💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 908
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 135
Александър май пишеше по едно време дали е бил наистина той или не нямам идея.

# 136
И да навакса, и да не навакса, Катето трябваше да победи по сценарий. Това беше очеизвадно още преди да е почнала играта. Който каквото иска да твърди, но сестрите ги бутат до финала и това е. Да дават наградата на Катя (склонна съм да вярвам, че ако е една от двете сестри, това ще е Катя) и да свършва този цирк. С право не съм гледала първи сезон, но ако ще ми бутат двенките и до топ 3, че и да направят едната усойница победител - ще си спестя и трети сезон. Аман от Биг Брадър глупости, уж предаването трябва да е по-различно...
А за спойлера:
Скрит текст:
Аз не разбрах - Тодор отпада в петък, а крайният победител е Любо ли? За мен това е един от най-нелогичните спойлери, които съм прочела до момента.
Скоро тук в темата имаше коренно противоположен спойлер, така че не вярвам на нищо аз

# 137
За Тодор си мисля, че ще отпадне в най-скоро време, съдейки по постовете, които самият той е започнал да пуска, които пък от своя страна ме навяват на мисълта, че ще падне именно от жена и то на пъзел Grinning. Явно наближава неговия момент и той подготвя публиката предварително, че е паднал в "не равнопоставен бой" Grinning.

За Катя исках да кажа, че освен на пъзели и баланс, тя се показа добра и в гребането, но момента, с който аз ще я запомня, не е нито едно от тези неща. Нейната най-добра индивидуална битка бих я нарекла е когато трябваше наравно с мъжете от другите отбори - Владислав и Тодор да вади заровените в пясъка дънери. За мен това беше мисия невъзможна за слабата като скелет Катя. Но точно там тя прояви воля, хъс и злоба и се справи. Че после и реши пъзела първа, съвсем я издигна в моите очи.

# 138
Аааа "побутвали" са я , да знаЙш! Сложили са й кухи дънери...😜🤣🤣🤣

# 139
  • София
Благодоря за темата, гласувах за Милен, Чудомир и Джералдин ( за нея не държа особено).

# 140
  • Вестерос
Виждам, че пак потребител с едно мнение е нахълтал да ни начуква канчетата Grinning Grinning Grinning

Kaтя и Йоана ще ги запомня със сигурност. Катя точно с дънерите, а Йоана като цяло. Другите може би ще ги забравя, както не ги помня повечето от мин. година.

Аз съм 100% сигурна, че участници четат и бг мамма.

# 141
  • Sofia
Въпросителната е какво прави в Йейл.
Отишла е на разходка из кампуса. Joy

Виждам, че пак потребител с едно мнение е нахълтал да ни начуква канчетата Grinning Grinning Grinning
Голяма защита на тоя Николай. Ще кажеш, че не го гледаме цял сезон какво представлява...

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 13:56 от Blаck Cat

# 142
Аз съм 100% сигурна, че участници четат и бг мамма.
И аз. Че и пращат и близки да ни вкарват мненията в правилната посока 😸

# 143
  • Sunshine state
При Гала споменаха, че на капитанската битка ще видим нещо, което досега не се е случвало в историята на игрите и намекнаха, че е свързано със сестрите.
Дано някоя от тях се откаже. 🤞🏻

# 144

За Катя исках да кажа, че освен на пъзели и баланс, тя се показа добра и в гребането, но момента, с който аз ще я запомня, не е нито едно от тези неща. Нейната най-добра индивидуална битка бих я нарекла е когато трябваше наравно с мъжете от другите отбори - Владислав и Тодор да вади заровените в пясъка дънери. За мен това беше мисия невъзможна за слабата като скелет Катя. Но точно там тя прояви воля, хъс и злоба и се справи. Че после и реши пъзела първа, съвсем я издигна в моите очи.
С тази разлика, че тя не вадеше дънерите наравно с другите двама, а много, много след тях. Ако не се лъжа, тя още беше на първия дънер, когато другите приключиха. После нареди половината пъзел още докато тичаше към него, но тов е друга тема Simple Smile

# 145
При Гала споменаха, че на капитанската битка ще видим нещо, което досега не се е случвало в историята на игрите и намекнаха, че е свързано със сестрите.
Дано някоя от тях се откаже. 🤞🏻
Според мен е опит за повишаване на интереса към най-слабия ден на предаването през седмицата.

# 146
Стискам палци, показалци, изобщо всички пръсти едната от сестрите да се откаже и да си ходи. Без значение коя. Така другата ще се търпи повече. Но дали няма малката ревла да е отново капитан, да спечели и да й дадат имунитет?
Кое племе ще победи днес? В промото някой много се радваше, но не успях да чуя добре.

# 147
Спойлер за победителя:
Скрит текст:
По информация на мой близък, участващ в подготовката на игрите Милен е победител.

Склонна съм да вярвам като цяло, но все пак ще го гледам с интерес.

# 148
Ох, защо продължавате да нищите височината на гредите на Катя и Николай? Защо трябва да са били съобразени? По тази логика:
- Чудо трябва да плува по-къса дистанция от другите;
- Боби да бяга на по-къси разстояния;
- Катя да вдига по-леки тежести;
- Тодор и Сие да редят пъзели с по-малко части;
- на Ники да дават само баскетбол...
Ами не може всичко с всички да е съобразено, че да не са отишли там на следобеден чай с бисквитки? Еднакво е за всички и най- съобразителните ще се сетят как да преодолеят и компенсират своите слабости когато препятствието не им пасва. Катя как пък не легна да се тръшка когато трябваше да копае 50 килограмовите трупи...не само не се отказа, ами и навакса после!
Победител ще е този, който успее да надделее собствените си слабости!
П.С. За горнището на Катя- какво толкова чудно има, паднало е, облякла го е правилно наново, да не очаква някой да ни покажат полуголата Катя как се преоблича? Не е голяма интрига, ми се струва Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 14:37 от Milk-choc

# 149
  • София
Ами след толкова победители в спойлер...
Допускам,че са играни 2-3 финала и самите участници в тях ще бъдат в очакване коя точно версия на финала ще бъде излъчена Simple Smile

Катя в играта с трупите сама се предложи,защото била най-лека.Не е било нужно да се съобразява с каквото и да е.
Освен това преди играта имаше една удивителна,че ще се случи нещо.После на пъзела се хвърли без да се замисля.Всичко мога да си помисля по темата.
После във възловата седмица точно тя стана капитан.Тя избра племето на новите рибари.
И не съм роднина или близка на никой.Просто никога няма да застана зад двете сестри,защото продукцията стои зад тях и сценарият се изпълнява от тях.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 14:37 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт