💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 901
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 120
Мхм, и по сценарии Николай го накараха да завива, вместо да развива в началото. YumYumYum

# 121
Е, това беше само за първата гайка. Веско миналата година изостана, но си навакса. Можеше и Николай да навакса по натам.

# 122

А по какъв начин по-точно беше поднесен спойлерът?

Скрит текст:
Момиче, което твърди, че познава Любомир го казва. В интерес на истината Тодор отговаря на всички, на нея нищо не казва. Както казах, момичето казва, че и следващия напуснал е Тодор. Ако това се случи, смятайте, че това което казва е истина. И аз не искам да е Любомир, но уви.

# 123
И да навакса, и да не навакса, Катето трябваше да победи по сценарий. Това беше очеизвадно още преди да е почнала играта. Който каквото иска да твърди, но сестрите ги бутат до финала и това е. Да дават наградата на Катя (склонна съм да вярвам, че ако е една от двете сестри, това ще е Катя) и да свършва този цирк. С право не съм гледала първи сезон, но ако ще ми бутат двенките и до топ 3, че и да направят едната усойница победител - ще си спестя и трети сезон. Аман от Биг Брадър глупости, уж предаването трябва да е по-различно...
А за спойлера:
Скрит текст:
Аз не разбрах - Тодор отпада в петък, а крайният победител е Любо ли? За мен това е един от най-нелогичните спойлери, които съм прочела до момента.

# 124
  • London
Основният проблем е, че който и да иде на финал все ще има някой да каже, че е нагласено, бутнат е и тн. Някой вярва ли, че би имало опция да няма такива коментари?

# 125
Така е - за всеки ще има коментари. Но в такова предаване би трябвало да спечели човек, който има качества за тези игри. А не някой, който умее само да плува или е силен само физически, а му липсва нещо в главата. Или е добър само на пъзели (които да ме прощавате, но не са от най-сложните - всеки с малко повече пипе ще ги нареди). Или пък да е еднакво зле във всяка една игра. Цял сезон дрънкат как този и онзи бил/не бил комплексен играч, та и ние тук във форума правим същото. Ами да вземе да спечели наистина някой такъв, а?

# 126
  • London
Е, то това не става по график кой какво може, а в реални битки се решава. А в живота човек никога не знае, има изненади, късмет дори, моментно физическо и психическо състояние. Не винаги най-добрия печели.....то заради това и има състезание, ако се печелеше според качества по принцип да направим една таблица и да му даваме наградата теоритично както сочи тя.

# 127
И това е така - ако наистина е добър, ще се докаже в съответната битка. Може да няма късмет и да загуби - всичко се случва. Но в това предаване очевидно и продукцията доста се намесва и определя хода на събитията. Не им се получава всеки път обаче - примерът е двубоят Алекс-Станимира. Дадоха й 435435435 предимства, помогнаха й всякак, но тя като е тъпа и загуби. На Катето също й помагат много, но те и противниците й до момента са си слабаци. Ако й дадат игра, в която няма пъзел и е срещу силен противник, умира права. Ако сложат някой по-завъртян пъзел на Вайс (Тошето), ще гледа като теле в железница.
Вижда се как могат да помогнат на даден участник или съвсем да го закопаят. Имат си сценарий и го следват. Но ако човек е достатъчно добър, ще успее да завърти играта и да спечели.

# 128
Не мисля, когато нещо e решено от сценаристите то значи трябва да е така.
Но човек винаги има право да загуби достойно, да си тръгне още преди дуела или да се излага като Николай.

# 129
Николай се изложи много, така е. Голямо тръшкане и мрънкане, да беше играл и каквото сабя покаже. Сигурно и на него му е било ясно, че Катето трябва да спечели в играта, но поне да не се беше наакал така. Ето в играта на Тошо срещу Влади - Влади е трябвало да си тръгне (контузии или някакви други причини - разисквахме го вече). Цялото предаване тогава беше малоумно и се подиграваха и на зрителите (явно не ни смятат за толкова интелигентни). Но в крайна сметка Влади игра. Случаят с Ники е малко по-различен, защото едва ли той самият е искал да си тръгне. Но дори и да губиш по сценарий, не се излагай. Ако бях на негово място, щях да се срамувам от действията си.

