💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 311
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 105
  • London
Последния спойлър ми се струва доста съмнителен.

# 106
Напоследък много често се коментира, че сред мъжете в този сезон няма равен на Юлиян, но това далеч не е най-лошото което може да се каже за тях. Юлиян, с всичките си комплекси и жалки изцепки, блестеше в сезон с доста по-добре подготвени мъже.

Тъжната истина е, че тази година няма равен дори и на г-н Панчев, който най-вероятно щеше да е фаворит на фона на "мъжкари" като Тодор и Вайс.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 07:09 от Lucky 7

# 107
  • Испания
Не ми липсва никой от предишния сезон, не се и сещам за тях, докато не се появят в профила на някого от сегашните участници.

Карикатура на Александър

# 108
  • София
Благодаря за темата!
Подкрепям Милен на сто процента, надявам се да е победител. След това Екатерина. Тя не ме дразни, сестринските драми не ме впечатляват. Ваня не ми харесва, антипатична ми е.
Спойлерите тази година са голяма бъркотия.

# 109
За мен лично каста на този сезон е по-добър сравнен с миналия.
Чисто само като атлети женския каст е в пъти по-добър, мъжкия осреднено също е по-добър за мен лично.
Няма Юлиан, да, но няма и Томас,Март(и да, остава най-добрия плувец от двата сезона),Тарзан. Качествата на Веско ги виждам и в Тодор,Вайс,Боби(може би на него му липсва издръжливост),качествата на Пламен ги виждам в Милен и Боби, силата на Добата я виждам при Чудомир ...

# 110

А Йоана е в Щатите, ама дали верно УЧИ в Йейл май не е много сигурно.
Тя често пуска видеа от Йейл, едва ли има шанс да лъже.

Ами тя не лъже, че е там. И аз не казвам, че е на Луната. Въпросителната е какво прави в Йейл.
Ама айде да не издребняваме, защото не всички забелязваме /и се впечатляваме/ от едно и също нещо по един и същи начин.

# 111
  • Germany
Е какво да прави в Йейл, стои в библиотеката, защото не учи там, а просто обича библиотеки...

# 112
Е какво да прави в Йейл, стои в библиотеката, защото не учи там, а просто обича библиотеки...
Пишете глупости. Първо как ще я допуснат емиграционните в САЩ, ако няма сериозно основание като образованието? Друг е въпросът, че обучението в момента може и да е онлайн.

# 113

Ами тя не лъже, че е там. И аз не казвам, че е на Луната. Въпросителната е какво прави в Йейл.
Ама айде да не издребняваме, защото не всички забелязваме /и се впечатляваме/ от едно и също нещо по един и същи начин.

Поне да учеше нещо смислено, а то - политология?!?

# 114
Както написах - нека не издребняваме.
А неща от типа "пишете глупости" са много ... относителни. Емиграционните в САЩ едва ли допускат чужденци само за да учат, ама това са излишни подробности и не за тази темаHands V

# 115
Мнението ми се променя всяка седмица по отношение на краен победител , но никога за Тодор и Вайс;
Нито един от двамата не трябва да печели!
Луда ,блъсната и каквато и още да е Катя-тя показва разум и устойчивост, които не съм очаквала;
Николай/Майонезата -смятам,че  е наистина такъв и в живота -празноглав, празнодумен и празноджобов ...според мен и навън няма много,много какво да яде;
Не ми  по-интересно от миналата година-еднакво ми е състезанието;
Надявам се да победи най-достойния от Боби, Милен, Йоана, Ваня, Катя,Чудо и Джери;

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 11:15 от Наоми

# 116
  • London

Много ясно, че момичето учи там. Вие напускали ли сте България за повече от екскурзия, че така се изказвате? Който има пари може само да учи да..... където си поиска реално, ако иска може и да работи междувременно парт тайм.  Момичето го прави доколкото разбрах. Ама е много важно да хейтим ей така без каквито и да било доказателства.....

И аз съм учила политология, много хубава специалност. Благодаря, че се намират хора да ми обяснят, че не е смислено, явно само техните специалности са смислени.Laughing

Друго си е да имаме дипломка от УНСС..... понякога им се чудя на хората.Open Mouth

# 117
При Гала споменаха, че на капитанската битка ще видим нещо, което досега не се е случвало в историята на игрите и намекнаха, че е свързано със сестрите.

# 118
Малко накрая се включвам,но наистина ми писна да гледам тези драми на сестрите. Ясно ми е,че ги бутат,за да има сеир и гледаемост,но е много досадно.
Моите предпочитания за победител са между Милен,Боби и Чудомир. Другите с някакви действия и изказвания са ми станали антипатични и не съм им фенка.
Ваня и Боби бяха постнали как пеят заедно. 😄 Явно повечето са си приятели и извън играта.

# 119
Сега върнах битката между Екатерина и Николай.
Трасето е съобразено с факта, че Николай е по-висок.
Всякакви претенции от клоуна специално за това са неоснователни.

И кое му е съобразеното? Да не сме гледали различни елиминации? Катерина минаваше спокойно под гредата изправена, Николай трябваше да кляка!

За него ниско, а за нея високо. Не е по-комфортно ръцете да са ти вдигнати.
Но ако се търсят конспирации, може да се окаже, че неговата пътека е била по-тревиста.
Има един лаф за Космоса и кривата ракета.
Пълни глупости говорим в момента. Какво значи високо, много по-лесно е да въртиш, ако ти е над главата и реално ти не трябва да се навеждаш, защото можеш да въртиш като пумпал. И когато ръцете са ти изправени реално натоварването и умората е 100 пъти по-малко, докато при Николай ръцете му трябваше да са свити, все едно прави упражнения за бицепс и са пред тялото, около 100 тина пъти по-трудно.
Ясно, е че сте пристрастен/пристрастна, но е смешно очевидно нещо да се отрича.
Веско го бяха прецакали по същия начин и той изостана адски много, по същата причина.
Не е само навеждане, чисто и просто няма как да се въртиш като пумпал, нещо което и близначката тогава и Катя сега направи и отвъртането е много по-лесно.
Съвсем ясно се виждаше лекотата с която Катя го въртеше, защото височината и беше перфектна и това идва от височината на стойката. Катя накрая си го довърти изправена и пред тялото и тя пак се въртеше без проблемно пак заради височината.
Трябва ли изобщо да се коментира колко разхлабени му бяха белезниците ? И как се очаква да въртиш така, като нямаш никакво чувство и контрол ?
Аз не чух и нито 1 предупреждение за Николай, а директно наказание от 1 минута. Видях и як монтаж и не е ясно какво е ставало и имало тогава. Николай си помогна с пръст, като го завъртя няколко оборота, ама с цяла минута ли си е съкратил времето ?  Димчо не видя грешно нареден пъзел, но видя точно това? :Д
А така не видя ли и че белезниците му са супер разхлабени и реално той няма шанс така да отвърти нищо ?

Съобразяване и честно значи или височината и на двамата да е еднаква или и на двамата главите им да са под гредата и да могат изправени да въртят.
След като Николай е по-висок да дадат и на двамата една и съща височина и Катя да трябва да скача за да може да го отвърти. Или чисто и просто и на двамата главите да може да им минават под гредата.
Няма как това да е честна игра спрямо Николай.

Общи условия

Активация на акаунт