💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 039
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 585
Смайли и на мен това ми е направило впечатление Иванка все иронизира някой, все отговоря сърдито когато нещо не й изнася.Част от коментарите и въпросите, които я питат са далеч от границите на възпитаното.Аз за  някои неща съм съгласна с нея например когато я бяха питали за маникюра, нещо подобно беше. Но че е все ядосана и сърдита си права, Ваня отговаря много по премерено сякаш.

# 586
Забравете вариант, при който Екатерина отпада днес. Никога не биха я избрали за капитан, нито нея нито Йоанна. Мъжки двубой ни чака. Ако спазват правилото за това да се сменя капитана, то ще изберат Лазаринов. Само той от Рибарите не е ходил. При жътварите само за Любо не си спомням, дали беше капитан. Ако е бил, то всички там са се завъртяли по 1 път. Любо, Тошо или Вайс отива.

# 587
Йоанна беше капитан миналата седмица май.

# 588
Любо и Вайс не са били. Дано някой от тях елиминира Лазаринов.
И тъй като това ще е елиминационен дуел, дали победителят ще получи имунитет и 100 гроша?🤔

# 589
  • Испания

Маски? Дистанция?

# 590
  • София
Любо и Вайс не са били. Дано някой от тях елиминира Лазаринов.
И тъй като това ще е елиминационен дуел, дали победителят ще получи имунитет и 100 гроша?🤔
Аз пък се питам дали победителят довечера ще е вторият сигурен финалист

# 591
Ама той Милен е доктор колкото мен- търговец на фармапродукти????
Ако си завършила медицина и си специализирала,  значи наистина е доктор,  колкото и ти.
Мразя да цитирам. Забележката ми беше по повод на спойлер.
Скрит текст:
Пишеше, че Милен ще е победител, защото е лекар и да насърчат докторите от първа линия??? Това ми звучи малоумно. А иначе съм повече доктор от Милен- голям доктор, но не лекар, не медик. Лекар, който не практикува, а продава не е медик на първа линия. Надявам се така да е ясно.

# 592
Скрит текст:
Маски? Дистанция?
....
А на тази снимка Сузито си е вдигнала и пуловера, да се види пресата.😂

А до миналата седмица беше болна от Ковид..

# 593
Има грошове до Димо в промото.
Не бих се учудила да предложат да избира или грошове или имунитет.

# 594
  • Sofia
Аз мисля, че няма начин двубоят тази вечер да е дамски и поради една друга причина (различна от имунитета на Катя и сестринските драми) – жените в шоуто към момента са по-малко на брой от мъжете и, според мен, от продукцията ще работят в посока намаляване на мъжката популация, преди да настъпи обединението на племената. Grinning Някак си не вярвам, при положение че жените са едва 4, да елиминират някоя от тях точно сега. Не е логично.

# 595
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За първи път не отварям спойлер,защото игрите са вече в такъв етап,че не искам да си развалям изненадата.Моля ви да си коментирате в скрит текст.
Няма как да е женски дуел,защото това условие вече мина.Според мен Вайс или Любо ще пратят от жътварите,за рибарите - нямам идея.Може би Милен или Лазаринков.

# 596
Скрит текст:
Кой е бил ескорт не разбрах?

# 597
  • На острова
Гласувах за Ваня и Милен. Обрани, премерени, спокойни , балансирани. И двамата не съм ги чула да обиждат, псуват, клеветят. За мен това са победителите в живота. Хората, които могат при всякакви обстоятелства да се запазят и да не се поддават на чуждо, негативно влияние.

Не съм гледала миналата година пресаването и не знам какво представлява финалната битка, но също се учудих, че финалът е скоро. В смисъл всичките финалисти играят една обща игра ли? Мислех, че ще е като Сървайвър и ще има съвети ще се номинират един друг в продължение на седмици. Явно не е така тук!?

# 598
  • София
Доста по-различно е от Сървайвър.
Последната седмица започва от идния понеделник и всеки ден ще отпадат участници, докато на големия финал на 4 декември, петък ще останат или трима или двама (не знаем). Миналата година бяха трима.

# 599
Скрит текст:
Кой е бил ескорт не разбрах?
🤣🤣🤣
Сериозно ли? И аз не съм разбрала. И на мен ми е интересно кой?
Най не бих се учудила за Николай или Димитър от жътварите, или може би онзи Иван Дракона.

Общи условия

Активация на акаунт