдин направи бузи.
И дупе 😸
Еее стига де, вие сигорно не се подувате преди цикъл Simple Smile

# 1 762
  • София
Всичко живо отслабна тези два месеца, само Джералдин направи бузи.
И дупе 😸

Е ти за кои бузи мислиш става дума Grin

# 1 763
Някой може ли да се сети рибарите колко в игри без пъзел са победили?

# 1 764
Къде ще живее обединеното племе?

# 1 765
Ако Тошо победи тази вечер и по-нататък се изправи срещу жена на елиминации, само Ваня има качествата и уменията да го победи. Ако всичко опира само и единствено до пъзел, тогава Катето или Йоанна.

# 1 766
  • София
От оскъдните кадри на промото не мога да схвана тази игра стара ли е и какъв замисъл има.И двамата се разхождат по терена и се контузват-вероятно това е идеята Simple Smile
Надявам се другата седмица да не е като миналата година-с повтарящи се игри от сезона.

# 1 767
  • София
Ако Тошо победи тази вечер и по-нататък се изправи срещу жена на елиминации, само Ваня има качествата и уменията да го победи. Ако всичко опира само и единствено до пъзел, тогава Катето или Йоанна.

Не е нужно да опира до пъзел, а просто да го има и Тошко да трябва да нареди повече от един ред... правилно Joy Но иначе, освен що се отнася до чиста сила, където жена на мъж попринцип не може да се опъне, смятам че и Йоанна и Катя имат с какво да конкурират Тошко. Баланс, издръжливост, ловкост, концентрация, че дори и плуване при Йоана.

# 1 768
  • Козлодуй
Катя си закрепваше косата с клечки и приличаше на дивак а сега си увила клина да прилича на бедуин Simple Smile
Иначе сте казали всичко което исках да кажа и аз съм за Чудомир в днешната битка и нямам търпение да я видим ако може и без драмата на сестрите ще е най-добре Simple Smile
Тошо сега ще се стяга за битка така че не вярвам да хаби сили да се кара с Ваня и дано да гледаме чиста битка. Точно за таква силова битка мечтаех тип "Най-добрият нинджа" благодаря на Mari_Mar ,че я предостави отново защото не успях да видя промото Simple Smile 

# 1 769
Еех, все Тоор ви е в устата. Аз пък по-смешен съвет от този снощи не бях виждала. Единият се жертва за племето, което вече няма да го има, а не защото беше ясно, че ще е той, другият пък, защото знаеше, че няма да го номинират. Ловци - рибари - един дол дренки. Страхливци!  В замяна на това Влади наистина ме разчувства,, защото си личеше, че е искрен, не като Чудо. Да отпада днес и да се приключва!

Деветият финалист от кой ли отпада? За осмия знаем

Общи условия

Активация на акаунт