# 130
Здравейте, нова съм в темата, но следя предаването с интерес и искрено се надявам да спечели някой от сегашните рибари, макар, че като гледам ...нямат голям шанс, според мен ...Ако не се гласува с СМС, това означава, че някой вече е спечелил, нали? Харесвам Милен, харесвах и Боби, но май напоследък ...Rolling Eyes Имам сестра и да ви кажа, много добре разбирам драмите между сестрите Simple Smile не е нещо необичайно, но в крайна сметка всичко се прощава и минава Grin
За битката миналия петък, мога да кажа, че бях за Катя, колкото и да се опитват да изкарат, че е нагласено, всеки си имаше своя шанс (дори нямаха предимство), но Николай си е такъв (Овне Simple Smile) Трябваше Лазаринов да номинират, поне щеше да има битка Smile

# 131
Може би, казвам само може би, защито няма кк да стм сигурна, ако те принуждават да играеш по даден сценарий, а ти не искаш, в един момент спира да ти пука за каквито и да е писледици и теглиш една на всичко и всички. Ако такъв е случав на Николай, ну казвам ееала! Ни не знам дали това е така.

# 132
Е, това беше само за първата гайка. Веско миналата година изостана, но си навакса. Можеше и Николай да навакса по натам.
Навакса, защото Близначката не можа да мине  през "зигзагообразната" греда или както там се нарича и реално тя там си изгуби огромната преднина. Екатерина беше и тя трагедия на тия греди, макар и доста по-лесни срещу Александър и какво чудо, на тази игра нямаше такава, а имаше бонус пъзел.
Аз коментирам изцяло стойката и гредите и че там нещата абсолютно не бяха както трябва да бъдат, за да може да се каже, че играта е била честна. Същото нещо се отнася и за белезниците на Николай.
Имало е яко рязане и стопове, което се видя от смененото горнище на Катя, не знаем какво е ставало такова.
Каквото не им е изнасяло на продуцентите са го изрязали.
Те ни показаха каквото искаха и изкараха Николай едва ли не като палячо, това се видя и от клипчето което пуснаха. И Николай е подписвал договор, очевидно, както и Влади, че е нямало как да си тръгнат без битка и просто с контузия/болен съм, искам да изляза и да си заминат като Ивана, прекалено много играчи си тръгнаха така. Няма как да стане и предвид на каква фаза се намираме в игрите.

Всеки си има глава на раменете и може да свърже 2 + 2. Освен това само един наивник, да не казвам по-силна дума би повярвал, че сценаристите мислили схемата със сестрите и че целия сезон се върти около тях, ей така ще оставят всичко на случайността дали ще ги номинират и дали ще отпаднат и как ще изглеждат на битките и съвсем не случайно има толкова много игри, в които те да изпъкват.
Аз обаче мисля, че са избрали друг за победител, иначе ще е прекалено очевидно и дори наивно, дори за тях, предвид колко калпава им е цялата работа.

Сега видях повторението от миналата година и Веско също си помогна с ръце и врътна болта доста но не бе наказан, двоен стандарт или ? Водещата само му се скара - Веско без ръце, знам че ти се иска, но няма как .....

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 12:31 от brum235

# 133
Той Николай и без сценаристите си е палячо. Аз няма да го запомня освен с майонезата и последният му дуел

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 13:30 от biology girl55

# 134
Гласувах за Топ 3: Борислав, Милен, Чудомир. 
Някой знае ли дали има участник в "Игри на волята", който чете тук или коментира?  Че четат ФБ коментарите, в това съм сигурен, ама за БГМама, съмнявам се

Общи условия

Активация на акаунт