💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 83 012
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 150
На същото мнение съм, avicom.
Колкото до крайния победител:
Скрит текст:
Вече на много места пише, че е Милен. Склонна съм да повярвам, но все още тая надежда да е Ваня. Милен изглежда готин и спокоен, в игрите е добър, но като се замисля...малко ми е безличен и неоткрояващ се. Не съм видяла кой знае какъв характер или умения, просто е ок. Предпочитам него пред Лазаринката, Тодор или сестрите, но все пак не е моят победител. Вече дори ако победител бъде Чудо, Джери, Любо, ще се чувствам по същия начин. Може би малко време отделят на Милен, за да го опознаем.

# 151
Хайде видяхме го и Милен как се увърта на номинациите, не го искам за победител аз. Отделно, че ми е някакъв такъв никакъв.

# 152
  • София
Мда,и аз,когато гледах ББ ,внимателно слушах кой какви доводи има по време на номинации,как се аргументира и др.
Между другото днес във ФБ имаше пост на Ваня.Тя е с нов ИГ-буквално.Не е успяла да си върне стария профил.

# 153
За малко си пуснах пак епизода от петък. Милен ме издразни не с това, че номинира Николай или че се държи със старите Ловци (в крайна сметка всеки си преценя каква стратегия да изготвя). Дразнещото в случая беше, че не си каза директно каква му е била истинската причина да номинира Ники, а говореше глупости как не било това, че се държат старите Ловци и че Лазаринката бил комплексен играч...глупости на търкалета. Чудно ми е дали самият той си вярва на думите. Какво пречи да каже нещо от рода на ''Загубихме главно заради Лазаринов, но не искам да го номинирам, защото съм бил по-дълго в едно племе с него. Искаме да се запазим старите Ловци максимално дълго, пък и смятам Ники за слаб играч''. Нищо срамно няма в това човек да си казва директно - номинирам този, защото не ме кефи като човек, този е слаб играч, този е силен и ще ми е конкуренция. Почти всички там лъжат, мажат, увъртат, никой почти не проявява характер.

# 154
Аз продължавам да твърдя, че оставиха Лозаринката, защото го смятат за по слаб играч от Майонезкото. А никой не е толкова глупав да каже директно, че гласува за един играч за сметка на друг защото го мисли за по голям конкурент.
Не че Майонезения е топ играч и е много силен. Та и Милен така не му стиска да каже пред всички доводите си. Играта е индивидуална и не съмнява Милен и сие да са толкова отдадени на вече несъществуващо племе.

# 155
Аз гласувах за Ваня, Любо, Катя в този ред.
Милен отпадна от класацията ми, защото с нищо не се е откроил. Не си спомням игра, която са спечелили благодарение на него, както мога да изброя поне три игри, спечелени от Катя за племето.И заради мишкуването му - един път нямаше собствена позиция и мнение.
Ваня като играч ми стои най-добре за победител.
След нея Любо, който не е уау, но е добър във всички направления.
И Катя за мен е трета, заради хъса, с който играе.

# 156
Пълни глупости говорим в момента. Какво значи високо, много по-лесно е да въртиш, ако ти е над главата и реално ти не трябва да се навеждаш, защото можеш да въртиш като пумпал. И когато ръцете са ти изправени реално натоварването и умората е 100 пъти по-малко, докато при Николай ръцете му трябваше да са свити, все едно прави упражнения за бицепс и са пред тялото, около 100 тина пъти по-трудно.

Не беше задължително да са му свити. Просто му трябваше малко съобразителност... или поне да препише от Катя.

Еднакво е за всички и най- съобразителните ще се сетят как да преодолеят и компенсират своите слабости когато препятствието не им пасва.

Абсолютно точно! Николай можеше и той така, ако се беше сетил

# 157
  • London
Този Милен ще го запомня с битката в която Джералдин го би. Тогава си казах, какъв е тоя кашкавалкьо.

# 158
И мен Милен не може да ме грабне. Не проявява никакъв характер, стои си кротко и тихо, не казва нещата, които реално мисли. В битките не се представя зле, но пък не е и УАУ. Превъзхожда останалите мъже единствено по ръст и килограми.

# 159
  • Sunshine state
Милен ми е един от фаворитите, за мен е добър и в игрите, и в отношенията си с играчите.

# 160
  • София
В битката дето ги дърпаха от коловете , той спечели отборната победа, изключителна издръжливост показа тогава, и Тошо даже не успя, при положение ,че го дърпаха доста по- малко време.
Обаче с подкрепата за Лазаринката изгуби доста фенове, и за мен си беше чист стратегически ход, но искаше зрителите да не разберат.

# 161
  • Испания
Кой преди време търсеше дуета на Ваня и Борислав?

# 162
  • Sofia
Е, силен играч си е Миленката, не разбирам как някой може да твърди обратното. Но и аз смятам, че трябваше в по-голяма степен да се изяви като лидер и да гласува безпристрастно, а не да участва в измислени коалиции.
Все пак, за момента продължава да ми е фаворит. Дано не се издъни до финала, че както е тръгнало...
Отново отбелязвам, че бих се радвала тази година жена да се увенчае с победата в шоуто. Simple Smile Ама надали...

# 163
Значи чета и се чудя, защо толкова се спори, дали Николай е бил прецакан, дали нарочно се оставил, дали е било нагласено да бутат Катя и т.н. Какво значение има??

Това, което аз видях е следното:

- Николай започна смело играта
- Отказа се, когато му стана трудно
- Имаше пъзел - както в МНОГО от елиминационните дуели до сега и не беше с високо ниво на сложност. Дори е същия, като миналата година!
- Да, на 1-вата гайка щеше да изостане, но после можеше да навакса, както направи Веско миналата година
- Грам не се сети за другите начини на развиване, дори след като Димо пробва да му подскаже
- Това, че му се отвориха скобите на ръцете можеше да му е в адски голям плюс!

В спойлер слагам снимки на Николай и Панчев от това състезание, отваряйте смело.

Николай:
Скрит текст:

Панчев:
Скрит текст:

И при двамата гредите са по-ниски и те трябва да се навеждат. Мисля, че при Панчев навеждането беше малко по-малко. Основна разлика виждам в дължината на шпилаката - при Панчев е доста по-къса. Но въпреки това мисля, че ако Николай беше изкарал ключа НАД гайката, и натискайки надолу беше почнал да развива, можеше без проблем да си я развие (говоря за начинът, по който е застанал на снимката по-горе, но с гайка на нивото / или малко под / гърдите му). Защото основното му оплакване беше, че нямало как да клекне толкова ниско и да развива ... ми кой го кара да кляка??? Да се изправи, да изкара ключа над гайката и да натиска надолу ... и както е разтворена можеше дори от това да се възползва.

А относно наказанието от 1 минута - мисля че беше напълно справедливо в текущата битка. Няма да коментирам предишни битки и санкции, но Николай на 2-3 пъти побутва с ръка .. Нека да си представим, че едно завъртане с ръка е средно 4-5 оборота .. тогава, мисля, е напълно възможно, на Николай да му отнеме дори повече от минута да ги направи, както беше тръгнал.

Ако на някой му се гледат епизодите от сезон 1 и текущия, качвам линк към нова и вбокс:
Николай
Панчев - част 1
Панчев - част 2
Панчев - част 3 - Изглади ми ризата

Лично аз си мисля, че Николай просто се притесни, че ще загуби от жена (било то и Катя) и ще излгежда по-добре ако падне отказвайки се, отколкото ако бъде победен в честен дуел. Не мога да оправдая тази страхлива постъпка.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 16:55 от surfistche

# 164
Аз продължавам да твърдя, че оставиха Лозаринката, защото го смятат за по слаб играч от Майонезкото. А никой не е толкова глупав да каже директно, че гласува за един играч за сметка на друг защото го мисли за по голям конкурент.
Не че Майонезения е топ играч и е много силен. Та и Милен така не му стиска да каже пред всички доводите си. Играта е индивидуална и не съмнява Милен и сие да са толкова отдадени на вече несъществуващо племе.

Добре де,  какво му е по доброто на Ники от на Лазаринов?Нищи се тук от много време,  а така и не стана ясно.Лазаринов със сигурност е по-добър на пъзел и на плуване.Поне това се сещам на първо време.И не,  не твърдя че Лазаринове по-добър,  а просто,  че не могат да се направи такова сравнение,  единият бил по-добър,  другият не.От там и обвиненията към Милен,  защо бил гласувал за Ники.Е не може ли той да наистина да вижда повече качества в Лазаринов,  от колкото в Ники и просто да харесва Лазаринов повече.Какво показа Ники в резиденцията? Спа и яде.Другите се чудиха как да му спрат храната и как да го накарат да тренира поне малко.Е симпатичен ми е Ники,  но ако ще трябва да завися от него в битки,  не бих му се доверил.

Общи условия

Активация на акаунт